yanlış düşünüyorsunuz koskoca istanbul emniyeti mügenin prograına göremi hareket edcek.diyecek birşey bulamıyorumlmaz:
Bu yasemin zillisi kiminleymiş? anasının suratı mahkeme duvarı gibi.hiç kızı bulunmuş hali yok...
nasıl bulunmuş peki?
yalelcim koskoca emniyet mügenin programına göremi davranacak
ortak çok işler yaptılar ve güzel işler yapıyolar.
bu yaseminin annesinde bi tuhaflık var CADIARZU
tv yi yeni açtım kızlar
yasemin hakkında gelişmeler ney acaba.
kimle berabermiş.
yasemn bulundu cnm
düzcede çıktı
sabah bi karakola gidip kendi isteğimle kaçtım demiş
kafa dinlemeye gittim biraz toplandıktan sonra gelcem demiş
öyle ya da böyle arkadaşlar keşke hiç cinayet olmasada ne müge olsa ne başka şey..diyelimki dediğiniz gibi cerrah varken öyleydi şimdi böyle ne olmuş illa cinayetleri araştıracak diye birşey yok..kayıplarda en az cinayetler kadar önemli konular bence çünkü kaybolanlarında akibeti belli olmuyor..ayrıca bu programa şimdiye kadar hiç aksiyon gözüyle bakmadım şükürler olsun..milletin canı gitmiş ooo mügedeki aksiyona bak diyemi izleyeceğiz programı..insanlığımıza ne olmuş..macera veya korku filmi değil bu arkadaşlar..
:) canım benim, elbetteki hemfikirim seninle. elbetteki olmasın öyle olaylar, elbetteki keşke işlenmesine gerek olmasa.
neyse kızlar, anlatamadım ben.. daha doğrusu, düz mantık yaptıramadım sanırım :) boşverin.
herkes takılsın, haydi hoşçakalın...
oooooooooffffffff offfffffffffffffffffff uyuyakalmışım bugün yaaamafoldumbenmafoldumben yasemin ademlemi kafa dinliyomuş yoksa tekmi gtmiş karakola anlamadım ben burdan okudum da ondan soruyorum izleyemedim yeni açtım tv yi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?