• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yanlız o beyazlı kız güzelmiş kibar bi güzelliği var :kedi:
annnaammmm delikafadulden kız 93 lüymüş peeehhh :olmaz:

bunlar bence bilerek gittiler oraya.ama sıkıldıklar istedikleri gibi olmadı.tvdeki bbg gibi olacak diye düşündüler.sıkılınca da tazminat vermemek için böyle yaptılar.sözleşmede internette yayınlanacağı yazmıyo muymuş?annesi sitede kızına oy vermeyi biliyo da nası bilmiyomuş nette yayınlanacağını..program da abuk subuk ne için yapılduğı belli bi program.bunlar anlayamamış mı bunu?

günaydın kızlar yine uyumuşum yaa ama bakıyorum fazla bişey kaçırmadım heraldemirmirmirmirsarı kızın yanındaki annesimiymiş ya bişey anlayamadım daha öyleyse eğer tam bi moronmuş allah akıl fikir versin.15 yaşında o saçın başın hali de ne aptallar bu yaşta ne idiği belirsiz yere göndereceğine okutup adam etsin salak garı:kızgın:mugenin dediğini duydum aynaya bakınca da görürsünüz yani sizin gibi sokakta bi sürü güzel kız var dedi:roflol:iyi dedialkisalkisalkisben o yaşta tam bi erkek çocuğu gibiydim ne kaş ne saç ne bileyim üniversiteye karar sevgili değil erkek arkadaşım bile olmadı bendemi var bi sorun:uhm:valla biz onlardan daha güzeliz :dilcikar:ama insanın aklınında güzel olması gerek :1closedeyes:gereksiz bir konu bu yaaa şengüle yazık değilmi gülizar hanıma yer versinler artıka.s

ay inanamadım ya bu iki tane kapının önünde dans eden kızlar bunlar mı pes vallahi pes bi de çıkmış kendilerini savunuyorlar orda ama yüzleri net değil hangileri seçemedim

ay inanamadım ya bu iki tane kapının önünde dans eden kızlar bunlar mı pes vallahi pes bi de çıkmış kendilerini savunuyorlar orda ama yüzleri net değil hangileri seçemedim

evet ya hareketlere bak resmen aranmışlarakannehirbirde çıkığ kendilerini savunuyolar hepsi birbirinden beter ve akılsız:1closedeyes::kızgın:

kızlar biraz önce bende baktım alt yazı olarak geçiyor;ulusal kanalda ve internette yayınlanacak diye...(internet kraliçesi seçilecekmiş)...neyse ben pek kandırıldıklarına inanmıyorum...
delikız'ın dediği gibi kapının önünde erotik bir şekilde dans eden kızlar çıkmış kendilerini savunuyorlar hakketen pes!..16 yaşındaki kıza gelince hangi akla hizmet böyle bir yarışmaya katılıyorsun onu geçelim annesi babası nasıl izin veriyor!...
madem kızlar kandırıldılar neden bu kadar erotik pozlar veriyorlar!..

ya 3-5 boya sürünüp
bir iki güzel kıyafet giyip
hele de birde vücüdun güzelse
eee oturup öss ye mi hazırlanacan üniv mi okuyacan
görünüşünü kullanıp para kazanırsın

Ya ben hele su 15 yasındakı kızın annesıne anlam veremıyorum...
ne demek ya kızım asidir ınattır,gelecegıme engel olursun der dıye bende gönderdım ne demek?????

ay kızlar murat soydan yoğun bakımdaymış... allah dan acil şifalar dileriz... inşallah tez zamanda iyileşir

Back