• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

hepsinin kaşıntısı varmış adamlarda bir güzel kaşımışlar ben onlarında amaçları birilerinin görmesi ve ünlü olmak zaten oldularda kanallardan teklif yağıyormuş bize çık bize

Ya ben hele su 15 yasındakı kızın annesıne anlam veremıyorum...
ne demek ya kızım asidir ınattır,gelecegıme engel olursun der dıye bende gönderdım ne demek?????

arena da bir olay konu alınmıştı..arena ekibi hayali bir firma yaratıyor ve 3-4 -5 yaşlarında çocuk aradıklarını söylüyorlar ve aileler ile görüşüyorlar..film çekilecek ve film biraz şiddet içerikli ve fransada çekilecek ama aileler gelemeyecek..çocuklar 3 ay fransada aileden uzak kalacakkk
şşokkkkkkkkkkkkkk
katılan ailelerin ( sayısını hatırlamıyorum ) 1 tanesi hariçç hepsi çocuklarının gitmesine izin veriyor..sonra uğur dündar o izin vermeyen aileyi bir izin veren ailelerden birisini programa çağırıyor..izin veren aile ne dese beğenirsiniz..çocuğu 4 yaşında falan ve ailesi izin vermiş çünkü çocukları ileride onlara sen benim geleceğimi maffeettim ,engelledin beni falan filan diyebilirmiş..çoukları kendi kararını verebilirmiş! ve hala orada bunu savunuyordu..çok sinirlenmiştimm

ıstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun en geç bir hafta içinde yakalanacağı ya da teslim olacağını söyledi. Sabah'a konuşan Çapkın, kurduğu özel ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu Garipoğlu etrafındaki çemberin iyice daraldığını bildirdi.
ETıLER'DE VAHŞı CıNAYET!
Zanlının yakalanmasının an meselesi olduğunu kaydeden Çapkın, Garipoğlu'nun maddi kaynaklarıyla bağlantısını kestiklerini, parasının tükendiğini ve çıkmaza girdiğini belirtti. Çapkın, şöyle dedi: "Çemberin son halkasına geldik sayılır. Tüm bağlantılarını, operasyonlarla deşifre ettik. Teslim olması ya da yakalanması an meselesi. En geç bir hafta içinde mutlu sona ulaşacağız, Garipoğlu'nu adalete teslim edeceğiz." ıstanbul'da göreve gelirken 'Cem Garipoğlu yakalanacak' sözü verdiklerini, bunu tutacaklarını vurgulayan Çapkın, şöyle devam etti: "En geç bir hafta içinde Karabulut ailesinin acılarını bir nebze olsun dinmesi için zanlıyı adalete teslim edeceğiz. Bu tamamen Türk polisinin, ıstanbul polisinin başarısı olacak.

Ancak Cem Garipoğlu cinayeti kadar bizi daha birçok seri ve süreçli çalışmalar ve operasyonlar bekliyor. Hepsine de aynı hızla bakacağız." Bu arada bir emniyet yetkilisi, Garipoğlu'nun, yurt dışında olmadığını, ıstanbul'a uzak mesafedeki ilçelerden birinde kalabalık bir sitede saklandığını öne sürdü. Zanlının Münevver'e her ay bin 200 euro para verdiği iddiası da ortaya atıldı, bunun araştırıldığı öğrenildi.

hala diksiyon dersi alacagimizi saniyorduk diyorlar...

web sitelerinde, tv nin yeni yüzü olmak istiyorum diyorlar, oyuncu olmak istiyorum diyorlar...

üzüldüm ya..nereye gidiyoruz
t

arena da bir olay konu alınmıştı..arena ekibi hayali bir firma yaratıyor ve 3-4 -5 yaşlarında çocuk aradıklarını söylüyorlar ve aileler ile görüşüyorlar..film çekilecek ve film biraz şiddet içerikli ve fransada çekilecek ama aileler gelemeyecek..çocuklar 3 ay fransada aileden uzak kalacakkk
şşokkkkkkkkkkkkkk
katılan ailelerin ( sayısını hatırlamıyorum ) 1 tanesi hariçç hepsi çocuklarının gitmesine izin veriyor..sonra uğur dündar o izin vermeyen aileyi bir izin veren ailelerden birisini programa çağırıyor..izin veren aile ne dese beğenirsiniz..çocuğu 4 yaşında falan ve ailesi izin vermiş çünkü çocukları ileride onlara sen benim geleceğimi maffeettim ,engelledin beni falan filan diyebilirmiş..çoukları kendi kararını verebilirmiş! ve hala orada bunu savunuyordu..çok sinirlenmiştimm

evet canım hatırladım,tıpkısının aynısı işte aılenin yaklasımı... Aılede iş bitiyor...

of yaaaa bunlar yüzünden bitti program ehliyetimi çıkartmaya gidicektim emniyete izliyim dedim keşke gitseymişim:dilcikar::dilcikar:

Ya walla cok komık barızz ıste meshur olmak ıstıyorlar
15 yasında falanda sabahın korunde kızına krapelı sac yptırıp bembeyaz sarısaclarıyla cıkartmıs
gercı kınamıyorum kınamak ıstemıoyrum Allah ıslah etsın dıyelım ..

bence gülizar hanımda yeni bir gelişme yok
ondan dolayı o olayı 2 plana atıyorlar.

ailede bitiyor ciddende
aman biz yegenimiz kardeşimiz
yolun sonundaki markete yollamaya korkuyoruz
siz tutun adresi bilmedikleri bir eve gönder.

ünlü olacaklar diye yapmışlar belli.

gülizar hakkında bir gelişme yok galiba hiç bi açıklama yapmadı

bence bu taştan gülizarı yanlışlıkla öldürdü yani bi kaza sonucu yada kadın kendi öldü yoksa adam bu kadar mal mülk başkasının üzerineyken yeni arazi almaya çalışırken gözler bu kadar üzerindeyken böle bişi yapmazdı

banyoda kayıp düşmüştür belki diyeceğim ama komşular akşam tartışıyorlardı demişlerdi sonra sesler kesildi dediler..acaba banyoda taştan gülizar hanımı itmiş olabilirmi ?

banyoda kayıp düşmüştür belki diyeceğim ama komşular akşam tartışıyorlardı demişlerdi sonra sesler kesildi dediler..acaba banyoda taştan gülizar hanımı itmiş olabilirmi ?

işte tartışırlarken filan tokat atıp kadın başını biyerlere vurmuş olabilir yaşlı kadın zaten planlı olsa hiç arazi ile filan uğraşmazdı parayı çekerdi sadece napıcakki araziyi hazır elindeki parayıda araziye bağladı

Back