Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kayıp demişken gülizar noldu?ölmüş mü*
bide cangül ün mektubu vardı?kim yazmıs belli oldumu?
hakkaten ya baya yarım konıu varmıs?

bence yarim birakilmiyorda insanlar hep gelemiyordur o yüzden onlar olmadanda ne yapsin programi,kacanlari arastiyor ama ailelerde cikmazsa ne yapsin..bugünkü konu bana cocuk yapiyor gibi geliyor ama ondada birsey var yani neden kimse görmüyor 12 kisi yasiyor o evde gündüz yapiliyor bu cocuk yaparkende görülmüyor ama tuhaf ondan baska kimsede görmüyor..
bi film izlemistim antonio banderasin sevgilisi hep birinin kendini rahatsz ettgini diyodu hatta yaniyordu banyoda,kedisnini kesmisti hep bunlari görüyordu antonioda kadina kimin zarar verdigini görmek icin eve kamera takmisti ve kiz kendi kendien bunlari yapiyordu sonunda antonionuyda öldürmüstü kücükken babasi annesini gözü önünde vurmus filan psikolojik olarak tetkilemis aklima bu flm geldi ama neden kimse o cocuk yaparken görmüyor yani evin ici bilemiyorm ki..

eve gizliden kamera koyup izlesinler o zaman mügenin aklına nasıl gelmedi

hani şu canlı yayında bi evlilik programında evlenen çift varya.koca kendini asmış.ayy ben neyi merak ettim biliyonuzmu acaba hangi avlendirme programıydı.CADIARZU:hulya:bende ki merakada bakarmısın.:kedi:

canım su gibi programında evlenmişler.

eve gizliden kamera koyup izlesinler o zaman mügenin aklına nasıl gelmedi

bencede. en mantıklısı bu. programda konuşularak ne çözecekler ki. yani bu konunun programda yer alması o kadar saçma ki başını izleyemedim ama çok şaşırdım. ayrıca kapatsınla şu konuyu ya tırsıyorum mafoldumben

izlemiyorum bayağıdır..
çünkü gözümde gerçekliğini yitirdi.
nerde kaldı o eski günler?
şimdi okuyorumda saçma sapan şeyler..
artık erken uyanmıyorum müge var diye...
kim neden asmış kendini kızlar..

gülizar hanım olayı
ofta kaybolan yusuf
kayserideki kayıp çocuklar...3 tane önemli konu var ama ilerleme yok..kayıplara üzülüyorum en çok..gülizar hanım için ümidim yok..

yeni evlenen intihar eden kişimi su gibide evvlenmiş

o yırtıklar resmen cakıyla yapılmış ya yalan benc bu haber..bulmuşlar 2 adam sallayıp duruolar :sinifsinif:

aynen katılıyorum sana konı kalmadı program dolduruyorlar

eskiden her sabah erken kalkardım müge anlıya bakmak için şimdi hiç takmıyorum uykumu bölmüyorum artık saçmalamaya başladı:umursamaz:

Su son konu cok sacma.. cinler filan...
Dayanamadim, uyuyakaldim zaten...

Kizlar bu arada hani 6 aydir kayip olan bir kiz vardi.. Giresundan mi ne kaybolmustu.. Istiklalde goruldugune dair bikac telefon gelmisti.. O ne oldu.. Bir gelisme var mi onda?

onu bende izledim ama sonuç ne oldu bende bilmiyorum..

mügenın programı son zamanlarda daldan dala gezıyor hergun baska bır konu baska bır olay.artık seyretmek ıstemıyorum.eskı olaylarda cozum ulasamadı daha

ya arkadaslar müge cözmüyor ki olaylari kadin ne yapsin diger olaylar cözülmediyse yada bir gelisme yoksa adamlarinda kendi memlektlerinde isi vardir hergün gelemiyorlardir yani müge ne yapsin..zaten programin amaci cinayetleri bulma degil ki

olayı uzatmak için bir sürü aynı şeyleri konuşan kişilerin telefonlarının bağlanması hiç hoşuma gitmiyor

günaydın kızlarr hihoyyytayy yine bu vandaki aile var yaa ama neyse çok konumuz var hızlı hızlı geçelim dedi inşlh uzatmaz saçma sapan konu kızı yapmıştır mirmirmirmir

yazik ya daha 3.5 yasinda bebek nasil bir kader bunu yapani ellerimle tam suan bogabilirim Allah belasini versin bu adam benim icin cem degerinde biri katil nasil ayilik o tetige basan elin kirilsin gunah ya nasil bir milletiz biz macta silah atarlar dugunde atarlar bu nasil sevinc ifadesidir

bu ülkede mankafa, kendini bilmeyen çok... o kadar haberlerde yayımlıyorlar ama gel gör ki hala aynı şeyler...

bu ülkede mankafa, kendini bilmeyen çok... o kadar haberlerde yayımlıyorlar ama gel gör ki hala aynı şeyler...

en agir cezalar verilmeli boyle insanlara cinayete yargilanmali kesinlikle futbolcularla bir kampanya baslatilmali sosyal sorumluluk projeleriyle desteklenmeli mac sonrasi mactan gunler once ates edilmemesi konusunda cagri yapilmali sokak dugunlerine ekip yollanip kontrol edilmeli yada sokak eglencelerini belediye engellemeli sokak dugune ne zaten cingeneler gibi sokak ortasinda eglence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…