Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

o gülizara hiç üzülmüyorum
evli barklı vede kocasının yiğeniyle ilişkisi olan bi kadınıda merak etmiyorum haketmiştir başına ne ğeldiyse

belliki hepsii kaşarr normal biri bu kadar rahat hareket edemezerdi herkezzz de ünlü olmak için gelmişşş resmen kızları pazarlıyolar içerdee zaten bile bile gelmişlerrr 2ay evden çıkmıycaklar onlara ençok msj atan erkek eve gircekkk saçmaaaaaa

Bu kadar saf olamaz ınsan ya... ıneternete görmüş "anne ben yarısmaya basvurdum" demiş... Bız bır sıteye üye olurken kırk kere düşünüyoruz dolandırılır mıyız acaba dıye...Bıraksınlar Allahaskına nasıl bır aıle nasıl bır bırey bu cocuklar ya...

belkide herşey planlıydı yoksa bu yarışmadan hangimizin haberi olacaktı.bak tüm türkiye öğrendi.kızlarda ailelerde çok rahat bence.mügede bunları çıkarıp istediklerini yapmasın bence.gerçi kullanılsa anlar o kadar tecrübesi var .birde çıkmışlar bize birşey yapmadılar diye savunuyorlar bana karşılıklı planlı birşey gibi geldi.aileler önce int danslarına baksınlar kızlarının sonra insan içine çıkıp savunsunlar.ayrıca semra hanım bile ünlü olamadı bunlardan hiç birşey olmaz.

bırde kızlardan bıtanesının annesı yalan dıyolar dıo..hey allahım ya,hergun konusuyodum dıo cepten o kızın ayrıcalıgı neydı acaba... ya da o kızda yapım ekıbınden yoksa bır anne bu kadar neden savunsun bı olayı...Aklım almıyor cıdden,ne gunlere kaldık Allahım ya...

günaydın mügeciler daha çok erken ama bugün işteyim ne olup bittiğini yazarsanız çok sevineceğim.

amanın 15 yaşındaki kızın resimlerine bakın. ben bu kızı o ailenin elinden alırdım...
bir kuruma yerleştirmek daha iyi. bu ne, pozlar.
hoş hepsinin öyle... arkadaşlık sitelerindeki aranan kızların resimlerine benziyor. çok kötü pozlar verdirmişler kızlara.. resmen ,ben ...... diyorlar o kıyafetler ve pozlarla.... bir avamlık söz konusu bayağılık var pozlarda.
midem kalktı sabah sabah....

Ama kizlarda az degil hani.. güzelliklerinden farkinda, söhret ugruna her sey yapar bunlar..

tüylerim diken diken oldu, nasil sesleniyordu katile...katilin yakalandiginda nasil seviniyordu.. bu nasil bir acidir,, 3evlat birden.. katili de gösterdiler, yüzünde en ufak bir pismanlik duygusu yok, vicdanlarini nerde ve nasil kaybettiler bunlar cok merak ediyorum..

vicdansizlar, hayvanlar kadar yoklar...

ayy çok aglamıştık ya
canım benim Allahım sabır versin
5 tl için 3 can almıştı o katil.
yazık yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…