o degilde ufacik evde 12 kisiyle yasasaydim elbisemi keserdim baska bisemi keserdim orasi mechül, insan bi kafa dinleyemez sürekli tantana erkekler hizmet bekler, öggg cekilmez bir hayat.. 12 yasinda hic okula gitmemis okuma yazma bilmeyen bir kiz cocugunu , ne hale getirmisler ya:umursamaz:lmaz:
he niye daha önce yapmadi, kendi yapsaydiya madem akli cok, geriiiiii kaydirigubbakcemilene maal adam yaaa başına sanki silah dayadılar çıkmasaymış madem programa kaymakamdan kamera yerleştirmesini isteseymiş çok bilmiş gibi insan değil diyo bi susmuyorda hay çenene tükürem:mymeka:
kızlar bunlar ev eşya için gelmiş galiba
he niye daha önce yapmadi, kendi yapsaydiya madem akli cok, geriiiiii kaydirigubbakcemile
bende yeni koltuk takimi istiyom , hemen yarin benim evimide hayvanmi öcümü bise bassin tv ye cikip yeni koltuklar istiimzemuszemushihoyyyt
eşyamı istiyolardı yaa
yeni kalktım hemen k.k ya girdim birde mügeyi açtım tam dinlayemedimmmm
koltuk takimi cok pahali napiim, dogtas tan olsun ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kırmızı donlu kız entrikalı bişeyler uydurda izlerken canımız sıkılmasın
koltuk takimi cok pahali napiim, dogtas tan olsun ama:roflol:
ohoooo öyle uydururumki zemuszemus zati rüyamda bugün ugrastim öcülerle, okadar cok dua okudumku rüyamda nerdeyse hatim indirdim ya, öcüleri yakalamistim dua okudugumda kayboluyolardi... birinin elini ayagini tuttum elham kulhuallah besmele kelime isaadet okudum hep, hayirdir ins. misal bu rüyami gercekmis gibi anlatirim kaparim koltuk takimimi koltuklarimida kesiim ki inandirici olsundelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?