Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

belkide yasemin dogruyu söylüyor ama iste cocugunu birakmasi ve gece evden cikmasi süphe uyandiriyor,
benim aklim kayserdeki cocuklarda,

seda sayanda bu tarz program yapiyor,

serap ezgide cok basarili bu sabah basladi ..

mügeye alistik ama

inşallah kayseri de ki çocuklar sağsalim bulunur ama benim hiç umudum yok kızlar.allahım onları korusun (

of ya bende kacicam evden yiginla utum var kafami dagitmam lazim yika yika sepetin dibini goremiyorum cildircam utu yapma psikolojimi bozuyor-tatlicadiarzu-

of ya bende kacicam evden yiginla utum var kafami dagitmam lazim yika yika sepetin dibini goremiyorum cildircam utu yapma psikolojimi bozuyor-tatlicadiarzu-

delikafaduldenakannehir:roflol::roflol: benide götür bereber gidek antaylada bi otel olsun lütfenzemuszemus

amanın durunnnnnn beniiiideeee alııınnn gitttmeeeyiiiinnn beeenniii bııııraaakkkıııppp heeeeyyyy.....:gitme:

evden kacmak isteyenler, kaydirigubbakcemile kocasina kaynanasina kafayi takanlar klava: ev islerinden bikanlar -tatlicadiarzu- hic nedeni olmayanlar Antalyaya servis yapiyorum bavulunu kapan gelsin soyle KK kacaklari olarak rezarvasyon yapicam Muge de bizi aramaya baslayana kadar tatil yapariz ne dersiniz muracatlari ben aliyorum

nuray
ben iş arıyorum
work&travel da olduğu gibi
çamaşırhanede bile çalışırım
önemli olan uzaklaşmak
yardımcı olmak istersen
yöl göstermek istersen çok yardımcı olursun

nuray
ben iş arıyorum
work&travel da olduğu gibi
çamaşırhanede bile çalışırım
önemli olan uzaklaşmak
yardımcı olmak istersen
yöl göstermek istersen çok yardımcı olursun

canim benim ya keske Ankara da cevremiz olsa olmazmiydim is ariyorum yazin bile bitirdi beni insallah bulursun

buğün müğeyi izleyemedim
ama yasemin konusunu bilğidğim için
onun oğlunu bırakıp kafa dinlemeye gitmesi bana saçma gelmişti
.

canim benim ya keske Ankara da cevremiz olsa olmazmiydim is ariyorum yazin bile bitirdi beni insallah bulursun

ah canım benim ya
teşekkür ederim
ama sen yazmışsın ya
sıkıntısı olan hanımlar yanıma gelsin sana yardımcı olacagım diye
ben yurtdsında yani ing. de iş imkanlarını sormustum
tamam canım teşeküür ederim
öpüldün

hayırlı sabahlar güzel hanımlar...hihoyyyt
inşallah hayırlı bir sabah olur
tüm kayıplarımız bulunur:sinifsinif:
yasemin kızımız kafasını dinlemiş olurzemuszemus
sorunlarımız çözülmüş olurdelikafadulden
v.s. v.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yazık kadına ya. inşallah çocuğunu alır gider memleketine.çocuğunu bırakıp giden annelere örnek olsun.

evet ya yazık kıyamam çokta güzelmişşşşmafoldumben kocası bulmuşta bunuyo heralde başka kadın getirmiş birde hamile bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…