• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

3 harfliler deniyor ya
arif verimli kabul etmez şimdi

o telefondaki ilahiyatciya katiliyorum ben dogru soyluyor olabilir cunku 3 harfli var. gercektir kurandada yaziyor insanlar 3 harflilerin himayesindekiler yani bole seyler yaptirtabilir. ben sahit oldum cok defa kuzenimde vardi ve halen var kiz neler yasadi geceleri evden kaciyo kendinde degil kocasi uyurkene kocasini oldurmeye kalkisiyor bicakla yani ben o ilahiyatciya katiliyorum. sayet bu olayi ev icinde yasayanlar kendileri bilerek yapmadiysa dedikleri dogruysa 3 harfli olabilir.

daha öncede böyle bişey vardı. yanlış hatırlamıyorsam yangınmı ne çıkıyordu.yalan çıkmıştı

o telefondaki ilahiyatciya katiliyorum ben dogru soyluyor olabilir cunku 3 harfli var. gercektir kurandada yaziyor insanlar 3 harflilerin himayesindekiler yani bole seyler yaptirtabilir. ben sahit oldum cok defa kuzenimde vardi ve halen var kiz neler yasadi geceleri evden kaciyo kendinde degil kocasi uyurkene kocasini oldurmeye kalkisiyor bicakla yani ben o ilahiyatciya katiliyorum. sayet bu olayi ev icinde yasayanlar kendileri bilerek yapmadiysa dedikleri dogruysa 3 harfli olabilir.

bende çok duydum ama ayak izi varmış vandakilerin

bence 12 yaşındaki kız yapmış sadece gündüzleri yapıyomuş belki böyle bir psikolojik rahatsızlık var a.s

Dötümden element uydurmak istemem ama böyle şeyler genelde programda reyting amacıyla kullanılır acaba Müge'nin reytingleri mi düştü:hulya: Kesin fos çıkacak ha takır takır saydırıyo Müge

Dötümden element uydurmak istemem ama böyle şeyler genelde programda reyting amacıyla kullanılır acaba Müge'nin reytingleri mi düştü:hulya: Kesin fos çıkacak ha takır takır saydırıyo Müge

evet neden olmasın.müge kurgu yapmıştır.günler önce gazetelere verip haber yaptırmıştır. sonrada program yapmıştırakannehirakannehir

saçma bi konu için 1 saattir konuşuyolar.. konuşmayla nolacakki? mügenin işleri kesat herhalde bugünlerde.. serap ezgü çıktı müşterilerini çaldı onun :))))) işlerin kesatlığından seda sayanda evlendirme programına döndü.. yakında mügede evlendirmeye başlar :))))))))) başka zaman olsa müge bu adamları kabul edermiydi hiç programına. belliki işler kesat :)))

aman bu konu çok gereksiz
arif verimli kızın kendinin yaptığını
düşünüyor
depresyondaymış kız
diğer şeyler banada olumsuz geldi.

belli işler baya bi kesat :umursamaz: reklam almış müge akannehir

Back