Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar yasemin olayından daha bahsetmedimi yaa nasıl bulunmuş

Aman bırak şunu..Caaanım yasemin ismini de iki paralık etti..:mymeka:
Başka herife gitmiştir işte ne olacak..Kendi isteğimle gittim.Kafamı toparlamak için falan mı demiş ne?..Keyfiyetten yani..

Kırmızıpaçalıdonlum..
Bugüne kadar ne kocamın yanında ,ne de yalnızken hiç tecavüzün emaresini bile yaşamadım..
Acaba avanak olmadığımdan,şahsiyetimi muhafaza ettğimden ve düzgün bir aile yaşantısına sahip olduğumdan olabilir mi?_

KArıştırıyorlar bir haltlar..sonra başlarına belayı da alıyorlar.Bu dur..

2006model:
Aman bırak şunu..Caaanım yasemin ismini de iki paralık etti..
Başka herife gitmiştir işte ne olacak..Kendi isteğimle gittim.Kafamı toparlamak için falan mı demiş ne?..Keyfiyetten yani..

allah ıslah etsin o zaman :umursamaz:

ya bende hiç hoşlanmadım bu çiftten zaten resmi nikahta yok,beraber yaşıyolarmışta yinede o kamyoncuların serbest bırakılmasına karşıyım.kadın fantazi yapmadı heralde beraber yaaşadığı adamın yanında başkasıyla ilişkye girecek kadar.hem yeni kanuna göre kocanız siz istemeden sizinle ilişkiye girse tecavüz sayılıp 7 yıl hapis cezası var dedi dün rahmi bey eee bunu bu kadına yapanlar neden dolaşsınki sonuçta kendilerini rezil etme pahasına çıkmışlar yayına kadar :umursamaz:

büyük ihtimal hatta kesin bundandir, hatta bir kadinin durusundan kadinin kendisine saygisi olmasi gerekirki karsidakide saygi duysun. he ben su 2 insana hic saygi duyamicam simdi , cünki konusmalardan kadinin daha önce o yolda oldugunu anladim. bu yüzdende adamin ailesi istememis bu kizi, psikolog da dedi temin daha önce sexsiscisi olan bi kisiye edilen tecavüzde suctur filan.
yok canim öle kolay olmaz bu isler olmamalida zaten, ki ozaman kimse disari cikamaz türkiyede..turkbayragi

ya bunlara neden inanmıyolar hiç çozemedim neden tv ye cıksın bunlar nası cıkar olur ki hiç anlamadım :SSS

ya bunlara neden inanmıyolar hiç çozemedim neden tv ye cıksın bunlar nası cıkar olur ki hiç anlamadım :SSS

var bir amaclari dedi ordaki psikolok amca ama simdi burda acikliyamicam dedi, zaten müge de postaladi bunlari cünki mügede inanmadi bunlara yoksa kapatmazdi bu olayi, bence bidaha almicak müge bunlarikaydirigubbakcemilehihoyyyt

ne biliyim ya acıdımda sanki yazıklar yaaa ne gelirse garibana gelir onlarda kendilerini sıyıramazlar haklı cıkamazlar duygusu dogdu bende birden

aman almasın sati bunnarı yaff
gülizarı merak ediyorum ya ben de o cocuklardanda önce bulunması gerekiyor taaaa kac hafta ooldu allaşkınaa yaa yuksa ben bulmaya gidecem keçiörene gülizarcıgımı

hukuk sıstemınde hatalar var...yanlış uygulamalar var..

ama sakat bır adam ...yanında kı esı tecavuze ugruyor hem jandarma cok kotu muamele yapıyor hem savcı kovuyor bunları hem adlı tıp hıc bır bulgu uzerınde bulamadı...

bukadar da olmaz..

bu ısın ıcınde bırcok ıs var mugede dedı telefonlar gelıyor sızın hakkınızda baglamıyım bu konuyu kapatıyım..

herkes suclu tek bunlar mı masum..

suraya bakin ya ben boyle kadinlarin masumiyetinden supheliyim bence 2yi de birakti kemeraltina gitmistir 3.bulmaya belkide bulmstur bile

amcaninda kzinin masallahi var iki arada derede kemeraltinda ikincisini bulmus bu ne hiz masallah

Bende şaşırdım hızınaakannehir..roket,roket..
Adam tarihlerden bahsediyor..Aklım hafsalım karıştı..Bu ne yakın tarih ,yeni kocaya gidip ondan da kaçmak için..
Tabi mardinlilerin adeti başka,sıktılar bunu..o da çareyi kaçmakta buldu..belki de 3.yedir..

hayırdır kızlar ne kemeraltısı ne 2.si ne 3.sü açıklayın anlamadım ben? :bbo:

kızlar gunlaydın
2 gundur izleyemiyorum, çocuklardan bir haber varmı
bide bu 2. 3. ne yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…