- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.809
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ablacım gözlerim dolduGözaltına alınmışlar kaçırdım orayı
Ahh ablacım gözlerim doldu
Çalışan biri olduğum için Müge Anlı izleme gibi bir fırsatım olmuyor haliyle.
İzleyenlere de hayretler içerisinde bakıyorum genelde.
Fakat yakalanan suçlular, psikopatlar vs. göz ardı edilemeyecek kadar çok.
Bu konuyu da görünce, göz atmak istedim.
Okudum ve okudukça kanım dondu.
Yahu, nasıl şeytanların arasında yaşıyoruz biz?
Hayretler içerisindeyim...
Allah bildiği gibi yapsın bunları ve bunun gibi insanları.
Çocuklara çok üzüldüm gerçekten, içim parçalandı okudukça...
Nasıl hala elini kolunu sallayarak geziyor bu şeytanlar hala anlamış değilim?
Bende izlemem hiç burada gördüm günlerce gazetelerde yazıldı hep.
Bunlara insan denmez hayvan desem hayvana hakaret olur nasıl bir tabir bulacam bilemiyorum.
Olan ölenlere ve çocuklara yazık değilmi..
Hakikaten kanım dondu ya.
Akıl dışı bir durum bu gerçekten.
Böyleleri var mı dedirtiyor insana.
Korku filmlerine konu olacak cinsten, fiction (gerçek dışı hikaye) gibi geliyor insana....
Okudum, okumaz olaydım diyorum.
Evlatlarım için zaten korkuyorum, böyle şeyler görüp okudukça korkularım artıyor.
Beynim yerinden çıkacakmış gibi oluyorum...
Bu gibi suçları işleyenlere ciddi cezalar olmadığı sürece (idam, işkence vb. aklınıza hangi zulm gelirse) bu şekilde suçlar işlenmeye, bu cehaletin körüklenmesi devam edecek bu kesin.
Anladığım kadarı ile İsa'nın o yazdığı mektupta annesinin fuhuş yaptığı ve hatta yaptırdığı yazıyormuş. çarşaflı kadın görünümdeki kadınlarla... İşte çarşaflı kadın olayını da oraya bağladı Müge Anlı.Dun Havva çarşaflı kadınlar bizim evden çıkıyorlardı gibi birşeyler diyordu. O çarşaflı kadınlar mevzusu ne bilen var mı?
Bir de Havva hakkında yazılan bir mektup vardı İsa ve Tuncer yazmis orada da ne yazıldığını anlamadım. Sanki havvanin yayında soylenenden daha farkli suçları da var gibi.
Hastalar işte kendilerin de güç görüyorlar bunun suç olduğunu kabul etmiyor . Bunlara hakları olduğunu düşünüyor.Şu emine denilen mahluk halen biz Allah katında sucsuzuz diyor elimden gelse tv nin içine girip şu kadını tokatlayasım geliyor kara cahil sürüleri.
Hava nin kocası hapisten çıkmış ortada ne Meryem var ne de çocukları. O istemiş çıkın diye sonradan da bu dehşet silsilesi ortaya çıkıyor.Şimdi bunlar cinayeti işlemiş işlemesine bi milyonda farklı suçları var. Kızları ile torunlarını da öldürüp gömmüşler. Hepsininde haberi var.
Bunlar ne akla hizmet Müge Anlı’ya katıldı?
Yayın yasağı vardı , daha evvel de benzer bir şeyler söyledi .Müge anlı anlatamadığım şeyler var diyor, lan daha ne kaldı
Tutuklandıkları gün galibaYayın yasağı vardı , daha evvel de benzer bir şeyler söyledi .
Müge yi izleyemedim , bu cümleyi bugün mü kurdu ?
Anladım o sahneleri izledim hatta konuyu tam bilmediğimden dün biraz nette programın videolarına baktım . Daha bi kahroldum . Yayın yasağının kapsamı nedir bilmiyorum ama Allah bin belasını versin .Tutuklandıkları gün galiba