kızlar yasemin olayından daha bahsetmedimi yaa nasıl bulunmuş
hatta ben dünde atkima sordum bu ne türkiyede öyle kocasinin yaninda kadini kacirip tecavüzmü ediyolar, bukada kolaymi.... ben inanmiyorum hicbi sebep olmadan böyle olay yasamalarina, pisligin icinde geziyorlarsa pisligin bulasmasi cok kolaydir yoksa bize niye kimse bise demiyo. bunlar kimi kandiriyo ya:mymeka:
büyük ihtimal hatta kesin bundandir, hatta bir kadinin durusundan kadinin kendisine saygisi olmasi gerekirki karsidakide saygi duysun. he ben su 2 insana hic saygi duyamicam simdi , cünki konusmalardan kadinin daha önce o yolda oldugunu anladim. bu yüzdende adamin ailesi istememis bu kizi, psikolog da dedi temin daha önce sexsiscisi olan bi kisiye edilen tecavüzde suctur filan.Kırmızıpaçalıdonlum..
Bugüne kadar ne kocamın yanında ,ne de yalnızken hiç tecavüzün emaresini bile yaşamadım..
Acaba avanak olmadığımdan,şahsiyetimi muhafaza ettğimden ve düzgün bir aile yaşantısına sahip olduğumdan olabilir mi?_
KArıştırıyorlar bir haltlar..sonra başlarına belayı da alıyorlar.Bu dur..
ya bunlara neden inanmıyolar hiç çozemedim neden tv ye cıksın bunlar nası cıkar olur ki hiç anlamadım :SSS
Kırmızıpaçalıdonlum..
Bugüne kadar ne kocamın yanında ,ne de yalnızken hiç tecavüzün emaresini bile yaşamadım..
Acaba avanak olmadığımdan,şahsiyetimi muhafaza ettğimden ve düzgün bir aile yaşantısına sahip olduğumdan olabilir mi?_
KArıştırıyorlar bir haltlar..sonra başlarına belayı da alıyorlar.Bu dur..
ya bunlara neden inanmıyolar hiç çozemedim neden tv ye cıksın bunlar nası cıkar olur ki hiç anlamadım :SSS
suraya bakin ya ben boyle kadinlarin masumiyetinden supheliyim bence 2yi de birakti kemeraltina gitmistir 3.bulmaya belkide bulmstur bile
amcaninda kzinin masallahi var iki arada derede kemeraltinda ikincisini bulmus bu ne hiz masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?