Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yanlış düşünüyorsunuz koskoca istanbul emniyeti mügenin prograına göremi hareket edcek.diyecek birşey bulamıyorumlmaz:

:) diyecek bişey yok mu?
ama öyle :)

bi düşünün kafanızda kendi kendinize :) aynen de böyle..
eçen sezonun konularına bak.. bu sezonun konularına bak...
birsürü cinayet işleniyor her gün istabulda-orda burda... hiç bu konulara değinilmiyor bile... neden sizce?

Bu yasemin zillisi kiminleymiş? anasının suratı mahkeme duvarı gibi.hiç kızı bulunmuş hali yok...
nasıl bulunmuş peki?

yalelcim koskoca emniyet mügenin programına göremi davranacak

ortak çok işler yaptılar ve güzel işler yapıyolar.

yalelcim koskoca emniyet mügenin programına göremi davranacak

ortak çok işler yaptılar ve güzel işler yapıyolar.

evet.
ama farkındaysanız, artık ortak iş miş yapmıyorlar.
ne zaman kesildi bu ilişik? cerrah gidince.... di mi?
koskoca moskoca... bu bu yani :)

hatta en basit örneği.. cem garipoğlu yakalanışı zamanı...

sanki daha evvel onca yakalama eyleminde bu program bulunmamış gibi, sanki defalarca cerrah ile paslaşılmmaış gibi... karşılıklı onlarca kere birbirlerine iltifatlarda bulunmamışlarmış gibi... garipoğlu yakalandığı zaman, alelade bir tv programı gibi, teeee uzaklardan görüntüler getirdiler ekana.
eskiden olsaydı, yakalnır yakalanmaz, cerrah anında bunların mikrofonuna konuşurdu... teşekkürler ederdi yardımlarından ötürü, sonra da ekranda müge onlara teşekkürler ederdi defalarca...

ama şimdi .. devran döndü :)
gerçekler bunlar kızlar.

ee yasemin bulunmuş kimse izlemedi ben de hemen açtım kadınlar kulübünü kızlar yaa izlemezdiniz mi ben de kaçırdım bugün ( nasıl bulunmuş.en son emniyette ifade veriyormuş.kendim kaçtım diyormuş dediğini duydum mügenin.

öyle ya da böyle arkadaşlar keşke hiç cinayet olmasada ne müge olsa ne başka şey..diyelimki dediğiniz gibi cerrah varken öyleydi şimdi böyle ne olmuş illa cinayetleri araştıracak diye birşey yok..kayıplarda en az cinayetler kadar önemli konular bence çünkü kaybolanlarında akibeti belli olmuyor..ayrıca bu programa şimdiye kadar hiç aksiyon gözüyle bakmadım şükürler olsun..milletin canı gitmiş ooo mügedeki aksiyona bak diyemi izleyeceğiz programı..insanlığımıza ne olmuş..macera veya korku filmi değil bu arkadaşlar..

:) canım benim, elbetteki hemfikirim seninle. elbetteki olmasın öyle olaylar, elbetteki keşke işlenmesine gerek olmasa.

neyse kızlar, anlatamadım ben.. daha doğrusu, düz mantık yaptıramadım sanırım :) boşverin.
herkes takılsın, haydi hoşçakalın...

sağol azrasıla. okudum yazdıklarını . yazık babaya bakın kızlar.15 yaşında kaçmış.okumamışta ( küçücük ya

neden sizin gibi düşünmedik diye bırakıp gidiyorsunuz

ne biçim dayı bu be ..ne biçim aile kadın kaç sene kıza bakmış hala çamur at izi kalsın..

öfffffffffff bu dayı saçmalıyor

oooooooooffffffff offfffffffffffffffffff uyuyakalmışım bugün yaaamafoldumbenmafoldumben yasemin ademlemi kafa dinliyomuş yoksa tekmi gtmiş karakola anlamadım ben burdan okudum da ondan soruyorum izleyemedim yeni açtım tv yi:çok üzgünüm:

annede annelik duygusu yok bence

tek başına gitmiş canım karakola ama çok saçma kaç gündür tek başına nerede kalıyor bu kız vardır birileri ama ceza almasınlar diye kız öyle dedi bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…