Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

:lepi:işte bu egem anlat bizde okuyalım güzel pragram ama ben bakmıyorumkiiikafamçokkarıştı

Ana ana değil ki..Yeni nişanlanmış mı?nişanlanacak mı ne?işi bozulmasın diye çocuğu istemiyordur..

Kızlar..Gülizar olayı ile kayserili çocuklar ne oldu..epeydir takipetmiyorum..

doğurmakla ana olunmuyor işte.azıcık vijdanı olsa evladı için birazcık çabalar.müge kaç kere söyledi kızın burda gel gör diye ama gelen olmadı

:lepi:işte bu egem anlat bizde okuyalım güzel pragram ama ben bakmıyorumkiiikafamçokkarıştı

esmerim kızın babası mustafa çıkmadı dna testinde ama annesi hala mustafa diye inat ediyor.bana göre zaman kazanmaya çalışıyor.ama sonunda ne olacaksa,nasıl inkar edecekse

merhaba hanimlar uzun suredir sizleri takip ediyordum:1ninca:dun uye oldum sirf mugenin sugunlerde cosdugu icin ben ikbal gurpinarida izliyorum ve bir kac defa ona mail atmisdim okadar duyarliki hemen cevap yazmisdi .......kaydirigubbakcemile

merhaba hanimlar uzun suredir sizleri takip ediyordum:1ninca:dun uye oldum sirf mugenin sugunlerde cosdugu icin ben ikbal gurpinarida izliyorum ve bir kac defa ona mail atmisdim okadar duyarliki hemen cevap yazmisdi .......kaydirigubbakcemile

ikbalin reklamınımı yapıyorsunyerimseniben

bugün sonuna kadar seyretmedim kızlar ama şunu merak ettim..bu avukatla cemin bir avukatı vardı nedense ikisini çok benzettim tavır olarak..ikiside haksızda olsa müvekkillerini savunmaya devam ediyorlar ne yüz var adamlarda..

birde sorum şu..çocuk diyelimki mustafadan ve rapordada çocuğun mustafadan olduğu çıktı ortaya o zaman bu anne müsvettesi yinemi çıkmayacak ortaya..sorun sadece çocuğa yıllardır babanne diye bir başkasının bakması değil, sorun sadece babanın mustafa olması ya da olmamasıda değil..sorun anne niye çocuğuna sahip çıkmıyor niye evet bu benim evladım demiyor..baba belli değil anladık ama anne belli kadın oratada yok..tekrar nişanlanmış yarın öbür gün evlenir bir çocuk daha yapar..çocuğun annesinin tek derdi ne kadar anne denir o da şüpheliya bana dokunmayan yılan bin yaşasın..ben nişanlanıyım evleneyim çocuk ne olursa olsun..birde utanmadan avukatını yollamış sanki savunulacak çok şeyleri varmış gibi..

çok haklısın,bazıları anne olmayı haketmiyor

çok haklısın,bazıları anne olmayı haketmiyor
Sonuna kadar katılıyorum.Sen nasıl bir annesinki çocuğunun babası o adam değil ,dolayısıyla babanede o kadıncağız değil 10 sene arayıp sormadan çocuğunu terk ediyorsun.Babaannenin dediği gibi kadın ölse yavruya sahiplenecek kimse yok.Kadın kendine yeni hayat kurma peşinde.Düzeni bozulmasın diye de o çocuk benim çocuğum mu diye sorabilme cesaretindekötükedihüso.Rabbim babaanneye uzun ömür versin,bakabiliyorsa o baksın çocuğa ,bu saatten sonra ne anneden, ne de bulunursa o babadan ,o yavruya hayır gelmez.Allah ıslah etsin,yavrularımızın ,bizlerin karşısına helal süt emmiş insanları çıkartsın

itü.sözlükte müge anlı için yazılanları okudum.

çok yerinde benzetmelr var.okuyun derim....

arkadaşlar her insan için her program için iyi düşünenler kadar kötü düşünenlerde olacaktır kimse kusursuz değil sonuçta..

insan neoldum delisi olmuycak birden böyle dank diye tepetaklak oluverirsin onun icin konustuklarimiza cok dikkat edicez size bir örnek vericem yaradan rabbim herseyi öyle düzene koymuski konusmayida ayni konusmak icin bize üc asama vermis önce dil sonra dis daha sonrada dudak yani ückere düsünüp birkere konusmak insan kalbi cam gibidir kirilinca tamiride geri dönüsüde cok zor oluyor mügede yaptigi ayibin ceremesini daha cok cekerCADIARZUCADIARZUCADIARZU

ay nurayım sağol şekerim sonunda anladım olayı :)
hadi hiç birşeye saygı duymuyorsan hocanın yaşına saygı göster demi..
bu müge fazla havalandı son zamanlarda...

avukatın yaptığı rezalet aslında,kız zaten babsının mustafa olmadığını biliyordu

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında 11 yaşındaki bir kız çocuğu reytinge malzeme edildi. 'Delil Avcısı' Prof. Atasoy canlı yayında DNA testini açıklayıp 'Çocuğun babası başka biri' dedi. Küçük kız o sırada programı izliyordu

Müge Anlı'nın, ATV kanalında sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında dün büyük bir skandala imza atıldı.

Prof. Dr. Arif Verimli ve Avukat Rahmi Özkan'ın danışman olarak katıldığı canlı yayında 11 yaşındaki kız çocuğu E.S.T'inin babasının Mustafa S.T. olmadığı, Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından DNA raporuyla açıklandı. Gelişme ekranda 'Son Dakika! DNA testinin sonucu çocuğun babası Mustafa değil' anonslarıyla veridi.

GERÇEĞı TV'DEN ÖĞRENDı
Çocuğun annesinin avukatı Kemal Akyan, 11 yaşındaki E.S.T.'nin programın yayınlandığı gün okula gitmediğini ve programı başından sonuna izlediğini söyledi. Küçük E.S.T., 11 yıldır baba bildiği adamın, gerçek babası olmadığını canlı yayında öğrenmiş oldu. Akyan, çocuğun büyük bir şok yaşadığını belirtti.

BABAANNE MÜRACAAT ETTı
Programın yapımcısı Reyhan Şan, Müge Anlı'nın ekranda 3 haftadır işlediği konunun hikayesini şöyle anlattı:
'Anne ile baba ayrılmış. Çocuğa babaanne bakıyor. Geçen sene bir tartışma sırasında oğlu, 'çocuk benden değil' deyince babaanne, Ankara Üniversitesi Adli Tıp Bilimleri'nde DNA testi yaptırıyor ve torunu bildiği çocuğun babası oğlu çıkmıyor. Çocuğun annesi 'Nereden bileyim başka bir çocuğunun kanını almadığınızı' deyince babaanne 2 ay önce bize müracaat etti. Almanya'dan babanın hastane raporuyla yeni DNA örneği temin edildi. Prof.Dr. Atasoy'un gözetiminde yeni bir DNA testi yapıldı. Bu testte de Mustafa Bey'in çocuğun babası olmadığı ispatlanmış oldu. Mustafa Bey Almanya'da yaşıyor. Evli ve çocukları var.'
Babaanne Zekiye S.T., ise annenin çocuğun sorumluluğunu almak istemediği için gerçeği sakladığını öne sürdü. Zekiye S.T., 'Çocuğun ailesi çocuğa bakmayı kabul etmiyor. DNA raporu olmasına rağmen canlı yayına bağlanan annenin erkek kardeşi, benim yalan söylediğimi iddia etti. DNA için başka çocuk getirdiğini söyledi' dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…