ay kızlar murat soydan yoğun bakımdaymış... allah dan acil şifalar dileriz... inşallah tez zamanda iyileşir
Ya ben hele su 15 yasındakı kızın annesıne anlam veremıyorum...
ne demek ya kızım asidir ınattır,gelecegıme engel olursun der dıye bende gönderdım ne demek?????
arena da bir olay konu alınmıştı..arena ekibi hayali bir firma yaratıyor ve 3-4 -5 yaşlarında çocuk aradıklarını söylüyorlar ve aileler ile görüşüyorlar..film çekilecek ve film biraz şiddet içerikli ve fransada çekilecek ama aileler gelemeyecek..çocuklar 3 ay fransada aileden uzak kalacakkk
şşokkkkkkkkkkkkkk
katılan ailelerin ( sayısını hatırlamıyorum ) 1 tanesi hariçç hepsi çocuklarının gitmesine izin veriyor..sonra uğur dündar o izin vermeyen aileyi bir izin veren ailelerden birisini programa çağırıyor..izin veren aile ne dese beğenirsiniz..çocuğu 4 yaşında falan ve ailesi izin vermiş çünkü çocukları ileride onlara sen benim geleceğimi maffeettim ,engelledin beni falan filan diyebilirmiş..çoukları kendi kararını verebilirmiş! ve hala orada bunu savunuyordu..çok sinirlenmiştimm
kendi öldüyse niye söylemesin cocuklara..
kazayla öldü bencede.. ama iste bilemiyoruz
banyoda kayıp düşmüştür belki diyeceğim ama komşular akşam tartışıyorlardı demişlerdi sonra sesler kesildi dediler..acaba banyoda taştan gülizar hanımı itmiş olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?