Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

he o buluştugu kişileri yani tecavüz edenlerimi caldırmıs
ya bi ara kopmuşum heralde kacırmısım :kedi:

aayyyyy yarabbim neler cıkıyo altından ya iki eşlilik falan filan düşünemiyorum bile ya
böyle olaylar sadece filimlerde oluyo sanıyordum

Kizlar kayserideki cocuklardan tastan gulizar davasindan haber yok mu izleyemiyorum turk tv bozuldu artik nettende izlenmiyorB]

karısı değilmiymiş o yaww yeni açtım anlayamadım daha,evli değilsiniz diyodu zaten vardır altında bişeyler öyle kolay değil durduk yere adamın yanında tecavüz etmek

kizin dedigini duydunuzmu kizlar,ben yine cagri yaptim,onlar beni geri aradi bulusmak icin,demekki cagri birakiyormus hep

Böyle olayların altından nedense, hep hatunların gizlediği olaylar çıkıyor..
Çağrı bırakmak filan ne abesle iştigal durumlar..
Hanımlar artık kendilerini iyice basite indirgiyorlar..
Bazen kadın olmaktan utanıyorum,::kedi:çok üzgünüm:böyle basit,garip,gizemli ilişkilere sahip kişiler yüzünden..bana ne oluyorsa..

gülizar hanımdan cocuklardan haber yok ta bişey merak ediyorum gülizarın abisinin yanında ki kadın gülizar hanıma benziyor ben benzetiyorum
sıkıldım o konunun sonuclanmamasından

sabah sabah bu zafer midir nedir hic cekilmiyo, adam ne konustugunu bile bilmiyo cok tutarsiz. peki bunlar tv ye niye cikmiski ne istiyolar yani anlamadim:sinifsinif:

yazayim canim

ben bu ikisine nedense inanmiyorum , icimdeki his öyle söylüyo:umursamaz:
bunlarin ar damari catlamis, sirf birilerini suclamak icin gelmisler tv ye hicte utanmiyo adam nekadar rahat karisina tecavüs etmisler:1shok:

evet cnm cok ruhsuz utanmasız oturuyo orda valla
düşünüyorum da böle bişi basıma gelse aman allahım yaaa evden dısarı adımımı atamam utancımdan:1ninca:

karmançorman ilişkiler
birde ünlülere kızarız
ünlüler bizlerin yanında sütten çıkma ak kaşık
şu haytalar abak yaaa

Zaten böyle karışık ilişkiler.. özenti hayatlardan, yapamadıkları ukteleri yapmaya çalışan,onur kavramından bihaber,tatminsiz insanlardan çıkıyor..

hatta ben dünde atkima sordum bu ne türkiyede öyle kocasinin yaninda kadini kacirip tecavüzmü ediyolar, bukada kolaymi.... ben inanmiyorum hicbi sebep olmadan böyle olay yasamalarina, pisligin icinde geziyorlarsa pisligin bulasmasi cok kolaydir yoksa bize niye kimse bise demiyo. bunlar kimi kandiriyo ya:mymeka:

kızlar yasemin olayından daha bahsetmedimi yaa nasıl bulunmuş

bence o olay kapandı.kaçmış işte başkasıyla yaşıyor.karakolada ailesi oradan gitsin bu olay gündemden düşsün diye gitmiştir.bu adamda gülizarın kardeşlerinden çok konuşuyor.allah mügeye yardım etsin.adamın ağzını koli bandı takmak istiyorum.karın kaçırılırken konuşsa adamlar kesin bırakırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…