• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ahhh annecim bu ilknurun annesinin çığlıkları tüylerimi diken diken ediyor her seferinde bu ne büyük acı.... allah sabır versin ve herkesi korusun rabbim...

bu mektup kafa karıştırmak için mi yoksa azıcıkta gerçek olma ihtimali varmı
düşünsenize tanığın biri tahsini ykarıda gördüm demişti

ilknurun annesini gördüm yüreğim cız cız ettik zaman çok çabuk geçmiş 30 gün boyunca yayınlanan yayınlar içimi acıttı anne hala o acıyı heran yaşıyor gibi Allah sabaır versin

tam ben yazacaktım ilknurun annesi söyledi..askerlerin bile mektupları okunuyor er mektubu görülmüştür yazıyor üstlerinde..mahkumlarınki kontrol edilmiyormu...

cem olayını bende müge gibi düşünüyorum,yoksa nasıl bu kadar net gün verebilirler

evladını buyut yetiştir sonra gelip kıysınlar.. sonuç 9 yıl 5 ay 10gun .. hatta af çıksın salınsın... bu mu dur!!!

kızlar hatırlıyormusunuz ilknurun katili yakalandığında ben yapmadım ortaya çıkarıcam gibi laflar etmişti mektubumu kastetti acaba..

günaydın kızlar
neriman hanıma ben çok ama çok üzülmüştüm. ama kadının acısı zaten büyük. bütün geçmişini yeniden önüne sürüp gösterip acısını yeniden hatırlatıp kadına sinir krizi geçirtiyolar yaaaaaa

günaydın kızlar
neriman hanıma ben çok ama çok üzülmüştüm. ama kadının acısı zaten büyük. bütün geçmişini yeniden önüne sürüp gösterip acısını yeniden hatırlatıp kadına sinir krizi geçirtiyolar yaaaaaa

mügeti izleyemdim nermine bişeymi oldu

gülizar hanım bence ölmüştür,ama böyle bir kadının da başına bu gelmesi çok normal kocası ölüyo 1 sene sonra yeğeniyle evleniyo,sanki yangından mal kaçırıyor.ama bunun karşılığı ölmekmi değildi tabi..ama acımıyorum doğrusu...

tahsin suçsuzsa neden tahsinden para istesin

cocuk piskopat aslında idam cezasını kaldırmayacaklardı. ne kadar çok reklam veriyorlar ya

Back