• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bazı kadınlar ve erkekler bir anlık zevkleri pahasına çocuk meydana getiriyorlar sonrada yok öyle yok böyle tövbe tövbe:olmaz:

hıh kesin rtük ceza verir lafa bak.terbiyesiz herif konuşmaya bak.

yaşı da küçük her halde kadının. midesiz insanlar.asıcan bunları yani, pislik insanlar.valla assınlar ya bunu yapanları.

aaaaaaa kızdım bugün konuyu yarıda bırakıp devam edicez dedi insan yarın devam edicez hoşçakalın der bari:umursamaz:

Babanne babaanne değil,baba baba değil,anne kabul etmek istemiyor çocuğu..yeni nişanlanmış işi bozulacak..
Allah akıl fikir versin böylelerine..hakikaten ..
millet çırpınıyor çocuk diye,ortada çocuk var kabul eden yok..
Hatun ,hem nüfusuna kaydettiriyor,sonrada annesi olduğundan şüpheli olduğunu düşünüyor..

ben o enğelli gencin karısının zor la kaçırılıp tecavüz edildiğine asla inanmıyorum bu karı koca masum değiller

bu kadınla adam neden cıkıyor allah askına rezil oluyorlar
kötü bir olay allah basımıza vermesin ama ben böyle cıkıp ta yayın ettirmezdim
kadına baktıkca iğreniyorum

evet cnm düşmanıma bile vermesin allahım ama adamın böle karısını deşifre etmesi komik saten

kizin dedigini duydunuzmu kizlar,ben yine cagri yaptim,onlar beni geri aradi bulusmak icin,demekki cagri birakiyormus hep

Back