Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ben gökhanında odugunu düşünüyorum tek başına bu kadar içi beceremz diorum ve ordan sonra gökhanın dairesine grdi diorum benceee çünkü gökhanın ailesinde anahtar varmış ama neden önce kapıyı çalıyokii ilk hırsızlık işi değil dediler arkadaşlar lütfen yaa
hırsızlıkmı dedik hayır dediler tecavüzde yokk
dediler o yüzden aileye yüklenildiii
erdallar nasıl duymadıı ben onu anlamadım onlar neden kapıyı açmadıı o kızın merdivenlerden inişinii
yada o çocuk sakin sakin inmedi yaaa
nerden çıktııı ön kapıdan çıksa o kadar kanla görülürdüü
arka kapıdan çıksa gene görürlerdi gökhanın evindeydi üstünü değiştiridiive sonra çıktııı

gökhan işin içinde yoktu ve asla da olmazdı....ha sonradan kardeşini korumak amaçlı hedef saptırmaya kalktı fakat sonra polisle işbirliği yaptığı için ayrıntıları açıklamıyorlar.

çünkü polisle işbirliği yaptığı için indirimden anlamaz bizim halkımız mahalleli linç etmesin diye taşınma süresi vermişlerdir diye düşünüyorum.

ben bu olayı baştan beri çok dikkatle takip ediyorum.
biraz önce müge anlı,ya mail gönderdim.
gökhan geçen hafta,canlı yayına bağlanıp, müge hanımla konuşurken şöyle dedi...
'ben normalde geç uyanan ve evden geç çıkan biriyim. o gün bir arkadaşımın telefonu üzerine erken uyanıp evden erken çıktım. eğer her zamanki gibi, o saatte evde olsaydım, belki de bu olay hiç yaşanmayacaktı.'
aynen böyle dedi. dün gibi kelimesi kelimesine hatırlıyorum.
bence gökhan katliamda, kardeşiyle beraber değilse bile ki ondan da şüpheliyim...
okan,ın onları öldürdüğünü baştan beri biliyordu.
bu konuşmayı tekrar dinlemelerini ve yayınlamalarını istedim müge anlı,dan.
gitti gül gibi, gençliğinin baharında, 25 yaşında bir anne, gitti iki güzel günahsız yavru.
ne bu para hırsı, niye insanlığımızın önüne geçti bu para.
komşu, akraba, arkadaş hattta babamıza bile güvenemiyec miyiz artık.
tedbirli olmamız ve bu benim başıma gelmez demememiz lazım.
kocasına, annesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
ilknur,a ve iki meleğe de allah,tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.

ya bende denizciprensesin avatarından korkuyorum amadelikafaduldendelikafadulden

sus canım konu dısına cıkmayalım hadı gel gırelım tekrarbenneyaptımkiyerimseniben

saka bı yana

bu ılknuru sabah ekmek almaya gıderken ayan beyan gosteren kamera hem o katıl gırerken hemde elınde bıcakla dısarı kacan canıyıde gormustur sayet soyledıgı gıbıyse
kamera 24 saat calısmıyormu benmı yanlıs bılıyırum

bittimi şimdi konu kapandımı onlar mezeraa bu okan canisi hapisee ve bittiiimiii

sus canım konu dısına cıkmayalım hadı gel gırelım tekrarbenneyaptımkiyerimseniben

saka bı yana

bu ılknuru sabah ekmek almaya gıderken ayan beyan gosteren kamera hem o katıl gırerken hemde elınde bıcakla dısarı kacan canıyıde gormustur sayet soyledıgı gıbıyse
kamera 24 saat calısmıyormu benmı yanlıs bılıyırum

şu olaylara herkes üzülürken ve herkes bi yorum getirirken siz burdan şaka deyip laf sokmaya çalışıosunuz!konu dışına çıkmayın lütfen sayın iiipek...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben gökhanında odugunu düşünüyorum tek başına bu kadar içi beceremz diorum ve ordan sonra gökhanın dairesine grdi diorum benceee çünkü gökhanın ailesinde anahtar varmış ama neden önce kapıyı çalıyokii ilk hırsızlık işi değil dediler arkadaşlar lütfen yaa
hırsızlıkmı dedik hayır dediler tecavüzde yokk
dediler o yüzden aileye yüklenildiii
erdallar nasıl duymadıı ben onu anlamadım onlar neden kapıyı açmadıı o kızın merdivenlerden inişinii
yada o çocuk sakin sakin inmedi yaaa
nerden çıktııı ön kapıdan çıksa o kadar kanla görülürdüü
arka kapıdan çıksa gene görürlerdi gökhanın evindeydi üstünü değiştiridiive sonra çıktııı

evet canım bende tek başına yapıldıgına inanmıyorum sonuçta önce o yavrucaga bıçak saplamış bu arada bu ilknur hiç mi bagırmadı duyan olmadı bagzı baglı diyelim agzını baglarken 4 yaşındaki ve 1.5 yaşındaki çocuk bagırmadılar mı kimse duymaz mı tek başına hepsini birden halledemezdi o yüzden başkasıda olmalı diye düşünüyorum.....

şu olaylara herkes üzülürken ve herkes bi yorum getirirken siz burdan şaka deyip laf sokmaya çalışıosunuz!konu dışına çıkmayın lütfen

kendınıze gelın ben bır aydır gece gunduz uyumuyorum eger bundan baska yorumlarımıda okuduysanız gormussunuzdur
bız aramızda konustuk saka dedıysem ne yaptım kı ben burda kahkaha ıle gulmek mı var hafıf takıldım oda sagolsun anlayısla karsıladı bısey yazmadı
laf sokan bırı hıc degılımdır emın olun sızın kadar dıyarlıyım bu konuda
arı kovanına comak sokmaya calısmayın bız hallettık aramızda

kendınıze gelın ben bır aydır gece gunduz uyumuyorum eger bundan baska yorumlarımıda okuduysanız gormussunuzdur
bız aramızda konustuk saka dedıysem ne yaptım kı ben burda kahkaha ıle gulmek mı var hafıf takıldım oda sagolsun anlayısla karsıladı bısey yazmadı

katılıyorum arkadaşım size....şu teşekkür butonunun kalkması da kötü oldu.....
teşekkür edip geçecektim. ama yok şu buton maalesef. ....................

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kafam çok karıştı benimde nasıl oluyoda önce kabul edip sonra inkar ediyo işin içinden çıkamadım zaten bugunde yarısını izleye bildim neden öldürmüş hala anlamadım gerçi neden ne olursa olsun bir insanın canını almak ona düşmez ama çok merak ettim

pardonn da pekte şaka babında takılınacak bi topikte değiliz.olayın arasına avatar sokunca konular buralara kadar gelebilior işte.ben bunu anlatmaya çalıştım burada.
tabi siz arı kovanına çomak sokmak gibi algılayınca..
bence konu dışına daha fazla çıkılmasın

konuyu kapatalım arkadaşlar...arkadaşımızın konusunun kapanmasına sebep olmayalım lütfen:)

pardonn da pekte şaka babında takılınacak bi topikte değiliz.olayın arasına avatar sokunca konular buralara kadar gelebilior işte.ben bunu anlatmaya çalıştım burada.
tabi siz arı kovanına çomak sokmak gibi algılayınca..
bence konu dışına daha fazla çıkılmasın

lütfen tartışmayı uzatmayalım ....

arkadaşlar şurda fikirlerimizi paylaşıken birbirimizle iki muhabbet etsek gülsek ne çıkar bunun ne zarı var tamam olay çok ciddi iki çocuk ve bir kadın katledilmiş hepimiz bir anne içgüdüsüyle olaya yaklaşıyoruz çok şükürki katilde bulundu kanları yerde kalmadı ama hayat devam ediyor hayatın içinde acıda var sevinç mutlulukta var birbirimize biraz hoşgörü ile davranalım iki takılsak espiri yapsak ne çıkar ..............

ben agustos bocugu arkadasıma cok samımı bı sekılde yazdım onu oda anlayısla karsıladı ozleden yazsaydın dedı dogru dedı ben ozelı hıc kullanmadım buldun yadım konustuk
olay bıtmısken sızın benım dıger arkadasıma takılmamı nıye bu kadar abarttınızda benı duyarsız umarsız bırı yapmakıstedınız onu anlamadımda comak soktunuz dedım cunkuu sıızn yorumunuzdan cok onceydı o anlatabılmısımdır ıns
uzatmaya gerek yok bencede

ya kafam çok karıştı benimde nasıl oluyoda önce kabul edip sonra inkar ediyo işin içinden çıkamadım zaten bugunde yarısını izleye bildim neden öldürmüş hala anlamadım gerçi neden ne olursa olsun bir insanın canını almak ona düşmez ama çok merak ettim

Müge Anlı nın da dediği gibi önce karakolda itiraf eder, mahkeme de şaşar..
Her şuçlu gibi o da inkar etti ama deliller ortada.
Öldürme sebebi de hırsızlık.ve katil madde bağımlısıymış para için gelior eve.
önce su istior kapı açıkken de içeri girior çocukları falan sevior.
para isteyince İlknur param yok, 5 tl var bide telefonum var istersen onları al git
kimseye söylemem falan dior..
tabi binaya giren çıkan oluncada paniklior katil..katledior telefonu ve 5 tl yide alıp kaçıor

X