Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

hoca haklı olsaydı kalkıp giderdi bence,hatalı davrandığı için oturuyor

allahın kara cahili ne mal ne sığır bir adam bu yaaa defolsun gitsin arif hoca muayene ederken çocuğa kurana el bastırmıştır yuhhhh artık bu kadarda akılsız olunmaz geri zekalı çene kurusu ayyyy sinirden çatlıcam yaaa bu kadarmı cahilsin bi dinle yaaa dinlemeyide bilmiyoooooooo:mymeka:birde plazma tv istiyolarmış doğurun doğurun 12 kişi sıkışın eve sonrada devlet bize ev versin kendilerinin yapmadığı ne malum devletten ev koparmak için yuh yaniiii

Son düzenleme:

Bende farkindayim, ne bu.. son zamanlarda her onune geleni azarliyor..
Problem nerden cikti.. Onu da kacirmis olabilirim ama, ne yani sucmu adamin bu dunyada bizimle beraber uc harfliler de yasiyor demesi... Adamin uzerine cok gittiler...

varya şu sölediklerine noktasına virgülüne kadar katılıorum...
tamam birileri yanlış yapmış olabilir ama müge yargıçmı yaa herşeye noktayı koyup kesin hüküm verio..
kim ya bu kadın..kimde insanı yerin dibine sokabilme cesaretini kendinde bulabilio...

Problem nerden cikti.. Onu da kacirmis olabilirim ama, ne yani sucmu adamin bu dunyada bizimle beraber uc harfliler de yasiyor demesi... Adamin uzerine cok gittiler...

tartışma ondan çıkmadıki,arif beye siz ne biliyorsunuz,kuranı okudunuzmu,okudunuzsa bilmem hangi sayfadaki surenin ismi ne diye sordu.ayrıca siz zaten agresifsiniz. o telefona bağlanan hocadan için ,onuda küstürmüşsünüz o yüzden sizinle programınıza çıkmyyor dedi.nerden duydunuz dediler bi okudum dedi,sonra duydum dedi ortalığı karıştırdı

kesinlikle haklısın ne lursa olsun programına gelmiş bi insana bu kadar bağrılıp çağırılırmı ben müge anlıyı seviyorum ama harbiden saçmaladı hayatta en nefret ettiğim şey dedikodu felan diyo iyide kardeşim sen daha önce ne iş yapıyodun magazinci değilmiydin demezlermi adama olmadı müge izlerken içim sıkıldı yaaaa

evet yazık o hocaya da hem davet ediyolar programa sanki ne diyeceğini bilmiyorlar dün telefonda demişti zaten 3 harfliler diye birde çağırıp azarlıyolar kovsunlar şu vanlıları olsun bitsin:1closedeyes:

müge şenay düdekle dedikodu programı yapmıyomuydu... ben mi yanlış hatırlıyorum...

haklısın ortayı karıştırdı ama bir bilim adamı ile din adamı yanyana olunca mecburen tartışma çıkıyor çünkü bilim metafiziği reddediyor din adamıda dine laf söyletemez

gerçekten saçmalık..müge hanım haklı bence...insanları korkutuyorlar..kaç kez adını söylemeyin dendi hala adını söylüyolar o şeyin...

o vanlılarda neye çıktıysa belliki kızları yaptı işte...belkide biliyolardı dikkat çekmek para almak için çıktılar oraya...saçmalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

haklı haksız aramıyorki müge..
sinirlendiyse bağırıyor çağırıyor.
olmaz ama bu tavır.insan tv karşısında geriliyor.
hırsıza,gaspçıya bağırırsın.ama karşındaki senin bir büyük.onuda geçiyorum bilim adamı.
ne bu yani..
parmağını göstere göstere.
konuğa yapılmaz.
adam efendilik yaptı kalkmadı..
ben bu kadar efendi olamazdım..
çok kızdım.sanki bana bağırıyor gibi oldum.
birde baksanıza ne kadar mülayim adam olmadı hiç olmadı.
konu ne olursa olsun senin karşında üfürükçü yokki,hacı hoca yokki.
az susmayı bilecek..
gerildim değiştim zaten.

:lepi:vereliniortakbu üç harflere tabiki var ve yaşıyorlarr adam doğru soyluyor hani bi soz var doğruyu soyleyen dokuz köyden kovarlar bu adamıda programda kovmada kendisi giitsydiiii vereliniortak

aynen dünkü magazinci gelmiş dedikoduyu sevmiyorum diyor.
münafık dedi
özür dilemeli bence..
şimdi çeviriyor.

hala uzatıyor.hala..
bu reyting değildir de nedir yani..
adam duydum dedi yanıldım dedi özür diledi..
ay Allahım

ya tam tv yi actim inanmadim kimle tartisiyor bu dedim,ya bu ne bicim bir sunuculuk müge bence ne olursa olsun konukmus,kocaman adamis hicbir kimseyi takmadan bagriyor su da profmus bu kadar bi insan kücülemez ya insan hatali olabilirde ne o ya herakde daha cok cikarsinlar diye yalvarip duruyo ay inanamiyorm kocaman adam demiyor birsey demiyor daliyo terbiyesizlik yapiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…