- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
lekelenme olarak ben speerm olayından bahsetmedim; evet kız bakire. sperm olaylarında bende aynı şeyi düşündüm direnmiş herhalde diye. benim bahsettiğim msn kayıtlarını ortaya çıkarmaları ve sanki münevver hep çocuğun evine gidip orada birşeyler yapmış gibi gösterilmesiydi. bir haber sitesinde msn kayıtlarını okumuştum altındaki yorumlar hiçte hoş değildi. yazık kaç gün geçti; dilerim yakalanır ve gereken cezayı alır.
haa bak ben yazarken onu yazacaktim ama onu unuttum ne yazacaktim diye düsünüp duruyordum..evet ya ona tamamen katiliyorum cok yazdim buraya msn kayitlari kimi ilgilendiriyor ne kadar insan yazdi, düsündü haber yorumlarini okuduysaniz hani bi konusmada iste evde yemek yapmislar uzanmislar filan onu yayinlayinca insalar aaa buda demek böle dediler..
ya ne olursa olsun orada cemin nerede oldugunu belirten bisy olmadigi halde herkesle paylastilar bunu ya özel hayat diye birsey kalmadi ne kadar ölmüste olsa ailesi zaten bunlari okumustur ama neden 70 milyona bunu bildirme geregi duyuldu tamemen katiliyorum burada sana sirf o kizinda cok temiz olmadigi izlenimi vermekti..hala haber sitelerindeki yorumlarda yaziyorlar iste zengin diye cocukla oldu böle oldu diyorlar...ben son günlerdeki spermden dolayi öyle anladim kusura bakma hani babasida lekelendi filan dedi ya o acidan dedim
sürekli olarak gezmeye alışmış bir genç 7/24 kapalı bir ortamda...yüzme havuzlu lüks villada yaşıyor olsa bile bence aşırı psikoloji bozucudur....
sakın ola ki kimse sözlerimi çarpıtmasınlmaz: demiyorum ki yakalanmasın
demek istediğim kaçmak ve saklanmak çok psikoloji bozan bir durumdur.....insan gölgeden bile huylanır en ufak bir sese tıkırtıya bile acaip korkar olur...kendi adıma bunu düşünerek bir parça olsun rahatlıyorum...
ve yürekten inanıyorum er geç (ki çok geç olacağını sanmıyorum) bu zanlı Türk kanunları önünde yargılanacak cezasını çekecekturkbayragi
....
nşallah canım inşallah:Saruboceq:inşallah bu arada kafasını bozmazda adilce yargılanır ve gerekli olan cezasını çeker:Saruboceq:
Muhammed'in katil zanlısı intihar etti
Gazeteci Müge Anlı'nın ortaya çıkarttığı dehşet intiharla bitti. Annesini ve sevgilisini yatakta çıplak gören 6 yaşındaki Muhammed'i öldürdüğü iddia edilen zanlı, cezaevinde intihar etti
Türkiye geçtiğimiz aylarda korkunç bir cinayete sahne olmuştu. Anne, yasak aşkı ve ev sahibinin oluşturduğu bermuda şeytan üçgeni, 6 yaşındaki Muhammed Fırtına'nın ölümüyle son bulmuştu. Gazeteci Müge Anlı'nın ortaya çıkarttığı bu dehşet intiharla noktalandı.
ÖNCE DÖVÜLMÜŞTÜ
Çorlu' da 14 Nisan'da kaybolan ardından da 45 gün sonra cesedi bir tarlada bulunan Muhammed'in katil zanlısı Sinan Gök (23) intihar etti. Muhammed, annesi Dilber Fırtına'yı (23) sevgilisi Kemal Ermiş (41) ile Gök'ün evinde çıplak görmüştü. Küçük çocuğun, tanık olduğu bu görüntüden sonra Gök tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilmişti. Olayın ardından anne Fırtına, Ermiş, Gök ile Ermiş'in imam nikahlı eşi, kızları ve oğlu tutuklanmıştı.
KABUL ETMEMİŞTİ
Ermiş ile birlikte Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Gök, önceki gün ayakkabı bağı ile intihar etti. Gök, suçlamaları kabul etmemişti.
bu gün tavim gazetesinde okudum dilber öldü derken sinan ölmüş dilber ne alemde acep
o kafayı falan bozmaz bence zaten bozuk kafası. böyle bir katliamı normal bir insan yapabilirmi? haberlerde kızlarla çekilmiş videosunu gösteriyorlarda midem kalkıyor o pis pis gülmesine. tam bir piskopat gülüşü var çocukta ya. umarım korkuyodur korku hata yapmasına neden olur. ve inşallah cezasını çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?