Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Zanlı Garipoğlu Türkiye'de mi?

İstanbul Valisi Güler dün, “Zanlı Cem G.nin yurt dışına kaçtığıyla ilgili bir iz yok” dedi. Aylardır Münevver’in katilini dışarıda sanan Türkiye’nin kafası bir kez daha karıştı.
--------------------------------------------------------------------------------
İstanbul Valisi Muammer Güler, sevgilisi Cem G. tarafından öldürüldüğü iddia edilen Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Korkunç olayın ardından Cem G.'nin yurt dışında görüldüğü yönünde bilgilerinin kamuoyuna sızdırıldığını belirten Vali Güler, bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekti.

6 ARALIK'TA YURDA GİRİŞ YAPMIŞ
Vali Güler, yapılan incelemelerde şüpheli Cem G.'nin 6 Aralık 2008 tarihinde Atatürk Havalimanı'ndan yurda giriş yaptığını ifade ederek, bu tarihten sonra yurt dışına kaçtığına dair herhangi bir delilin bulunmadığını söyledi. Şüpheliyi yakalamak için tüm birimlerin görevini eksiksiz yerine getirdiğini vurgulayan Vali Güler, her türlü ihbarı da titizlikle değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.

bu ne şimdi lmaz:kafaları iyice karıştırıyorlarmafoldumben

bende şimdi okudum ölmüş adam..
ohhh oldu demek geliyo içimden ama ölmesi gerekn biri varsa oda dilber...
kadının ruhunda o.. luk var adam ne yapsın...
oda paramı kazandı naptıysa artık...
asıl suç evladını dagın başında bırakıpdaa eve gelip başını aystıga koyan anne sıfatındaki mahlukat..
asıl suçlu oğlunun kurtlar kuşlar tarafından yendigini bildigi haldeee kocasıyla kameralı teelfon kavgasına düşen anne sıfatındakii canavar...
içi acımayan pislik asıl suçlu o pislikti...

ölmüş olsa en başta atv vermezmi kızlar duydunuzmu varmı haberlerde hiç ben izlemedim..ya keşke dünya bütün pisliklerden temizlense..

Cinayet gecesini kardeşi anlattı

Münevver Karabulut cinayetinde o geceyi yaşayan kardeş her şeyi anlattı. "Polis Cem'e yol verdi. Biz gitmeden 4 dakika önce kaçtı" dedi

Başı kesilen Münevver Karabulut’un kardeşi Enver Karabulut olay gününü anlattı: “Öldürüldüğünü bilmeden o evin önünde sabaha kadar bekledim. Cem’in adresini bulmama rağmen polis ve jandarma beni 20 dakika dolaştırdı”

Hunharca öldürülen Münevver Karabulut’un kendisinden 1.5 yaş küçük kardeşi Enver Karabulut, ablasının öldüğü gün ve sonrasında yaşananları anlattı.

20 DAKıKA DOLAŞTIK, BıZ GıTMEDEN 4 DAKıKA ÖNCE CEM VE BABASI KAÇTI

Olay günü evde olmadığını babasının telefonu üzerine eve geldiğini söyleyen Enver Karabulut, “Polisler bize bir açıklama yapmadan bilgisayardan ablamın arkadaşlarını görmek istediler. Resimlere baktık Cem Garipoğlu’nun resmini görünce işte bu çocuk dediler. Bana Cem’in nerede oturduğunu sordular. Bahçeşehir dedim. Bunun üzerine beni de alarak birlikte Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü’ne gittik oradan da Bahçeşehir’e geçtik. Jandarma Komutanlığı’na gittiğimizde ben Cem’in bir arkadaşınn adresi alırken telefonumun da hoparlörünü açtım. Polis de jandarma da duydu. Ama beni orada 20 dakika dolaştırdılar ve biz olay mahalline gitmeden 4 dakika önce Cem ve babasının oradan ayrıldığını öğrendim” dedi.

POLıS CEM'ıN ARACINA YOL VERDı

Cem Garipoğlu’nun fotoğraflarını polislere göstermelerine rağmen Cem Garipoğlu ve babasının oradan çıktıklarını ve polisin kendilerine yol verdiğini söyleyen Enver Karabulut, “Biz bunu söylediğimizde biz görmedik onları tanımadık dediler. Bizim evde Cem’in fotoğrafını görüyorlar ve sonra Cem’i tanımadıklarını söylüyorlar” diye konuştu.

BıZDEN DNA ALDILAR ONLARDAN ALMADILAR

Olaydan sonra skandallar zinciri yaşadıklarını söyleyen Enver Karabulut, “Biz mağdur olmamıza rağmen benden ve babamdan doku örnekleri aldılar ama Cem’in ağabeyinden ya da başka akrabalarından alınmadı. Kamera kayıtları bulunamadı dendi biz bunları kendi imkanlarımızla bulduk. Jandarma ve polis site yöneticisine kayıt yoktur diyerek tutanak tutturuyor. Biz 15 ayrı kamera kaydını bulduk” dedi.

ya bu çocuk ne biliyor ki konuşuyorlmaz:

yok dna almamışlarmış....almasalardı babayı aylardır cezaevinde tutamazlardı

sana tamamen katiliyorum evet bazi eksiklikler var ama ailece sürekli polisi sucladiklari icin bi yandan haksiz gibi görünüyorlar...kardesi diyor benimkini aldilar ama günümüzde bicok cinayet yakinlar tarafindan isleniyor..
mesela babasi gecen gün ic isleri bakaniyla cerahhin konusmasindan bahsetti iste cerrah daha sonra konusalim demis bakana bu konuyu babasina göre karartmak icn böyle dedi ama iste aileye denilmeyen bisyler olabilir...
bence biraz gizlilikle yürütülseydi belki simdiye bulunurdu..
herseyi biz okuyorz biliyorz peki cem bunlari okumuyor mu haberi yok mu cem surda cem burda yaziliyor adam orada olsa bile durmaz..
ailenin acisi büyük ama kurumlari suclayinca da olmuyor...
hepsi bisy diyor yani insanlarin polisi karsi güveni zedeneliyor.. Allah kimseye vermesin haklilar ama bu drumda haklidan cok haksiz durumuna düsüyorlar..polisin isini yapmadigini söyleyince

her zaman her durumda aşırı uçlara her zaman karşıyım...

bir yandan acıyorum bir yandan kızıyorum...

anne suçlu çok suçlu...kızının alkol sorunu olan bir gençle arkadaşlık etmesine izin vermiş.!!!

üstelik bunu babadan gizliyor...ve oğlunun da hep beraber gezmelerine izin veriyor...annenin konuşmaya hakkı yok...nasıl hala kameralara konuşuyor hayret ediyorum...polis her gencin başında olamaz...önce anne sonra baba koruyacak.

babaya ise çok acıyorum...adamcağız şeker hastası agresif olması normal...ama keşke biraz daha sakin olmayı başarabilseydi...halkın sempatisi antipatiye dönüşmeseydi

cemin yakalanmasıyla ne olacak???? kızları geri mi gelecek????

takmışlar kafayı yakalanmasına....

tabiki yakalanmalı cezasını çekmeli ama bilsinler ki giden geri gelmeyecek!!!

kızının alkol sorunu olan bir gençle arkadaşlık etmesine izin verdiği gerçeğini değiştirmeyecek.

...

canım benim tabiiki geri gelmeyecek ama onların kızı toprağın altındayken o caninin gezip tozması hiç adil değil,yakalansa biraz olsn rahatlayacaklar,daha önceki cinayetlerde de bnun böyle olduğnu hep beraber izledik.ilknurun katili yakalandığında annesi ve bizler ne kadar sevindik tabii diğer ciayetlerde nde aynenopuyorumnanaktan

yok be tatlım biraz akıl olsaydı TR de cezaevinde kral olurdu...şimdi sıçan gibi kaçıyor...sen onun mesut mutlu özgür yaşadığını mı sanıyorsun...bence öyle değil...

fakat kimse sakın beni yanlış anlamasınlmaz: yakalanmalı cezaevine girmeli...halkın ve kanunların önünde yasal olarak cezasını çekmeli...

veee eninde sonunda cezaevine girecek bunu biliyorum buna yürekten inanıyorum...değil mi ki imralı dolu gerisini siz düşünün...turkbayragi

tamam cezaevine girdi...eee anne vicdanında aklanacak mı?

bende anneyim erkek çocuğum olmasına rağmen alkol sorunu olan insanlarla arkadaşlık etmesine asla katiyetle izin vermem.!

münevverin babasına birşey demiyorum ama annesini tv de görmeye tahammül edemiyorum.

Garipoğlu estetikli haliyle aranacak...

Cem Garipoğlu estetik yaptırmış ya da kilo da almış olsa hemen yakalanabilecek!

Emniyet, estetik ihtimali yanı sıra Cem'in 10 kilo daha almış ve 10 kilo zayıflamış halini gösteren fotoğraflar da hazırladı.

Cem Garipoğlu'nun yakalanması için özel ekip kuran Emniyet Genel Müdürlüğü, ailesine ait şirketlerin para transferlerini de dikkatle izliyor. Cem'in Rusya'da olma ihtimalinin düşük olduğunu belirten polis kaynakları, daha önce 3 sene yaşadığı Çin, aile dostlarının olduğu Suriye ve ısrail'de bulunma ihtimali üzerinde duruyor.

''Karabulut cinayeti bilgi kirliliği oluşturuyor''

ıstanbul Valisi Muammer Güler Münevver Karabulut hakkında çıkan haberler bilgi kirliliği oluşturuyor dedi.

ıstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut cinayetinde, şüpheliyle ilgili bugüne kadar basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, bilgi kirliliği oluşturduğunu ifade ederek, ''Hazırlık soruşturmasının gizli yürütülmesi ve her cinayet olayının kendine ait özelliği ve şifresi olmasından dolayı, bazı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması, yürütülen soruşturmanın neticesine tesir etmektedir'' dedi.

ıçişleri Bakanı Beşir Atalay, CHP Adana Milletvekili Gaye Erbatur'un, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili soru önergesine, ıstanbul Valisi Muammer Güler'in bilgi notuyla cevap verdi.

Vali Güler, ailesiyle birlikte kalan Karabulut'un, olay günü sabah saatlerinde arkadaşıyla buluşmak için evden ayrıldığını, kağıt toplayıcılığı yapan tanık Emin Delidolu'nun, akşam üzeri çöpten kağıt topladığı sırada gitar kutusu içerisinde ceset parçasını görmesi ve durumu polise bildirmesi üzerine çalışmalara başlanıldığını anımsattı.

ıstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin, ''titiz ve dikkatli çalışması'' sonucu 1,5 saat gibi kısa bir sürede, cesedin bulunduğu noktadan yaklaşık 40 km uzaklıktaki olayın meydana geldiği yerin tespit edildiğini belirten Güler, cinayet büro ile olay yeri inceleme ve kriminal polis laboratuarı ekiplerinin detaylı çalışmalara başladığını ifade etti.

Güler, olayın polise ulaşmasından 2,5 saat sonra, şüpheli Cem Garipoğlu'nu yakalama çalışmalarının başlatıldığına işaret etti.

Olay yerinde elde edilen maddi delillerin, laboratuar ortamında incelemeleri sürerken, baba Mehmet Nida Garipoğlu ve anne Tülay Makbule Garipoğlu'nun, aynı saatlerde cinayet soruşturması nedeniyle gözaltına alındığını anlatan Güler, ''ıstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde CMK'nın 91. maddesine göre 4 gün süreyle gözaltında kalarak işlemlerinin tamamlanması neticesinde ıstanbul Adliyesine sevk edilmiş ve mahkeme tarafından serbest bırakılmışlardır'' dedi.

-''BıLGı KıRLıLıĞı''-

Vali Güler, baba Garipoğu'nun, 27 Nisan 2009'da kriminal laboratuarından gelen rapor doğrultusunda, hakkındaki maddi delil nedeniyle tutuklandığına dikkati çekerek, olayla ilgili gelişmeleri şöyle sıraladı:

''Şüpheli Cem Garipoğlu'nun, yurt dışına çıkmasının önlenmesi amacıyla isim ve eşkal bilgileri havalimanı polis birimlerine 4 saat içerisinde bildirildi. 4 Mart'ta, olayın polise intikalinden 14 saat sonra ıstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesince yakalama emri çıkartılarak yurt geneli ve sınır kapılarında şahsın yakalanması amacıyla gerekli yazışmalar yapılmıştır.

Aynı zamanda yapılan incelemelerde, şüpheli Cem Garipoğlu'nun 6 Aralık 2008 tarihinde Atatürk Havalimanından yurda giriş yaptığı ve bu tarihten sonra herhangi bir çıkış kaydının olmadığı tespit edilmiş olup, yurt dışına kaçtığına dair herhangi bir iz ve delil mevcut değildir. Basına bugüne kadar şüpheli ile ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamakla beraber, bilgi kirliliği oluşturmaktadır.

Hazırlık soruşturmasının gizli yürütülmesi ve her cinayet olayının kendine ait özelliği ve şifresi olmasından dolayı bazı bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması, yürütülen soruşturmanın neticesine tesir etmektedir. Bu da kamuoyunda soruşturmada bir ihmalin ve zafiyetin olduğunu düşündürmekte ve kamuoyunda güvenlik güçlerine karşı olumsuz düşüncelerin oluşmasına neden olmaktadır.''

-''HASSASıYET VE DETAYLI ÇALIŞMA''-

Muammer Güler, ıstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekiplerinin, her cinayet olayında gösterdiği hassasiyeti ve detaylı çalışmayı, hukuk kuralları çerçevesinde bu olayda da gösterdiğini vurguladı.

ıstanbul Emniyet Müdürlüğü birimlerinin, kendi arasında ve adliye birimleri ile bir bütünlük içerisinde görevini yerine getirdiğini ifade eden Güler, ''En hızlı biçimde sonuca ulaşmak, şüpheliyi yakalamak ve yüce adalet önüne çıkarmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, duyarlı vatandaşlarımızın da katkısıyla onlarca ihbarı titizlikle değerlendirmeye alarak sonuca ulaşmak için çalışmalarını çok yönlü sürdürmektedir'' dedi.

Münevver cinayetinde şok suçlamalar

Cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un babası, öyle laflar etti ki...

ışte şok eden suçlamalar...

Münevver'in babası Süreyya Karabulut, Adli Tıp Kurumu hakkında başlattılan inceleme kapsamında ıstanbul Adliyesi'nde ifade verdi. Baba Karabulut, skandal raporu sert şekilde eleştirdi. Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Adalet Bakanlığı tarafından Adli Tıp Kurumu hakkında başlattılan inceleme kapsamında ifade verdi. Süreyya Karabulut, olayın skandal olduğunu belirterek, "Garipoğlu kızımı katletti, Adli Tıp Kurumu ise lekeledi" dedi.

DÖNEN RANTLARI ANLATTI
Karabulut, "Onlar da skandal olduğunu kabul ediyorlar. Bölge ıdare Mahkemesi'ne dava açacağım. Bana, spermlerin kızıma nasıl bulaştığı anlattılar. Ben de Adli Tıp Kurumu'nda dönen rantları, rüşvetleri anlattım. ıhmali olanlar hakkında dava açacağım. Sonu nereye giderse ben de oraya gideceğim" diye konuştu.

DAVA AÇACAĞIM
Eşi Nagihan Karabulut'un ifade vermediğini belirten Süreyya Karabulut, "Adli Tıp Kurumu'ndan raporlar gelmedi. Rapor gelir gelmez hemen dava açacağız. Adli Tıp Kurumu'nda dönen kirli işler su yüzüne çıksın. Bu kurumların temiz olması lazım. Bu kurumlarda rantın dönmemesi lazım. ınanıyorum ki Adli Tıp Kurumuínda çok büyük yolsuzluklar dönüyor, paralar dönüyor. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Adalet Bakanı'na sesleniyorum: Artık yeter. Bu kurumları temizleyin" dedi.

ya olay nerelere geldi ya biz bile artık herseyi adım adım bilioruz cem bilmiomudur rusyada denio o saniye tv lrde cem rusyada adam kaçmazmı ya hersey bu kadar acık sürdürülmemeli

cem öle bi yerden çıkacakki hepimiz şok olacaz

olay çok farklı yerlere geldi bence. kurumlar hatalı çıkmaya kızcağızı lekelemeye başladılar; bu adam herşeyi mutlaka görüp biliyor bence çok iyi yerde rahat içinde yaşıyor kapalı bir yerde tutuluyor olabilir ama elinin altında herşeyi vardır herşeyden haberdardır muhtemelen. ee bu durumda da yakalanması çok zor. işler sarpa sardı yazık kızcağızın kemikleri sızlıyordur annesi babası perişan halde, allah sabır versin. ben artık yakalanacağını beklemiyorum inşallah Müge Anlı bu olayın peşine daha bir düşerde konu kapanmaz; yoksa medya olmasa konu kapanmaya çalışılıyor gibi geliyor bana. umarım tez vakitte yakalanır.

o kadar yakın bi yerdekii burnumuzun dibinde pis pis gülüyooo bu olanlara....... belkide dalga geçiyooo bakın dibinizdeyim ama beni göremiyosunuz diyeeee........

malesef ama malesef paran varsa adam doğrasan bile kimse sana bişey yapamıyoo

yarın bigün münevverin babası öldü diye çıkarsada hiç şaşırmıcamm bu olayla ilgili herşeyi bekliyorum kapatmak için herşeyii yapıcaklarını düşünyorrumm:1no2:

kaç ay oldu dön dolaş aynı nokta şu kesinleşti diyolar yarın bi bakıyon yalanlıyolarr yok o oldu yok bu olmadıı sanki basit bi olaymışcasına unutulsun istiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…