• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya kız annesını arıyorsa anne kızını arıyorsa bu tlfdakı adama düşmez kı onları görüştürmemek... Kız zaten koca kız olmus 25 yasında...

bende dün sinir oldum
kendini yakan adamı diyorum
adam bira züçkağıttı belliydi yani
bakalım buğün neleri konuşacaklar

gülizar olayı unutuldu gitti sanki.

Günaydınn a.s.

Bende sırf bu gülizar hanımı merak ettiğim için izliyorum ama çok sıkıcı ve gereksiz konular konuşulunca kanalı kapatıyorum akannehir anlaşılan cuma günü de konuşulmamış Gülizar hanım olayı :umursamaz:

Son düzenleme:
gunaydin canlarim hepinizin Kadir gecesi mubarek olsun evleriniz huzurla mutlulukla dolsun Allah sevdiklerinizle yasamak yaslanmak nasip etsin tum dilekleriniz kabul olsun

Allah Allaaaah ben 1 tane yapmaya korkuyorum bunlar 5 taneyi nasıl yapmışlar akannehir
korunma yöntemlerini mi bilmiyolar acaba fisfisfis

GÜNAYDIN KIZLAR. KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN. RABBİM TÜM DUALARINIZI KABÜL BUYURSUN
bende sırf gülüzar hanım için bakıyorum ama hiç ses seda yok malesef ki:umursamaz:
o olmazsa geri kapatıyorum.kafamçokkarıştı

yuh ya kedi yavrusu gibi cocuk yapmislar sonrada yardimmis daha 8e kadar yolu var yapar daha cocuk bunlar yanlis anlasilmasin ben boyle cehalete cahillige siginan insanlara acimiyorum vallahi bu ne ya

niye korunmadın desen maddi sebeplerden der..sağlık ocakları doğum kontrol haplarını ücretsiz veriyor..

ben bu kadının iyi saf bir kadın olduğunu
düşünüyorum
hep ezilmiş yaşadıkları bu hale getirmiş bu kadını.

kızıda çok rahat bir hayat yaşıyormuş
gelip görmek istemeye bilir.

Ne yazık ki ülkemizdeki kadınların en acı örneklerinden biri Ayşe Hn.25 yıl önce neyse şimdi de o.Kızının şu anda iyi imkanlar içinde olduğunu bilmek bile rahatlattı Ayşe Hn. ı.

zavalli kadin saf abisi babasi ne yasa dediyse bunu yasamis garip belliki simdiki kocasida iyi bir insana benziyor Allah kadina belkide bu adami vermis artik huzur bulsun diye bence kiz annesini bir kez de olsa gormeli cunku evlatlik olayini biliyor yuzlesmeli annesiyle karsilasmali isterse hesap sormali isterse sarilip kokusunu almali sonucta anne .....................gercekten evlatlik alip iyi bakan aileler gercekten cennetlik insanlar

ANNE KİMDİR / NEDİR?

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar İnsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o ka rda.
Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır senağlama son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla
vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...
:asigim::asigim:

kızlar gülazar hanımın konusu kapanmış sanırım bugün kimseyi görmedim

Bammbik,öylesine güzel bir tarif ki bu,bir an "acaba beni tanıyor da beni mi anlatmış" diye düşündüm.a.s.

kadın bana hıc samımı gelmedı gozunden bı damla yas akıyo onuda on sefer sılıyo
yuzunden gulucuklerde eksık kalmıyo:delphin:

Back