Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

anam bacım karıştırıyorlar haltları ondan sonra da yok ben namazlı abdestliyim de benim namusuna laf atıyorlar
bu namazı niyazı orucu kullanmıyorlar mı
ah ah ah bunlara bir güzel klava:klava:klava:

Ben Mardinli amcanın şivesinden dolayı bişey anlamadım..

Kız psikolojik sorunları var diye ilaç mı kullanıyormuş?kendini bilmiyormuş ta ondan mı kaçmış?pek bişey anlamadım..

Bence aşiretin şartları onu kastı..o da pırrr..uçtu.Bulunca onu temizliyecekler diye de ben ölüme gidiyorum diye not bıraktı..Kurnaaaz..
Yanına bişeyler mi almış anlamadım ben..üfff..

Aramızda Mardinli yada o yörenin geleneklerini iyi bilen arkadaşlar yok mu?bize de anlatsınlar,aşiret sistemini..Böyle olaylarda ne yaparlar?..Pek iyi olamaz gibi geliyor bana da..

kizlar sizi devamli takip ediyom bugun izleyemedim baktim gelisme filan yok yasemi bulundu muge onuda söylemedi bize umarim gelismleri paylasir eskisi gibi paylasmiyor sankim ben az önce haber okudum sizlerle paylasam istedim...
Fuhuş çetesinin eline mi düştüler?

Kayseri'de bayramın ikinci günü kaybolan Ahmet Tuna Tekin (8), kız kardeşi Dilruba Tekin (7) ve Türkan Ay'la ilgili sır perdesi aralanmaya başladı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nce oluşturulan 60 kişilik özel operasyon ekibi, çocukların para karşılığı zorla fuhuş yaptırmak ve kadın satıcılığı suçlarından sabıkası bulunan 2 kişi tarafından kaçırıldığı ve hayatta oldukları bilgisine ulaştı. Fuhuş çetesi elemanlarının, kayıp çocuklardan 11 yaşındaki Türkan'ın annesi Özlem Ay'ı daha önceden tanıdıkları ve aralarındaki bir husumetten dolayı Türkan'ı kaçırırken, yanında bulunan diğer çocukları da kaçırdığı üzerinde duruluyor. Polis yetkilileri, çocukların yaşadığını ve Kayseri dışına çıkmadıklarını, bulunmalarının an meselesi olduğunu ifade etti.

cok uzuldum umarim tez zamanda buluanacaklar inaniyom buna ben:sinifsinif:

mardinli gelin kaçmş ilk evliliği balıkesir bidagiçe gelin gitmiş bi çocuk olmuş orayı terketip izmire shm sıınmş orda mardinli eiyle taşınmış kendinden küçük mardne gelin gitmiş ordanda kaçmş kayınpeder aşiret geline ödül koydu müge pazartesi mardini göstercek adam ne güzel konuştu

Zaten kadının gözü göz,kaşı kaş değildiakannehir..sıfatında bişeylerin ipuçları vardı..:jeyyar:
Ben anladım valla..Bi de k.valide benim gelinim evde oturuyor diyordu...
Eeee..o zaman o haltları kim karıştırdı?:hulya:..Gidipte ben yapmadım herhalde...
Kayserinin plakasını bilmemkaydirigubbakcemile3..kaydirigubbakcemile3
Devlet elinden alsın çocuğunu da, görsün gününü..Çok üzgünüm çoook
Diğer çocukların annesi de sevinsin ,garibim..

Aaaa ınsallah haber dogrudurda cocuklar bulunur en azından... O kadını hıc dusunecek halım yok... Kımı tanıyorsa kım nu tanıyorsa tanısın..Kendı salaklıklarından olan hep cocuklara oluyor...

şimdi okudum gece gece gözlerim kocaman açıldı inşaallah çocuklar bulunur ALLAH'ım sen büyüksün sağ salim kavuştur ailelerine çocukları..

bencede tuaflık var..hem para ziynet alıyor ,kaçıyor hemde ölüme gidiyorum diyor..ölüme giden parayı ne yapsın ki

kızlar seda sayanın programında çıkanlar içinmi geçen gün muge hanım kızmıştı,özelime girmezseniz çıkarım yayına falan demişti galiba.ama varya ben 2-3 gün izledim 3,5 yaşındaki kızın boğazını kesip çöp konteynırına atmışlar annesi 7 ay yatmış ceza evinde bitanede adam yatmış ikisinide delil yetersizliğinden bırakmışlar,kadın ilk verdiği ifadeleri yalanlıyo o adamla fındıklıkta beraber oldıuk demiş şimdi yalanlıyo,kim telefonla bağlansa hepsi yalan diyo siyah arabada biriyle konuşmuş o akşam kızını camdan kaçırıp öldürmüşler dün bağlandı komşusu gördüm arabanın yanında seni diyo hayır diye yeminler ediyo,kocası da tam ümit gibi ama buna yazık çok masum saf kalpli bişey ya üzüldüm, 2.dilber vakası vallahi karmakarışık,ıBRAHıM KENDıRLı DE ORADA TAM MUGELıK BıR OLAYMIŞ YANı,seda pek üstesinden gelemiyo :1no2:

ibrahim kendirli artık sedaya mı çıkacak acaba..mügeyede geçen gün başka biri çıkmıştı...

kızan kızsın
küsen küssün
ben bu tarz programları onaylamıyorum
kim yaparsa yapsın bir süre sonra
adaleti o dağıtıyormuş havası yaratılıyor
gecen açtım baktım kanalları gezerken
X hanım, siz bulursunuz siz çözersiniz modu
sunucuda dedektif edası falan
adaleti şov haline getirirseniz herkes için işleyemez
takip ve duyuru açısından önem arz etse dahi bu tonda yrüyen şovların yararı değil zararı vardır.
öpüldünüz.

arkadaslar bı haberım var ama ınsallah yanlıstır bu kayserıde kaybolan cocuklar ıcın burda ıkı gundur soylentı var cocuklar develı ılcesınde organları alınmıs olarak bulunmus acıklama yapmadılar ama ınsallah yanlıstır cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…