- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
kizlar sizi devamli takip ediyom bugun izleyemedim baktim gelisme filan yok yasemi bulundu muge onuda söylemedi bize umarim gelismleri paylasir eskisi gibi paylasmiyor sankim ben az önce haber okudum sizlerle paylasam istedim...
Fuhuş çetesinin eline mi düştüler?
Kayseri'de bayramın ikinci günü kaybolan Ahmet Tuna Tekin (8), kız kardeşi Dilruba Tekin (7) ve Türkan Ay'la ilgili sır perdesi aralanmaya başladı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nce oluşturulan 60 kişilik özel operasyon ekibi, çocukların para karşılığı zorla fuhuş yaptırmak ve kadın satıcılığı suçlarından sabıkası bulunan 2 kişi tarafından kaçırıldığı ve hayatta oldukları bilgisine ulaştı. Fuhuş çetesi elemanlarının, kayıp çocuklardan 11 yaşındaki Türkan'ın annesi Özlem Ay'ı daha önceden tanıdıkları ve aralarındaki bir husumetten dolayı Türkan'ı kaçırırken, yanında bulunan diğer çocukları da kaçırdığı üzerinde duruluyor. Polis yetkilileri, çocukların yaşadığını ve Kayseri dışına çıkmadıklarını, bulunmalarının an meselesi olduğunu ifade etti.
cok uzuldum umarim tez zamanda buluanacaklar inaniyom buna ben:sinifsinif:
Ben Mardinli amcanın şivesinden dolayı bişey anlamadım..
Kız psikolojik sorunları var diye ilaç mı kullanıyormuş?kendini bilmiyormuş ta ondan mı kaçmış?pek bişey anlamadım..
Bence aşiretin şartları onu kastı..o da pırrr..uçtu.Bulunca onu temizliyecekler diye de ben ölüme gidiyorum diye not bıraktı..Kurnaaaz..
Yanına bişeyler mi almış anlamadım ben..üfff..
Aramızda Mardinli yada o yörenin geleneklerini iyi bilen arkadaşlar yok mu?bize de anlatsınlar,aşiret sistemini..Böyle olaylarda ne yaparlar?..Pek iyi olamaz gibi geliyor bana da..
bencede tuaflık var..hem para ziynet alıyor ,kaçıyor hemde ölüme gidiyorum diyor..ölüme giden parayı ne yapsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?