çocuk ne şanssızmış,baba bildiği baba değil,babanne bildiği babaanne değil.anne konusu ise başlı başına ayrı.insan doğurduğu çocuğu hiçmi görmek istemez.hiç mi merak etmez.hadi diyelim önce bulaadı aa günlerdir programdaydı.insan gelip görmezmi
:lepi:işte bu egem anlat bizde okuyalım güzel pragram ama ben bakmıyorumkiiikafamçokkarıştı
merhaba hanimlar uzun suredir sizleri takip ediyordum:1ninca:dun uye oldum sirf mugenin sugunlerde cosdugu icin ben ikbal gurpinarida izliyorum ve bir kac defa ona mail atmisdim okadar duyarliki hemen cevap yazmisdi .......kaydirigubbakcemile
bugün sonuna kadar seyretmedim kızlar ama şunu merak ettim..bu avukatla cemin bir avukatı vardı nedense ikisini çok benzettim tavır olarak..ikiside haksızda olsa müvekkillerini savunmaya devam ediyorlar ne yüz var adamlarda..
birde sorum şu..çocuk diyelimki mustafadan ve rapordada çocuğun mustafadan olduğu çıktı ortaya o zaman bu anne müsvettesi yinemi çıkmayacak ortaya..sorun sadece çocuğa yıllardır babanne diye bir başkasının bakması değil, sorun sadece babanın mustafa olması ya da olmamasıda değil..sorun anne niye çocuğuna sahip çıkmıyor niye evet bu benim evladım demiyor..baba belli değil anladık ama anne belli kadın oratada yok..tekrar nişanlanmış yarın öbür gün evlenir bir çocuk daha yapar..çocuğun annesinin tek derdi ne kadar anne denir o da şüpheliya bana dokunmayan yılan bin yaşasın..ben nişanlanıyım evleneyim çocuk ne olursa olsun..birde utanmadan avukatını yollamış sanki savunulacak çok şeyleri varmış gibi..
Sonuna kadar katılıyorum.Sen nasıl bir annesinki çocuğunun babası o adam değil ,dolayısıyla babanede o kadıncağız değil 10 sene arayıp sormadan çocuğunu terk ediyorsun.Babaannenin dediği gibi kadın ölse yavruya sahiplenecek kimse yok.Kadın kendine yeni hayat kurma peşinde.Düzeni bozulmasın diye de o çocuk benim çocuğum mu diye sorabilme cesaretindekötükedihüso.Rabbim babaanneye uzun ömür versin,bakabiliyorsa o baksın çocuğa ,bu saatten sonra ne anneden, ne de bulunursa o babadan ,o yavruya hayır gelmez.Allah ıslah etsin,yavrularımızın ,bizlerin karşısına helal süt emmiş insanları çıkartsınçok haklısın,bazıları anne olmayı haketmiyor
grçekten müge seyirci kaybetti..
baksanıza aşağıya 4 kişi 1 misafiriz..yazık..
herneyse..
sevil atasoy açıkladığında ne olacak merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?