Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bide çocuk esrar almış ve eve öyle girmiş..ne yaptığını bilmez bir şekilde
şu kahveci olayını bende merak etim.mügeye mail atsak barii...

tahsinde acısı pek dışarı vurmuyor..afferin ona...
ağlayan yakınlarını teselli ediyor.tmm tmm yok bişi geçtii diyeee.

bence bu planlı bir iş..gökhan ve okanın parası yok...belkide borçları var..
Erdallar evde yok..kayınvalidede ne tesadüftürki o gün bankaya parasını çekmeye gidiyor...koca evde yok..hatta geç çıktığı için öğlen eve de gelmeyecek
yapacakları şey için herşey hazır...
Gökhanın biz küstük,görüşmüyorduk demesi de yalan...
Bence bu okan akşamdan eve geldi..sabah bunların ikisi herkesi gözetledi ve herkesin çıktığından emin oldular..sonradaplanlarını gerçekleştirdiler....
Ne için girdiler tam bilmiyorum...belki para için belki tecavüz için bilmiyoruz
bence olay olduğu sırada erdallar yoktu...yok efendim apartmanda gürültü olmuş ta ,o kocası geldi sanmışta ,yok erdallarmışta.......öyle olsa kadın bağırır , hadi onu yapamadı ses duyarlar , hadi o da olmadı kapısını çalar....kayınvalidenin çıktığını gördüğü için yukarı çıkmadı , olayı işleyen zaten gökhan ve okan ,onlarında kapısı çalmaz...erdallar da evde yoktu o sırada ,o yüzden onların kapısını çalmadı...bence olaylar oldu ,bitti ,ondan sonra erdallar geldi...erdalın evde olmadığını zanneden ilknur aşağı süründü..
Işleri bittikten sonrada okanı çarşafa giydirdi ( planlı olduğu için bence evde çarşaf vardı ) , gökhanın kendisi de evden çıktı.......
[sıze="3"]
hım tecavüz deilmiş cinsel suç falan yok dedi
müge anlı yani kaynananın parası evde die soymaya mı girdiler ....olabilir buda bir teoridir.. Herşeyi gözönüne almak lazımm....
[/sıze]

evt o olay ne oldu ben bayram taılınde izliyemedim sonucu bilen varmı....

Enson çocuğun kimden olduğu belli değildi.Ama kahveci kendisi ölen bayanın kızkardeşinin evine gittiklerini sıksık orda gece kaldıklarını söylemişti.Hatta ölen bayanın kızkardeşinin eşide varmış.

peki neden cocukları öldürdü.neymiş olayı görmüşler.iide ortada bi olay yok ki.sadece evi karıstırıo?cocuk bunun hırsızlık olduğunu anlaömaz ki bunu okanda düşünür.ya var bişiler.okan YALAN sölüyo.tamam o öldürdü ama hırsızlık yalan!!
nesrincim gökhan onlarda para olmadığını bilio ki?neden oraya gitsin hırsızlığa.bos eve girerlerdi?

Okan uyuşturucu hap içmiş yani zaten bilinci yerinde değil ki.Bide genç çocuklar küçük çocukların nezaman konuştuğunu bilmez.Bence onun adını söyler diye düşündü manyak.
Bide bugün olayı ben yapmadım diye bağırıyor kameralara.Yok biz yaptık.:1ninca:Kan izi İlknurun evinde bulunmuş.Tahsinin elbiselerini giyip çıkmış.Küçük kızı bıçaklamış küçücük bedeniyle inci melek 3 mt sürünerek annesinin kucağına gelmiş.Anneside yatıyormuş yerde.Yuhhh yani nasıl yürek , nasıl bir vicdanı var anlamak zor.O haldeki bebişi tekrar bıçaklayacak zihniyeti direk idam etmeleri gerekiyor.

Okan uyuşturucu hap içmiş yani zaten bilinci yerinde değil ki.Bide genç çocuklar küçük çocukların nezaman konuştuğunu bilmez.Bence onun adını söyler diye düşündü manyak.
Bide bugün olayı ben yapmadım diye bağırıyor kameralara.Yok biz yaptık.:1ninca:Kan izi İlknurun evinde bulunmuş.Tahsinin elbiselerini giyip çıkmış.Küçük kızı bıçaklamış küçücük bedeniyle inci melek 3 mt sürünerek annesinin kucağına gelmiş.Anneside yatıyormuş yerde.Yuhhh yani nasıl yürek , nasıl bir vicdanı var anlamak zor.O haldeki bebişi tekrar bıçaklayacak zihniyeti direk idam etmeleri gerekiyor.

aa katil Tahsinin kıyafetlerinii giyip mi çıkmış?? bunu hiç duymamıştım:1shok::1shok:

Enson çocuğun kimden olduğu belli değildi.Ama kahveci kendisi ölen bayanın kızkardeşinin evine gittiklerini sıksık orda gece kaldıklarını söylemişti.Hatta ölen bayanın kızkardeşinin eşide varmış.

ok tatlım anladım..delikafadulden

kızlar konunuzun tamamını okumadım. müge anlı tamam başarılı falan ama göz altı torbaları ve sabah sabah uykulu bezgin halleri bütün enerjimi alıyor, o yüzden konu çok enteresan gelmedikçe izlemiyorum. sanki gece hiç uyumamış gibi bir hali var, eskiden ne kadr güzel saçları vardı bakımlıydı şimdi cenaze gibi kadın ya.

kızlar konunuzun tamamını okumadım. müge anlı tamam başarılı falan ama göz altı torbaları ve sabah sabah uykulu bezgin halleri bütün enerjimi alıyor, o yüzden konu çok enteresan gelmedikçe izlemiyorum. sanki gece hiç uyumamış gibi bir hali var, eskiden ne kadr güzel saçları vardı bakımlıydı şimdi cenaze gibi kadın ya.

yine konu dışı mevzular..:1shok:
valla ben olaylardan dolayı izliorum programı..müge anlı isterse şalvarla çıksın programa.zaten akşam hiç uyuyamadığını da söledi bugün.sınavı olduğundan dolayı yorgun haliyle..
hem izleyenlerin hepsi Müge Anlı nın hayranı değil ki..mevzu şu dünyanın aldığı haller..

Son düzenleyen: Moderatör:
gökhanın çıkmasını çok isterdm gözlerinden anlaşılır şimdi onunda bu işin içinde olup olmadıgı.......

"İlknur bana yalvardı"

İlknur İslam'ın tanıdığı için kendisini eve aldığını, birlikte çay içip sohbet ettiklerini belirten Okan Ç, evde yalnız olduklarına inandıktan sonra yanında götürdüğü bıçağı çıkarttığını söyledi. Okan Ç, boğazına bıçak dayadıktan sonra genç kadından evdeki paraları ve ziynet eşyalarını istediğini belirtti. Okan Ç'nin ifadesine göre, İlknur İslam katiline evdeki tek değerli eşyanın cep telefonu olduğunu söyledi, "Evde para veya altın yok. Bu cep telefonunu al, bizi de rahat bırak" diye yalvardı. Okan Ç, yanındaki iple genç kadının ellerini bağladı,bağırmaya başlayınca da onu bıçakladı. Yere düşen genç kadını hareketsiz kalana dek bıçaklamayı sürdürdü.

Polisi ağlatan an

İlknur Ç'nin ardından 1.5 yaşındaki İnci Melek'in yanına giden Okan Ç. önce küçük kızı sonra da 4 yaşındaki ağabeyi Yusuf Batuhan'ı boğazlarından bıçakladı. Okan Ç, boğazından bıçakladığı İnci Melek'in sürünerek kendisine üç metre uzaklıktaki annesi İlknur İslam'ın kucağına gittiğini ve annesine sarıldığnı anlattığında, polis memurları gözyaşlarını tutamadı. Okan Ç ise "Küçük kızın yaşadığını görünce yanına gidip öldüğüne emin oluncaya kadar boğazını kestim" diye konuştu.

Doğal gazı açık bırakmış
Patlamayı anne önlemiş

Evden ayrılırken delilleri yok etmek için doğal gaz vanasını açtığını anlatan Okan Ç, "Cep telefonunu ve kanlı elbiselerimi alıp evden ayrıldım. Amacım daireyi havaya uçurup herkesi evdekilerin doğalgaz patlaması nedeniyle öldüğüne inandırmaktı" dedi.
Katil zanlısı Okan Ç'nin planlarını, anne İlknur İslam'ın sürünerek yardım istemeyi başarması bozdu. Kapıyı açmayı ve üçüncü kattaki evlerinden sokağa inmeyi başaran İlknur İslam yolda yaşamını yitirdi. Ancak kapının açık bırakılması, patlamayı da önledi.

Cinayet nasıl çözüldü?

Cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, olay yerinde bulunan tüm materyalleri incelemeye aldı. Yapılan çalışma da olay yerinde yabancı bir kan örneği daha bulundu. Soruşturma kapsamında kan örnekleri alınan 16 kişiden birisi de Okan Ç. idi. Okan Ç'nin kan örneği olay yerinden alınan örnekle, parmak izleri de olay yerinde bulunan parmak izleriyle eşleşti. Zanlı, polisteki sorgusunda olay yerini ve olay yerinin cinayetten sonraki halini de tüm detaylarıyla anlattı.

........alıntıdır..........

bakalım gökan yarın gelecekmi?
ay yaa gözümün önünden gitmiyor olay yerini görmediğim halde beynimde canlanıyor..
bu cani nasıl dayandıda böyle bişiyi yaptı...
birde diyorki ben yapmadım...
herşey ortaya çıkacak diyo...

tamam o yaptı ama doğru dediği bişiy var..
herşey ortaya çıkacak lafı...
yani daha bu olayda çıkacak şeyler var...
en önemliside gökan çelişkisi...
ben gökandan şüpheleniyorum!
ve buda çıkacak....
eminim...

arkadaşlar şüpheli durumları müge anlıya maille bildirirseniz iyi olur ...
sonuçta çoğumuz olayı bir aydır takip ediyoruz ve şüpheli gördüğünüz olayları bildirirseniz konuya yardımcı olabiliceğinizi düşünüyorum...

Son düzenleme:
nedendir bilmem ama kafamdaki soru işaretleri bir türlü bitmiyor???? uyuşturucu alıp gelen birine hangi bayan kapısını açıp su verirki?? bunun hareketlerin tavrından belli olmazmı ??? bir de oturup cola ikram edip sigara içmeler falan?? birde bu olayda kin öfke var diyorlardı bariz biçimdede belliydi. planlanmış diyorlardı.okan nın anlattıklarına bakılırsa hiçte planlı değil aniden olmuş gibi. olay hiç aydınlanmış gibi gelmiyorrrr

Gökhanın bu işin içinde olduğunu kanıtlayan konular
1- arkadaşımızında belirttiği gibi arkadaşım tel açtı evden çıktım dedi ama sonradan ilaç iade etmeye gittim demiş.
2- üst kattan sabah erkenden çocukların sesi gelirdi diyor,bu sesleri duyabiliyor ama ne hikmetse kardeşi kapıyı çalınca duymuyor.
3- üst katta çocuk sesi geldiğinde duyuyor ama yine ne hikmetse evde büyük bi boğuşma oluyor ve onu duymuyor.
4- cinayet, 10.30 da ilknur bakkala gittiğine göre, ve kahvaltı ortada olduğuna göre 11 ile 12 arası gerçekleşiyor ama gökhan sabah erkenden ses gelmesi lazımdı gelmedi falan gibisinden cinayet daha erken işlenmiş gibi göstermeye çalışıyor.
5- Tahsini her türlü suçlayarak cinayet zanlısını tahsinmiş gibi göstermeye çalışıyor.
6- çok net konuşuyor, anlattığı ne olursa olsun hiç tereddüt yok, herşey kesin. böyle bi ifadeyle konuşuyor.
7- çöp tenekesinde bıçağın bulunabileceğini söylüyor ki sonradan buna tesadüf diyor ama tesadüf olduğunu sanmıyorum.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

kesinlikle doğru söylüyorsun
bugün müge de bi garipti gökhanı kollar gibi bi hali vardı:uhm:
ali beyi hatırlarmısınız bilmem hani ekmek almaya çıkan biraz aceleci konuşan bi komşu vardı ne kadar çırpındı adamcağız..diyorki hah işte ogün ben yukarı çıktığımda bu çocuk(okan)kapıda sigara içiyordu hemde geçenlerde bei pazarda takip etti polis çağırdım kayboldu bulamadık..
müge hanım da dediki o değilmiş cinayetten sonra evden çıkıtığını söylemiş ifade öyle yani?!
iyide bu adam kapıda sigara içerken gördüm diyo hadi yanılıyo olsun pazardada mı yanıldı?
bencede gökhan herşeyi baştan biliyordu okan kesinlikle apt.dan çıkmış olamaz o vaziyette..
hatırlarsanız herkes şaşkın şaşkın konuşurken gökhan herşeyde net ve katı konuşuyordu sürekli teyze oğlu muratın ahlaksızlıkalrına dikkat yöneltiyordu..
bence gökhan sanıldığı kadar temiz değil şu olayda..

bence Müge nin de Emniyetinde bi bildiği var..Gökhan la ilgili çözülmesi gereken şeyler vardır belki de..o yüzden açıklama yapmıorlar ve o yüzden Gökhan ı koruor gibi davranıolar

bana o görümcenin "katil yakalandı" haberini alıncaki ağlamasıda çok yapmacık geldi. en başta aceba kaynana gökhana yaptırmış olabilirmiki diyede gelmişti. sonuçta gökhanında okanında parası yok, ihtiyacı var, birde o görümce direk annesini suçlamıştı. hangi kişi böyle bi durumda annesinden şüphelenirki.
umarım bunun altından aileden birileri çıkmaz.
ayrıca müge gökhanı korumadıda, onla ilgili yorumlardan kaçındı bence. oda hala soruşturma devam ettiği için. zaman gösterecek ama uzun sürmeyecek bence.

X