• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

inşallah sadece dedikodudur:umursamaz:

kızlar akşam haberlerinde verdi urfa viranşehirde bir kız çocuğu kaçırılmak üzereyken halk tarafından kurtarılmış..kaçırmak isteyenleri emniyete teslim etmişler.

ve izmirde bıçaklanarak öldürülen bir kızın katili dayısı çıkmış o da yakalanmış..

kızlar akşam haberlerinde verdi urfa viranşehirde bir kız çocuğu kaçırılmak üzereyken halk tarafından kurtarılmış..kaçırmak isteyenleri emniyete teslim etmişler.

ve izmirde bıçaklanarak öldürülen bir kızın katili dayısı çıkmış o da yakalanmış..

Evet izledim onu, iyi yapmışlar Urfalılar ellerine sağlık...:teytey:
Serap Ezgü'de proğram yapacakmış sanırım, iyi bir tv izleyicisi olmasamda sevindim, çok seviyeli bir kadın,:kahve:
Müge'yide arada bir izlerim, ama bazen sıkıyor kaydirigubbakcemile4
Kayserideki kaçırılan çocuklar inşallah sağsalim bulunur.a.sa.sa.s

ne ademmis brad pitt mubarek Allah bilir ispanyol pacalari olan siyah yumurta topuk ayakkabi giyen icinede beyaz corap giyen bir krodur kesin kadinda pek saglam pabug degil sanki

ya bence kadın doğru söylüyor.bağlama diyor, müge hala adamla konuşuyor.saygı göstermiyor.kızdım mügeye :(

serap ta başladı artık bugün :) bakalım bir onu açıyorum bir bunu. mügeye kızdım ama bugün .

yasemin bide diyoya ben çocugumdan vazgeçmedim e niye çocugunu bırakıp gidiyosun demi yani çocugunu düşünüyosan niye gittin

akannehirakannehirakannehiryaseminin annesine sinirrrrrrrr oldum açar açmaz uyuyakaldım sabahtan beri yasemin konusumu var izleyemedim demafoldumben

evet yasemin konusu var .yaseminin kendisi yayında :)
müge annesiyle mi yaşıyor ?

amaaaaaan ne kızım bu ya... yasemin salak mısın sen kızım ya madem kafa dinlemey gittin alsana çocuğunu yanına ayak bağı olur diye korktun değil mi...
eee ne halt karıştıracağın belli çünkü..

Back