Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

aşkam haberlerde stvde izledim önce ermenistanda yakalandığını söylediler iadesi için görüşüldüğünü söylediler..sonra bakanlığın yalanladığını söylediler..bu nasıl iş anlamadım sadece şunu düşünmek istiyorum ateş olmayan yerden duman çıkmaz..inşaallah yakalanmıştır..

bnde izledim.. bence yakaladilar, ama daha teslim edilmedigi icin aciklamiyorlar..

hani yine kacar macar ellerinden, bir daha rezil olmasinlarklava:

neyi izledin canım..acaba suç ortağı falan varda kaçarlar diyemi yalanlıyorlar..

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın geçtiğimiz günlerde, "Bir kaç gün içinde en geç bir hafta içinde Karabulut ailesinin acılarını bir nezbe olsun dinmesi için Cem Garipoğlu'nu adalete teslim edeceğiz. Bu tamamen Türk polisinin, İstanbul polisinin başarısı olacak. Biz sözümüzü tutacağız" demişti
şimdi öyle bişey demedim demişte ben fox ta izlemiştim neden yalanlaıyorlar

Ayyy birinin dediği diğerini tutmuyor ama bana öyle geliyorki yakalandı fakat iade edilemezse diye bir endişeleri var..sonuçta ermenistandan bahsediyoruz..o yüzden açıklamıyorlar..

bence yakalandı saklıyolar çünkü yakalandı deseler kaçırabilirler daha kötüsüde olabilir

ışte Cem'in'in saklandığı yer
13 Eylül 2009 Pazar 10:11
Polis, Cem'in yakalandığı iddiasını yalanlamaya devam ederken yeni bir iddia daha ortaya atıldı.
Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı olarak kırmızı bültenle aranan Cem Garipoğlu'nun bu kez de Dağıstan'da yakalandığı öne sürüldü. ıddiaya göre, Garipoğlu Dağıstan'da bir Çeçen ailenin yanına sığındı.

Cem Garipoğlu'nu 1 milyon dolar karşılığında saklamaya razı olan Çeçen işadamının, çemberin daralması ve sıkı takipte olan Garipoğlu ailesinin de vaat ettiği parayı ödeyememesi üzerine anlaşmayı bozduğu öne sürüldü.

Yine aynı iddiaya göre işadamı Garipoğlu'nu Azerbaycan- Dağıstan sınırına getirerek Türk polisine teslim etti. Öte yandan dün ıstanbul'a gelen ıçişleri Bakanı Beşir Atalay, Atatürk Havalimanı'nda Cem'in Ermenistan'da yakalandığına ilişkin önceki iddiaların sorulması üzerine "O bilgi doğru değil. Birkaç gün önce de açıkladık 'çember daralıyor' diye.

Bu çember iyice daraldı. Kısa sürede umarım sonuca varacağız" dedi. ıstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da "Böyle bir şey yok. Biz söylediğimizi söyledik. Çemberin daralmakta olduğunu söyledik" demekle yetindi.

günaydın kızlar.:hulya:
bu sabah midem arıdı uyuyamadım çok erkenciyim bakınnnnkafamçokkarıştı
aslında dün dedimki artık erkenden kalkmıyacağım bugülüzar hanım konusunu da askıya aldılar bir müddet işlenmiyecek sanırım dedilerdi
ama büyük konuşmuşumlmaz:
değil saat 10 a kadar yatmak 7 den beri ayaktayımkafamçokkarıştı
sonra proğram başlayınca görüşmek üzere a.s.

böyleleride baba işte!
meymenetsiz şey ....
hiç masum görmedim ben bu adamı..
yaksın kendini dünyada boşuboşuna oksijen tüketen biri eksilir ama ne...

kızlar sabah doktora gittim yeni geldim eve gelişme yok galiba..herkese iyi haftalar inşaallah gğzel şeyler olur bu hafta..1. sınıflar okula başladı bugün tüm anne babalara hayırlı olsun..

balım bende sonradan açtım canım orayı kaçırmış olabilirim...
yeliz hiç bir gelişme yok canım müge saatini doldurmaya çalışıyor galiba
gülizar konusuna geçmedi daha...

sinir oldum konuşan adama kız madem biliyormş neden söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…