Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yani amerikada bile kalkmadı bizde avrupa birliğine girmek için kaldırdılar zamanında ne kadar suçsuz insan asıldı bunlar gibi cani insanlar karınları tok keyfli keyifli cezalarını çekiyorlar piskopat insanlar

gülizar hanım için bir bayan telefona bağlanmıştı mügeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kabristanda görmüştü taştanı sonucu ne oldu onun.

bunların ki çok karışık ya kızıda gelmemiş bugün kadını bir bulamadılar

bugün izleyemedim neler olmuş böylee....okan denilen canavar ortalığı karıştırmaya mı çalışıyor? yoksa tahsin'inde mi parmağı var. ben pek sanmıyorum ama....

bitti yine offf ne çok dert var biri annesini arıyor biri kızının arıyor biri kızı ve torunlarının katilini buldu yinede kurtulamadı..birinin oğlunu öldürmüşler 9 yıl ceza almış bu ne ya...9 yıl cezamı olur ödül bu ödül..çıkar iki gün sonra birini daha öldürür kim engel olacak...

Ya ben en son cıkan kızını arayan kadıncagıza uzuldum...
Yazık cahil bellı ki,zaten evlılık dısı gebe kalmıs halıyle ezıklık hıssetmıs abısının yanında...
Abısıde vıcdansız merhametsızın bırıymıs...
Insallah pzt bulundu dıye duyarız...

kadın derdini bile anlatamıyordu

kadın derdini bile anlatamıyordu

ama o işi yapmayı beceriyorlar. Tövbee tövbeee. üff yine sinirlendim.

tecavüz olmadığı sürece hiç bir cinsel birlikteliği cehalet kılıfı altına sokamıyorum.

Cahil cüheyla deriz, ama ondan bundan bebek peydahlamayı çok ustaca bilirler.. kötükedihüso

Demekki cinsellik akıl işi değil. O zaman kimse kimseye kızmasın .. Ayy oruç oruç beynime vurdu

ya kızlar bu tahsine yazılmış mektup benimde kafamı karıştırdıu açıkcası
vicdansız insan başına 20 şerde 60 bin diyor..
kıydığı 3 can için bide para istiyor...

o resimde söylenilenlere göre bir bıcak ve bir boyun yani bıcakla boynunu kesmek manasındamı yada böyle kestimmi diyor her neyse işte psikopat manyak...

bilemiyorum tabii en doğru mercii emniyetimizdir ama bu mektuptan huylandım ben!!!!

gülizar konusunu bekletmeye aldılar kızlar.
baktılarki bir gelişme yok.
benim anlamadığım taştanın üzerinde bukadar şüpe varken emniyet bu adamı çekip alsa sorgulasa bazı şeyler çıkmazmı ya.
dün müğede rüyasında gülizarı ölmüş olarak görmüş ya katili soruyormuş ya
biz bile bukadar etkilenirken kadının bayagı etkileniyor.

dünkü kadına bende çok üzüldüm
herkes ne hatalar yapıyor bir hatanın bedeli insanın hayatı boyunca
etkilemesine çok üzülüyorum.
birde cahil zamanda yapılan bir iş
ve galiba terbiyesiz adam alırım falan diye kandırmıştır onu.
aman böyle insanları görünce hiç dayanamıyorum.

evet yaa ben de gördüm.resmi bi açıklama yokmuş.ilk sorgusunun ardından yarın sabah açıklicaklarmış.ama haber için yalanlama da yapmamışlar.inşallah yakalanmıştır pislik ve inşallah hak ettiği cezayı alır..

Sanırım asılsız bir habermiş, dün akşam Emniyet Müdürü açıklama yapıp yok öyle birşey demiş, ama inşallah yakalanması artık yakındır.

bende burası kesın bılıyordur dedıım geldım...
cem garıpoglunu yakalnaasıyla ıle ılgılı...
net haberlerınde hep yakalndı dıye gecıyorda..
facedekı cemı destekleyen kısılerde yakalndı dıyor...
bekleyıp gorcez elbet yaklanacak:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…