• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ne cahil sacma sapan insanlar, bise esyalarimizi kesiyo diyolar, kizlari yapiyor inanmak istemiyorlar...:roflol: kizin psikolojisini bozmuslar ailecek ne sinir cahil insanlar ya:1no2::kızgın:
sansasyon yaratmak icin neler yapiyolar bide plazma tv istiyolar mis:mymeka:

ne maal adam yaaa başına sanki silah dayadılar çıkmasaymış madem programa kaymakamdan kamera yerleştirmesini isteseymiş çok bilmiş gibi insan değil diyo bi susmuyorda hay çenene tükürem:kızgın::mymeka:

kızlar bunlar ev eşya için gelmiş galiba

o degilde ufacik evde 12 kisiyle yasasaydim elbisemi keserdim baska bisemi keserdim orasi mechül, insan bi kafa dinleyemez sürekli tantana erkekler hizmet bekler, öggg cekilmez bir hayat.. 12 yasinda hic okula gitmemis okuma yazma bilmeyen bir kiz cocugunu , ne hale getirmisler ya:umursamaz::olmaz:

ben korktum vallahi ilk dinlediğimde....

arif verimliyi dinleyince rahatladım vallahii....

kuranın üstüne yemin ediyor bide ya.......

acaba doğrumu ?????????

o degilde ufacik evde 12 kisiyle yasasaydim elbisemi keserdim baska bisemi keserdim orasi mechül, insan bi kafa dinleyemez sürekli tantana erkekler hizmet bekler, öggg cekilmez bir hayat.. 12 yasinda hic okula gitmemis okuma yazma bilmeyen bir kiz cocugunu , ne hale getirmisler ya:umursamaz::olmaz:

eşyamı istiyolardı yaa:kahve::kahve::kahve:

yeni kalktım hemen k.k ya girdim birde mügeyi açtım tam dinlayemedimmmm:kahve::kahve:

kızlar dün kızın babası biz yokkende oldu demişti ama kız olmadı demiş ailenin derdi ev eşya başka bişey değil baksanıza plazma istiyorlarmış

ne maal adam yaaa başına sanki silah dayadılar çıkmasaymış madem programa kaymakamdan kamera yerleştirmesini isteseymiş çok bilmiş gibi insan değil diyo bi susmuyorda hay çenene tükürem:kızgın::mymeka:
he niye daha önce yapmadi, kendi yapsaydiya madem akli cok, geriiiiii kaydirigubbakcemile
kızlar bunlar ev eşya için gelmiş galiba

bende yeni koltuk takimi istiyom , hemen yarin benim evimide hayvanmi öcümü bise bassin tv ye cikip yeni koltuklar istiimzemuszemushihoyyyt

kırmızı donlu kız entrikalı bişeyler uydurda izlerken canımız sıkılmasın

eşyamı istiyolardı yaa:kahve::kahve::kahve:

yeni kalktım hemen k.k ya girdim birde mügeyi açtım tam dinlayemedimmmm:kahve::kahve:

canimcim, simdi bu van dan gelen adam babasi galiba tam bilmiyom dün izlemedim bugünde gec actim, psikolog adamla tartistilar kizim degil hayvan yapiyor diye... baktiki kabul etmiyo mügede ozaman bizi niye zorla getirdiniz tv ye dedi... mügede kizdi biz davet ettik siz geldiniz kimse zorlamadi diye... psikolog umuzda sinirlendi kizin bana söyledi abisi plazma tv istiyor diye ve imali imali güldü :delphin:

dün söylediler devlet bize ev eşya versin artık orda oturmak istemiyoruz dedi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koltuk takimi cok pahali napiim, dogtas tan olsun ama:roflol:
kırmızı donlu kız entrikalı bişeyler uydurda izlerken canımız sıkılmasın

ohoooo öyle uydururumki zemuszemus zati rüyamda bugün ugrastim öcülerle, okadar cok dua okudumku rüyamda nerdeyse hatim indirdim ya, öcüleri yakalamistim dua okudugumda kayboluyolardi... birinin elini ayagini tuttum elham kulhuallah besmele kelime isaadet okudum hep, hayirdir ins. misal bu rüyami gercekmis gibi anlatirim kaparim koltuk takimimi koltuklarimida kesiim ki inandirici olsundelikafadulden:delphin:

koltuk takimi cok pahali napiim, dogtas tan olsun ama:roflol:

ohoooo öyle uydururumki zemuszemus zati rüyamda bugün ugrastim öcülerle, okadar cok dua okudumku rüyamda nerdeyse hatim indirdim ya, öcüleri yakalamistim dua okudugumda kayboluyolardi... birinin elini ayagini tuttum elham kulhuallah besmele kelime isaadet okudum hep, hayirdir ins. misal bu rüyami gercekmis gibi anlatirim kaparim koltuk takimimi koltuklarimida kesiim ki inandirici olsundelikafadulden:delphin:

:lepi:buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

bu hocada sıktı tövbe tövbe

seviyesini düşüren müge anlı değil ordaki hoca resmen ortalık karıştırıyor

gerçekten müge saçmaladı.
sonuçta o adam misafir.yerinde misafir etmiş.ne demek saçma saçma bağırıyor.
sanki karşısında köpek var
hoşlanmadım!
o adamın yerinde olsam başlarım sana da programınada der çıkarım..
sen doktorsun bu ne be..gelene gidene azar..
az yavaşlaması gerek!
çok severdim ama cidden olmadı bu tavır.

kız ailesine farklı konuşuyor galiba,yanıltmak için

Back