ölmüş olsa en başta atv vermezmi kızlar duydunuzmu varmı haberlerde hiç ben izlemedim..ya keşke dünya bütün pisliklerden temizlense..
dogru canım bir çok gazetede vermiş haberi adam intijhar etmiş gömülmüş bilee
al bak canım
site adresi vermek yasakmı bilmiyom öyleyse silebilirimm
ya bu çocuk ne biliyor ki konuşuyorlmaz:
yok dna almamışlarmış....almasalardı babayı aylardır cezaevinde tutamazlardı
sana tamamen katiliyorum evet bazi eksiklikler var ama ailece sürekli polisi sucladiklari icin bi yandan haksiz gibi görünüyorlar...kardesi diyor benimkini aldilar ama günümüzde bicok cinayet yakinlar tarafindan isleniyor..
mesela babasi gecen gün ic isleri bakaniyla cerahhin konusmasindan bahsetti iste cerrah daha sonra konusalim demis bakana bu konuyu babasina göre karartmak icn böyle dedi ama iste aileye denilmeyen bisyler olabilir...
bence biraz gizlilikle yürütülseydi belki simdiye bulunurdu..
herseyi biz okuyorz biliyorz peki cem bunlari okumuyor mu haberi yok mu cem surda cem burda yaziliyor adam orada olsa bile durmaz..
ailenin acisi büyük ama kurumlari suclayinca da olmuyor...
hepsi bisy diyor yani insanlarin polisi karsi güveni zedeneliyor.. Allah kimseye vermesin haklilar ama bu drumda haklidan cok haksiz durumuna düsüyorlar..polisin isini yapmadigini söyleyince
cemin yakalanmasıyla ne olacak???? kızları geri mi gelecek????
takmışlar kafayı yakalanmasına....
tabiki yakalanmalı cezasını çekmeli ama bilsinler ki giden geri gelmeyecek!!!
kızının alkol sorunu olan bir gençle arkadaşlık etmesine izin verdiği gerçeğini değiştirmeyecek.
...
canım benim tabiiki geri gelmeyecek ama onların kızı toprağın altındayken o caninin gezip tozması hiç adil değil,yakalansa biraz olsn rahatlayacaklar,daha önceki cinayetlerde de bnun böyle olduğnu hep beraber izledik.ilknurun katili yakalandığında annesi ve bizler ne kadar sevindik tabii diğer ciayetlerde nde aynenopuyorumnanaktan
ya olay nerelere geldi ya biz bile artık herseyi adım adım bilioruz cem bilmiomudur rusyada denio o saniye tv lrde cem rusyada adam kaçmazmı ya hersey bu kadar acık sürdürülmemeli
cem öle bi yerden çıkacakki hepimiz şok olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?