Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

nurayy bakiyom muge'yi sevmiyon ama burdasin :roflol:

ya bu gelinde anlamamazlıktan geliyo nişanlıyım demiyo nişanlılıyız diyo birde sinir oldum şu geline babasının ilgisi varsa doldurmuştur buna akıl verip yollamıştır,kocasıda saf gibi sanki:gitme:

günaydın kızlar.valla ben de izliyorum sabahtan beri ama kim kim pek anlamadım doğrusu.

yok kiz bakiyorum mugenin reytinglerine kimse yok zaten programi seyretmiyorum ama guzel bir konu oldumu yine izlerim ama hala bu cipil gozlu ince dudakli saygisiza kilim :umursamaz:

cipil gozlu, ince dudakli :roflol: :roflol: :roflol:

bnde yeni öğrendim mügenn yaptığı terbyeszliği ve onu kınıyorum daa
tmm şuana kadar birçok işde başarılı olduu ki bu tek başına değil önce allah sonra emniyet sayesin de
ama bu son terbiyeszliği yenilir yutulur cinsten değil
özlleikle arif aslan gibi bir hocaya

ya bu gelinde anlamamazlıktan geliyo nişanlıyım demiyo nişanlılıyız diyo birde sinir oldum şu geline babasının ilgisi varsa doldurmuştur buna akıl verip yollamıştır,kocasıda saf gibi sanki:gitme:

evet konyada herkes nişanlılı diyo... bana da tuhaf geliyo...
bir de kocasının bi rahatsızlığı mı var ne.. ben de konyayla alakalı diye bakıyom...
yoksa çok itici oldu artık müge..

evet konyada herkes nişanlılı diyo... bana da tuhaf geliyo...
bir de kocasının bi rahatsızlığı mı var ne.. ben de konyayla alakalı diye bakıyom...
yoksa çok itici oldu artık müge..
aynen canim bende konya oldugu icin izliyorum. bu kadini gormek bile istemiyorum artik:tomato:

onların yaşam tarzı konyaya uymuyo zaten...
bi kere buralarda evin damadı bu kadar evin kızıyla yüzgöz olmaz...
ben damattan da şüpheleniyorum...

sahsen damat bana gicik bir tip gibi geldi..hemen suclamaya yönelik konusuyor yani öyle yada böyle baldizin öldürülmüs hala ahmeti savunuyor gibi davraniyor..o ahmette tecavüzcüymüs ya bu insanlar ne kadar igrenc oldular

müge buğünde terbiyesizlik etti
şükrüye ,sizde geç anlıyorsunuz dedi
sonrada bişi dedi hatırlamıyorum
bunu da nasıl olsa geç anlayacaksınız dedi
ya orası canlı yayın ,adam telaşlanmış olabilir,nasıl davranacağını bilemeyebilir,telaştan bişileri duyamayabilir
bu ne şiddet

damat da demişti ailecek biraz saflar diye olurya bazen ne bilimm bende ahmetten şüphelendim gibi ama tek başına yapmış olamaz gelinin babası yada kamerde yardımcı olabilir günahlarını almayayım da:gitme:

ya insanlarin gec anlama gibi birseyi olabilir ama bunuda yüzüne demek yanlis sonucta bu olabilir herkes kursursuz süper zeka dogmuyor

mügenin adını duymak bile sinirlerimi bozuo..ben izlemdm bgn demek bgnde böle bi terbiyeszilk yapmış...

ya ben uzun zamandir bakamiyorum okula gittigim icin tekrarinida vermiyolar. internettende bakamiyorum artik hic bi site vermiyo nedense.. gulizar ozturke nolmus bilen varmi acabaa yoksa hala bisey yokmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…