Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Var azracım ya.. gecen face de biri gene yazmıs hemde munevverın sıtesıne "Cemde bu vatanın evladı,suclu yakalanana kadar sucsuzdur,cemde suan sucsuz " vs ne sinir oldum...

Sucsuz ınsan kacmaz...

merhaba kızlar bende şimdi bir sitede gördüm bizim kızlar bilir dedim hemen geldim aslı varmı acaba..

ıNTERNETHABER-ÖZEL
ANKARA BÜROSU

Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 6 aydır aranan ancak bir türlü izine rastlanamayan Cem Garipoğlu yakalandı.

Garipoğlu'nun yakalandığına dair ilk haberi; dün gece ıNTERNETHABER yayınladı. Tüm dünyanın ilk kez ıNTERNETHABER'den duyduğu haber, bugün tüm gazetelerde yer aldı.

Dün gece (cuma) Garipoğlu'nun yakalandığına dair ilk duyumlar geldi. Bunun haberini yayınladıktan kısa bir süre sonra Garipoğlu'nun yakalandığına dair kulislere yansıyan iddia; doğrulandı. ıstanbul emniyetinden bir yetkili ıNTERNETHABER'e Garipoğlu'nun yakalandığını bildirdi.

Alınan bilgilere göre; Garipoğlu, Ermenistan'da yakalandı. Ancak ıstanbul Emniyeti Garipoğlu'nun yakalandığını gizliyor. ıstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 1 hafta içinde yakalama sözü verdikten 4 gün sonra yakalanan Cem Garipoğlu'nun ilk sorgusu bitmeden resmi bir açıklama yapmak istemedi. Yarın sabah (cumartesi) resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Dün gece (Cuma) Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair kulislere bilgiler düşmüş ancak iddia doğrulanmamıştı. ıNTERNETHABER'in Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair iddiaları haber yapmasının ardından; resmi olmayan doğrulama geldi. Emniyet içinden gelen ve basın kuruluşlarını da harekete geçiren iddia; emniyet yetkilileri ya da ıstanbul Valiliğince henüz resmi olarak doğrulanmadı; ancak resmi hiç bir yalanlama da yapılmadı.

ANKARA BÜROSU-- Dünya medyasından ilk defa ıNTERNETHABER'in duyurduğu ve bugün hemen tüm büyük gazetelerin manşetine de taşıdığı Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'ın Rusya sınırına yakın bir bölgede yakalandığı ve Türkiye'ye getirilmek üzere olduğu yolundaki haberimiz üzerine Garipoğlu ailesi alarma geçti.

AMCA ıNANMIYOR
Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu, Analiz yazarımız Adnan Berk Okan'ı aradı ve "Cem yakalanmış olamaz. yakalanmadı.bu haber doğru olamaz. Ben biliyorum ki, yakalanmadı" dedi.

ERMENıSTAN'DA DEĞıL Kı...
Hayyam Garipoğlu, Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'da olmadığını kesin olarak bildiğini de belirtti. Bunun üzerine, "Ermenistan'da olmadığını kesin olarak biliyorsanız ve bu bilginize dayanarak yakalanmadığını ileri sürüyorsanız, Cem'in aslında nerede olduğunu da biliyor olmanız gerekir" sorusuna ise; "Hayır, yerini bilmiyorum ama Ermenistan'da olmadığına eminim" karşılığını verdi.

ELBET BıR GÜN YAKALANIR
Garipoğlu, "Cem elbet bir gün yakalanacak.medya biraz daha sabır göstermek durumunda. Medya sabırsız davranarak; olayınh daha da karışmasına yol açıyor" eleştirisinde de bulundu. Bunun üzerine akıllara Garipoğlu ailesinin Cem Garipoğlu'nu 'teslim etmek için polisle pazarlık içinde olduğu' süphesi geldi.

Hayyam Garipoğlu; dün gece ıNTERNETHABER'de; bugün de bir çok gazetenin manşetinde olan "Cem Garipoğlu yakalandı" haberinin manüplasyon olabileceğini, bu tür haberler ile Cem Garipoğlu'nun rehavete kapılması ve hata yapmasının amaçlanmış olabileceğini, Emniyet'in bu haberleri bu nedenle yalanlamamış olabileceği yorumlarını da yaptı.

Çapkın, "Garipoğlu yakalanmadı"

ıstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı olduğu iddiası ile aranan Cem Garipoğlu'nun yakalandığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Güncelleme:12 Eylül 2009 14:14

ıSTANBUL (ıHA)- Çapkın, iddialara ilişkin "Öyle bir şey yoktur. Bunlar gerçek dışıdır" derken, Garipoğlu'nun bir hafta içinde yakalanacağı yönünde açıklamalarını soran basın mensuplarına, "Ben öyle bir şey söylemedim" diye yanıt verdi.

allah allah neler oluyorakannehir
çapkın nasıl söylememiş

ama ben duydum izledim lmaz:lmaz:

vallah benimde beynim sisti..

bi diyor, bi demedim diyor...

bence yakalandi ama henüz teslim edilmedi.. bekliyorlar, kesinlesinceye kadar

evet bende duydum bir hafta içinde yakalanacak dediğini hatta valinin 187gün 197 olmaycak dediğni de duydum
neler oluyor acaba

İçişleri Bakanı'ndan Cem açıklaması

İşte İçişleri Bakanı Atalay'ın açıklaması
İstanbul’da yaşanan felaketle ilgili olarak incelemelerde bulunmak üzere Ankara’dan gelen İçişleri Bakanı Beşir Atalay 'kırmızı bültenle' aranan Cem Garipoğlu’nun yakalandığı şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.
Ankara’dan İstanbul’a gelişinde Atatürk Havalimanı’nda Vali Muammer Güler ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Beşir Atalay bu konuda şunları söyledi:
"Arkadaşlar o bilgi doğru değil. Ama geçtiğimiz günde de açıkladık. Çember daralıyor. Bu çember iyice daraldı. Kısa sürede umuyorum sonuca ulaşacağız."
İSTANBUL'DA SEL
İçişleri Bakanı Atalay yağmurun tekrar başlaması üzerine ise, "Yağmur şu anda Karadeniz sahillerinde Kilyos tarafında yoğun yağış var. Oralarda da su taşkınları var. Talimat verildi. Arkadaşlarımız çalışıyor. Bu konuları burada değerlendireceğiz. Başbakanımızla da görüşeceğiz" dedi.

Hürriyet.com

amcada yakalanmadıından emin
hani nerde olduğunu bilmiyordu,nasıl emin olyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…