Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bulunsun artık şu ya öldümü acaba bazen düşünüyorum yani ölmese kesin biyerden çıkardı ama ölmediyse 4 duvar arasındanda cıkamıodur kesin

Cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un ailesine şok teklif: '20 bin lira verin Cem’in videosunu alın'

Kimliğini açıklamayan kişiler Karabulut ailesine ‘Cem Türkiye’ye yakın bir ülkede rezidansta kalıyor. 20 bin lira verin. Videosunu getirelim’ teklifi yaptı Karabulut ailesine ilginç teklif
Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem G. yaklaşık 5 aydır bulunamazken, Karabulut ailesinin avukatı Altan Altınyurt bir ay önce kimliği belirsiz kişilerden ilginç teklifler aldıklarını söyledi.

Star Gazetesi’nde Erdinç Akkoyunlu imzası ile yeralan habere göre, cinayet sonrası kendilerine ulaşan vatandaşların ihbarlarını değerledirdiklerini söyleyen Avukat Altınyurt, ‘Olayın başlangıcından beri çok sayıda ihbar geliyor. Bazıları gerçekten bilgi kırıntıları içeriyor, bazıları yalan oluyor. Geçtiğimiz ay da bazı kişiler bana ve aileye ulaşarak, Cem’in Türkiye’den yurt dışına 1.5 milyon dolar karşılığında kaçırıldığını söylediler. Cem’in Türkiye’ye yakın bir ülkedeki tutulan rezidansta kaldığını, hatta o şehirde sadece iki rezidans bulunduğunu anlattılar. Bize 15 - 20 bin lira tutarındaki masraflarını karşılarsak Cem’in videosunu getireceklerini iddia ettiler. Aileye yüzde bir ihtimal de olsa deneyelim teklifinde bulundum. Ancak ailede bu parayı ödeyecek güç yok’ dedi.

HEDEF ŞAŞIRTILIYOR

Zanlı Cem G’nin Rusya’da görüldüğü ve polis tarafından arandığı yönündeki haberlerin basına maksatlı olarak sızdırıldığı görüşünü savunan Avukat Altan Altınyurt, ‘Hedef şaşırtılıyor. Cem Rusya’da denilirken başka bir yerde yaşıyor diye düşünüyorum. l Türkiye’nin güneyinden de yurt dışına çıkmış olabilir’ dedi. Avukat Altınyurt, Cem’in iş adamı amcası Hayyam G’ninde yeğenin kaçmasına yardımcı olduğunu iddia etti.

Zanlı Türkiye’de olsa bulunurdu Cem G’nin Türkiye’de yapılan tüm operasyonlara karşın bulunamamasını değerlendiren ıstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Cem G’nin yurt dışında olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. CHP’nin ınsan Hakları Komisyonu Üyesi Malik Özdemir görüşen Çapkın ‘Büyük bir ihtimalle yurtdışında olabilir. Yurt içinde olsa şu veya bu gerekçeyle polis daha rahat bulur. Günde yüzlerce ihbar geliyor. Bunları doğru ya da yanlış demeden hepsini değerlendirmeye alıyoruz. Birinci gündemimiz en önemli dosyamız şu anda. En kısa sürede katili yakalayacağız’ dedi..

basınıda insanlarıda oyalıyolar yok spermler kartı yok kayıtlar silindi 4 ay geçti ya açın gözünüzü nereye kadar saklanabilir bir insan babası içerde annesi kardeşleri yokmu gördüğünüz yerde tutun sorgulayın yurt dışında olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un iç çamaşırında bulunan sperm örnekleriyle ilgili tartışmalar, Adli Tıp Kurumu’nun ‘Yanlışlık’ olmuş açıklamasına rağmen durulmadı.

Adli Tıp Kurumu’nun son olarak ıstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sunduğu 29 sayfalık rapora göre, otopsi sırasında başka bir cesetten akan sperm Münevver’in üzerine ikinci kat olarak giydiği boxer iç çamaşırına bulaşmıştı. Oysa ki cesedin bulunduğu gün Münevver’in üzerindekileri tüm detaylarıyla anlatan, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Faruk Ersen Yılmaz’ın hazırladığı raporda ikinci kat iç çamaşırında hiç bahsedilmiyor. Bu da, Adli Tıp Kurumu’ndaki sperm skandalıyla ilgili, “Münevver’in olduğu iddia edilen boxer aslında sperm sahibi kişinin üzerinde miydi?” sorusunu akıllara getiriyor. CHP ızmir Milletvekili Ahmet Ersin de, cinayetle ilgili ihmal iddialarının araştırılması için TBMM’de komisyon kurulmasını istedi.

ay inanmıyorum yaaa bu da ne demek oluyor..
ne yani şerefsiz cem!!!münevveri böylemi görüyordu yani..
bu nasıl bir hitaptır kanım dondu yaaaaa....
ne demek zeytinburnu sürtüğü....
Allahım sana havale ediyorum ya Rabbim...
lmaz:

allah bildiği gibi yapsın inşallah:Saruboceq:

ınanmıyorum...
kızı ayartıyor, duygularından yararlanıyor,karsılık verıncede zeytınburnu s.... ü'mü oluyormus...
bunların kökünü kazıyacaksın...

bugün haberlerde duydum münevverin hayatı film oluyomuş münevveri soyadını hatırlamıycam yasemin adlı biri canlandırcakmış yanlış hatırlamıyosam cemi yaprak dökümündeki oğuzu düşünüyolarmş

ne kadar igrenc bi durum insan ölümünden bile rant saglaniyor bi filme giden olur mu bilmem yazik yani insan hayati o kadr kolay ne yapacaklar sonucu ne olay ne bilen yok yakalanmadi bile yazik valla bence sirf para amcli yapilan birsey cok yazik

. cem münevveri öldürmeyi tanıdığı ilk günden planlıyordu yazışmaları hediyeleri kızı kandırmak içindi
öldürdüğünde yanında olan pislikler kaldığı yer daha önceden ayarlanmıştı unutulup gidecekti diye düşünüyorlardı daha önce olan bazı cinayetler gibi
basın üzerind durdukça para gücünü daha fazla gösteriyor cem yakalanamıyor
BAKALIM NEREYE KADAR KAÇABİLECEK

Münevver'in Cem'e gönderdiği son mesaj...
“Sana evet dediğime hiç pişman olmadım "

Münevver Karabulut’un, Cem Garipoğlu’na gönderdiği son mesaj: Hiç pişman olmadım, olmak da istemiyorum.

Milliyet'te yer alan habere göre Levent’te bir çöp konteynerinde başı kesilmiş halde bulanan 17 yaşındaki Münevver Karabulut’un katil zanlısı olan sevgilisi Cem Garipoğlu’na cep telefonundan gönderdiği son mesajında “Sana evet dediğime hiç pişman olmadım canım, olmak da istemiyorum” diye yazdığı ortaya çıktı. Garipoğlu’nun tüm cep telefonu mesajlarını tarih sırasına göre bilgisarayına kaydetmesi de dikkat çekti.
MSN’de bazı günler saatlerce konuşan, gün içerisinde ise telefon görüşmeleri dışında birbirlerine sayısız SMS attıkları tespit edilen Münevver Karabulut ve Cem Garipoğlu’na ait kısa mesaj ve Facebook kayıtları ortaya çıktı. Garipoğlu’nun kendisine ait laptopa Münevver’in telefonundan gönderilen tüm kısa mesajları aktardığı ve tarih sırasına göre kaydettiği belirlendi. Garipoğlu’nun “Zeytinburnu Sürtüğü” adını verdiği bir klasörün içinde sakladığı Karabulut’un telefonundan gönderilen 1043 adet kısa mesajı ne amaçla sakladığı anlaşılamadı. Kayıtlara göre, Karabulut, Cem Garipoğlu’na gönderdiği ilk SMS’te “Nasılsın Cem iyi misin? Dün gece rüyamda gördüm de seni merak ettim”, son mesajında ise “Sana evet dediğime hiç pişman olmadım canım, olmak da istemiyorum” diye yazdı.

Reis denmesini istiyor

ıki genç birbirlerine “hanfendi” ve “beyfendi” ile “reis” ve “reis hanım” diye hitap ediyor. Karabulut, ilişkilerinin başında kendisine “reis” diye hitap edilmesini isteyen Garipoğlu’na şaşırıyor ve bu talebe “Reis lafı Kurtlar Vadisi tarzında oldu da, şaşırdım birden” diye MSN mesajı yazıyor.
Karabulut kendisine “Minnoş” diyen Garipoğlu’na “Ya ne minnoşu, kedi ismi gibi” diyerek tepki gösteriyor.
SMS mesajlarından Garipoğlu’nun abisinin rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılması nedeniyle bir süre Moskava’ya gittiği, oradan yazdığı mesajlarda bu duruma çok üzüldüğü ve ayrıntıları açıklamadığı öğrenildi. Münevver’in Cem’e gönderdiği diğer bazı kısa mesajlar şöyle:
- (...) ilk ve sonum ol istiyorum.
- Öldürmeyen güçlü kılar insanı.
- Çok çok kötü diyorsun ne kadar kötü bir şey olursa olsun sonuçta ölüm dışında hayatta her şeyin bir çözümü, bir çıkış yolu vardır. Her konuda güçlüyüm, kendine güveniyorum.
- Kırmak ya da kırılmak istemiyorum.

Münevver’in facebook’u hâlâ aktif

Münevver’in Facebook’taki adresi ise halen aktif. Profil fotoğrafları olarak da Garipoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafı yer alan Münevver’in sayfasında 395 kişi “arkadaşı” olarak kayıtlı. Fotoğraf çektirmeyi çok sevdiği görülen Münevver’in oluşturduğu üç ayrı albümde 100’ü aşkın fotoğrafı bulunuyor. Daha önce gün ışığına çıkmamış bu fotoğraflarda Garipoğlu ile pozları da mevcut.

Son mesaj ‘canım’

Facebook aracılığıyla Garipoğlu’nun Münevver’e gönderdiği son mesajda ise sadece “canım” yazıyor. Münevver’in Facebook kayıtlarına göre, çift arasında geçen bazı diyaloglar şöyle:

Münevver: “Keyfin yerindedir umarım, yokluğunu hissediyorum. Bilmiyorum inanmasan da söylemek geldi içimden seni kırmak, üzmek, kızdırmak asla istemem hep söylüyorum zaten, eğer istemeden de olsa kırdıysam da özür dilerim canım. Müsait olunca ararsan sevinirim canım.”

Cem: “Sen hiç merak etme sen beni hiç kırmadın ve üzmedin, çok iyi bir insansın bana göre. Bunu biliyorsun zaten bana inanmasan da diyorsun da ben sana neden inanmayayım, hangi konuda inanmayayım? Sonuçta bana daha önce hiç yalan söylemedin. Veya ben böyle biliyorum. Çok iyi birisin. Senin yokluğunu ben de hissediyorum. Merak etme her şey karşılıklı”

Münevver: “Tabii ki de hiçbir konuda yalan söylemedim. Hayatta en çok karşı olduğum şey yalan. Hem böyle deyip de üstüne yalan söylemek tutarsızlık olur sanırım. Kendini üzme, çünkü sen üzülünce ben üzülüyorum.”

cem garipoglunun bilgisayarında munevver karabulutun bulundugu resimleri ve tum msn yazışmalarını cem garipoglunun oraya kaydettiği !
ve dosyanın adınında ZEYTıNBURNU S...TÜĞÜ oldugunu duydunuzmu :umursamaz:
kızla resmen oynamıs pislik

duyalı günler oldu.....

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem'in mavi bültenle aranan annesi Tülay Makbule G. ABD'de. Teknik takip sonucu annenin Rusya'dan Amerika'ya gittiği tespit edildi.

Münevver Karabulut'un katil şüphelisi Cem G.'nin mavi bültenle aranan annesi Tülay Makbule G.'nin Rusya'dan sessizce ABD'ye geçtiği tespit edildi. Cem'in de ABD'de bulunma ihtimalini değerlendiren savcılık, bu ülkeye gönderilmek üzere "istinabe" (şahit veya sanığın yazılı ifadesinin alınması) talebinde bulundu. Etiler'de cesedi bir çöp konteynerinde bulunan Münevver Karabulut'un katil şüphelisi Cem G.'nin Bahçeşehir'deki evine baskın yapan polis, suç aleti testere ve genç kızın kanının bulaştığı çok sayıda delil ele geçirmişti.

BABA TUTUKLANDI, ANNE KAYIP
Tüm yurtta aranan Cem G.'nin yurtdışına çıkmış olma ihtimali nedeniyle hakkında ınterpol tarafından kırmızı bülten hazırlanmıştı. Evde yapılan aramanın ardından gözaltına alınan anne Tülay Makbule G. ve baba Mehmet Nida G. ise tutuklama istemiyle sevkedildiği nöbetçi mahkemece serbest bırakılmıştı. Ancak yapılan incelemede 3 gömleğinde ve iç çamaşırında Karabulut'un kanı tespit edilen baba daha sonra tutuklanmıştı. Serbest bırakılan anne ise yurt dışına çıkmış, son olarak büyük oğlu Levent G. ile Rusya'da görülünce, hakkında yerinin belirlenmesi için mavi bülten çıkarılmıştı. Aylardır yeri tespit edilemeyen Tülay Makbule G.'nin teknik takip sonucu gizlice Rusya'dan ayrılarak ABD'ye gittiği tespit edildi. Annenin ABD'ye gitmesi, Cem G.'nin bu ülkede olma ihtimalini de güçlendirdi. ıstanbul Cumhuriyet Savcılığı bu gelişme üzerine anne Makbule G. için ikinci kez "istinabe" hazırladı. ıstinabe ile yeri tespit edilen annenin ABD'li yetkililerce ifadesinin alınması istenecek.

TRABZON'DA "CEM GÖRÜLDÜ" ıHBARI
Sorular, "Adli Yardımlaşma Anlaşması" kapsamında Adalet Bakanlığı aracılığıyla ABD Adalet Bakanlığı'na gönderilecek. ABD Adalet Bakanlığı ise istinabeyi anne Tülay Makbule G.'nin yaşadığı adresin bağlı olduğu savcılığa iletecek. Buradan gönderilen sorular, ABD'li savcılar tarafından Tülay Makbule G.'ye yöneltilecek. Makbule G.'ye soru sormak için ABD'ye bir heyetin gidip gitmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Katil zanlısı olarak aranan Cem'in Trabzon'un Araklı ilçesinin Guguoa (Halilli) beldesinde saklandığı ihbarı üzerine jandarma yaylalarda operasyon başlattı. Bu arada Münevver'in otopsisi sırasında Adli Tıp'ta yaşanan "sperm bulaştırma" skandalı ile ilgili olarak beklenen rapor hâlâ savcılığa ulaşmadı.

BABA MECLıS'TEN ELı BOŞ DÖNDÜ
Vahşice katledilen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, önceki gün sessiz sedasız Ankara'ya gitti. Başbakanlık binasına giden Karabulut, oradan da Meclis'e geçti ancak Başbakan Erdoğan ve milletvekillerinin Ankara dışında olması nedeniyle eli boş kaldı. "Tekrar gelirim" diyen Karabulut, cinayetle ilgilenen Meclis ınsan Hakları Komisyonu Üyesi CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir'in odasında SABAH'a son durumu değerlendirdi ve şunları söyledi: "Bu sıradan bir cinayet değil. Kızım hedef seçildi. Bu hedefin arka bahçesi karanlık. Başbakan bu karanlık noktaları çok iyi görüyor. 'Kızlarınıza sahip çıkın' derken bildiği şeyler var. Sayın Başbakan el atarsa cinayet çözülür. En son çözüm olarak Meclis'in önüne gelip kendimi yakacağım. Ne yapayım."

Cem Garipoğlu'nun yeri tespit edildi mi?
Rusya'nın Voronej Emniyet Müdürlüğü, ıstanbul'da başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu'nun Voronej bölgesinde saklanmış olabileceğini kaydederek, vatandaşlardan yardım isteğinde bulundu.

ETıLER'DE VAHŞı CıNAYET!
Cem'in annesi ABD'ye kaçtı

Voronej Emniyet Müdürlüğü 29 Temmuz 2009 günü, web sayfasından yaptığı duyuruda Cem Garipoğlu'nun Voronej'de olabileceğini, kendisini gören vatandaşlardan telefonla emniyete bilgi vermeleri ricasında bulundu. ılanda arayan kişilerin de isimlerinin saklı tutulacağı belirtildi.

Duyuruda şu bilgiler yer aldı; " Türkiye'de reşit olmayan kıza tecavüze ederek öldürdüğü iddia edilen Türkiye vatandaşı saklanmış olabilir"

Mart 2009 yılında Türkiye vatandaşı Cem Mehmet Nida Garipoğlu tanıdığı reşit olmayan bir kıza karşı korkunç cinayet işlemiştir. Bayanın parçalanan vücudu Türkiye güvenlik güçlerince bir çöp kutusunda bulunmuştur. Daha sonra bayana tecavüz edildiği de ortaya çıkarıldı.

Cinayetin ardından 18 yaşındaki genç ortalıktan kayboldu. Onun Rusya Federasyonu topraklarında, şu anda Voronej kentinde olabileceği duyumlarını aldık"

ınterpol ulusal merkezi bürosunun Voronej Emniyet Müdürlüğü şubesi söz konusu gencin yerinin bulunmasına ilişkin herhangi bir bilgisi olan herkesin 8 (4732) 51-11-83, 51-13-03 aramalarını rica ediyor. Arananların kimliği saklı kalacağı garanti ediliyor."

ordaysa da parayı basar kaçar bu haberden sonra

ya mügenin programını öyle özledim ki...
umarım ramazan ayında başlar..
sezonu erken açarlar..
ve inşallah yine atv de olur..
bilgisi olan varmı canlar yayın ne zaman başlayacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…