• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ben kaç gündür takip edemiyorum..

kuyuya aatılan kadının katılınden haber varmı..

dileğin babası musada bugün aslan kesildi kızımın namusuna dil uzattırmam tüm türkiye izliyor diyor. Türkiye dileğin çelişkili lalarına inanacak kadar saf değil zaten herkes ona notunu verdi.

Dilek kimseyle konuşmuyor diyor birgün çıkıyor mesaj çekti ertesi gün 2 yıldır konuşuyor bugünde mesaj çekti şükrüden diyor pazartesi şükranı yatakta yakaldım derse şaşırmam.

Ortada bir cinayet var ve sen hergün birşey hatırlıyorsun yuh artık. Kimi kandrıyorsun şükrüyü kandırısın sen sadece

selmada hiç ezik bir tip değil. Okuyacağım diye evden kaçıyorsun herşeyi göze alıyorsun ama yurda gidince ordakiler kedini kesiyor diye okumuyorsun içide bu kadar okuma azmi olan insan bunada katlanır.

Evleniyorsun adam suçlu onla evliyken başkasında çocuk yapıyorsun o zaman herkese güven şimdi bir sana kucak açınca güvenemem diyorsun.

Bu zannediyorki buna iş kuracaklar dükkan açacaklar bu orda hanımefendi olacak sanıyor

Amcasını oğlu taciz etmiş yalan gibi geldi köşeye sıkışınca onu ortaya attı ablamda biliyor dedi ablasıda yalanladı.

Ben çok sinirliyim selmaya onda sorun var. Sen zırt bırt evden kaç bende bayanım ama artık adamanı canına tak etmiş dövmüş haklımı belki haksız ama adamın artık canı yanmış kolaymı kız evladını şehir şhir toplamak. Bende rahmi beye katılyıorum sonuna kadar.

kızlar çatlıycam yaaa ne dedi dilber için müge..
izleyemedim nolmuş niye gösterdiler gelişmemei var..
bi özet geçseniz be canlar ha?

hakikaten ya ben de merak ediyorum biriniz bi özet geçiverseniz çok makbule geçer...

hadeeeeeee dileğin telefonuda kırılmış

kızlar çatlıycam yaaa ne dedi dilber için müge..
izleyemedim nolmuş niye gösterdiler gelişmemei var..
bi özet geçseniz be canlar ha?

geçen cuma gösterdiğini soruyosun galiba canım,onu izleyemeden program bitti,sadece reklam girerken vtr de gösteriyorya dilberler 5 ay sonra savcılığa götürüldü,farkettinizmi zanllların hepside kilo almış dedi o kadarcık canım birazdan izliycez dedi ama program bitti sonrada:1no2:

bu dilek birseyler sakliyor bu olayda dilek uzerinden cozulecek gorunde bakin bir dedigini digerini tutmuyor kafamçokkarıştı

şükrü hafta sonu dersine çalıştırılmış

bikaç gün önce biri dilberi sormuştu burda az sonra da onunla ilgili haberi göstercekler.
müge acaba okuyo mu, yoksa mahkeme zamanı olmasından dolayı tesadüf mü?

Back