Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

artik ne yapiyorlarsa orad daha fazla dayanamadi bir haber istesnin yorumunda okudum söyle yaziyordu "ayakkabi bagiyla pencereye asmis 2 cm degecekken ayagi ölmüs" sanirim kogusta oldu..artik o kadar millet neredeydi bence bunu zorla yaptrdilar yoksa kendiliginden yapmazdi gibime gelior

evet kızlar sinan intihar etmiş kendini asmış netten araştırdım doğru demekki çocuğu o öldürdü pislik bir suçu olmasa nilye yapsınki bunu kendine utunmadanda her gün tv ye çıkıp ben yalan konuşmam yalan ben yalan konuşmam diyordu şimdi gitsin allaha hesap versin katil

Etliler cinayetinde fail DNA'yla kesinleşti...

Adli Tıp Kurumu, Münevver Karabulut cinayetinde faillerin Garipoğlu ailesinden ve erkek olduğunu DNA testiyle belirledi.

Münevver’in tırnak altında bulunan iki farklı kişiye ait doku örneği, boğuştuğu katillerini ele veren en önemli delildi. Adli Tıp Kurumu DNA analiziyle, tırnak altındaki doku kalıntılarındaki Y-STR kromozomlarının Garipoğlu ailesine ait olduğunu belirledi. Cinayette kullanılan testerenin sapında ve testerenin saklandığı poşetin içinde de aynı katil zanlısına ait DNA örnekleri bulundu. Soruşturmayı yürüten ıstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Yılmaz Erşen, Adli Tıp Kurumu tarafından DNA analizine dayalı olarak cinayeti işleyen faili gösteren 4 delili soruşturma dosyasına koydu. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporların cinayeti Garipoğlu ailesinden birilerinin işlediğini kesin olarak ortaya koyduğunu belirten savcılık kaynakları, yakında davanın açılacağını kaydetti.

ıddianamesi tamamlanan ve yakında açılacak davada Garipoğlu ailesinin 2 erkek ferdinin birden asli fail olarak yargılanması kesinleşti. Savcılık kaynakları, Cem’in babası Mehmet Nida Garipoğlu’nun tutuklanma nedeninin de Münevver’in tırnak altında bulunan DNA’yı ailenin açıklayamaması olduğunu ifade etti.

FAıLıN KıMLıĞı KESıN OLARAK BELıRLENDı

Adli Tıp Kurumu’ndan bir yetkili şunları söyledi: "Genç kızın tırnak altındaki doku örnekleri ile Garipoğlu ailesinden alınan örneklerdeki Y-STR kromozomlarının dizilişi çakıştı. Artık fail resmen belli. Faille ilgili hiçbir şüphe yok. Münevver’in elbisesi ve cesedi üzerinde bulduğumuz doku örneklerinin sahiplerini DNA testleriyle tek tek eşleştirerek bulduk. Böylece faile ait kimliği net olarak ortaya koyduk. Cinsel istismar bulgusu olmadığına dair tespitimiz de otopsi raporuna yazıldı. ıkinci katil zanlısını gösteren sperm değil tırnak altında genç kızın ölmeden önce boğuştuğu aynı sülaleden iki kişiye ati doku örnekleriydi." diye konuştu. Baba, amca, dede, oğul gibi bir sülalenin bütün erkeklerinde Y-STR kromozomlarının dizilişi aynı özelliği taşıyor ve bu, DNA analiziyle tespit edilebiliyor.

Adli Tıp Kurumu, cinayette kullanılan testerenin konulduğu poşetin üzerinde de bunu satan nalburun DNA’sını buldu. ıçinde genç kızın cesedinin bulunduğu çöpteki valizin üzerinde ise taksi şoförünün DNA’sı tespit edildi. Böylece cinayet öncesi, cinayet anı ve cinayet sonrasına ait somut deliller DNA analiziyle saptandı. Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 günü ıstanbul Etiler’deki bir çöp konteynerinde başı gövdesinden ayrılmış halde valiz ve gitar çantası içinde bulunmuştu.

alıntıdır.

Gizem cinayeti davasında şok gelişme. Adli Tıp, genç kızın tırnağı içinde başka bir doku örneği buldu. Fail sayısı bir anda ikiye çıktı. Rapordaki ifadeler ise kafaları karıştırdı

Münevver Karabulut cinayetinde sperm örneğinin bir başka cesetten bulaşmış olma ihtimali gündemi sarsarken, Adli Tıp Kurumu'nda son teknoloji kullanılarak hazırlanan detaylı raporlar cinayetleri aydınlatırken bazı karmaşaları da beraberinde getiriyor.

Örnek bir olay Beyoğlu Sütlüce'de 26 Temmuz 2008'de, 'Çöp atmaya gidiyorum' diyerek evden ayrılan ve ertesi gün oturduğu apartmanın tavan arasında boğazı kesilmiş ve 15 yerinden bıçaklanmış halde cesedi bulunan 14 yaşındaki Gizem Kılıç cinayeti davasında yaşandı.

Cinayetin ardından tutuklanan Ahsen S., hakkında Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'kasten insan öldürmek' suçundan müebbet, '15 yaşından küçük çocuğu kandırmak suretiyle cinsel ilişki teklif etmek' suçundan ise 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanık Ahsen S., davanın görüldüğü Beyoğlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Gizem'i, erkekliğiyle dalga geçtiği için öldürdüğünü söyledi.

KAFA KARIŞTIRDI

Yargılama devam ederken mahkemeye şok bir DNA raporu ulaştı. Gizem Kılıç'tan alınan tırnak numuneleri üzerinde yapılan incelemede katil zanlısı Ahsen S.'nin olay günü yalnız olmadığını gösteriyordu. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Biyoloji İhtisas Dairesi'nce hazırlanan raporda tırnak içinde birden fazla erkeğe ait numunenin bulunduğu açıklandı. Katil zanlısı dışında DNA örneği bulunan kişi aynı apartmanda oturan 41 yaşındaki E.G.'ydi. Ancak Adli Tıp aynı raporda, tırnak içinde bulunan doku örneklerine tokalaşma, aksırma, öksürmenin yanı sıra olay öncesi ya da sonrasında doğrudan maktulün bir eşyayla teması halinde de bulaşabileceğini belirtip, takdiri mahkemeye bıraktı.

SAVCI DAVA AÇTI

Gİzem'İn cesedinin bulunduğu gün polis ifadesi alınan E.G., cinayet günü eşi ve çocuklarıyla birlikte memleketleri Giresun'da olduğunu, olayı görmediğini söylemişti. Soruşturmayı genişleten savcılık Adli Tıp Kurumu'nun 'Doku örneği bulunmuş olsa da kesin katildir diyemeyiz' yönündeki görüşünü 'hayatın olağan akışına aykırı' bulduğunu belirtti. Savcı E.G.'nin doku örneğinin Gizem'in tırnak içinde bulunmasıyla ilgili 'mantıklı bir açıklama'da yapılamadığını belirtti. Bunun üzerine Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı, ek iddianame hazırlayarak E.G.'nin 'nitelikli kasten öldürmeye yardım' suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Şimdi E.G.'nin cinayette aktif bir rolünün olup olmadığına yargı karar verecek.

buyrun işteturkbayragi

avukatın ortaya çıkarttırdığını iddaa ettiği video görüntüleri kesin kanıt değildir ama bu kesin % 100.000 kanıttır

yurtdışına kaçmamış olsaydı Türk Polisi şimdiye dek defalarca yakalamıştıturkbayragi

Münevver cinayetinde ‘iki Garipoğlu’ iddiası

14 Temmuz 2009

Vahşi bir cinayete kurban giden 17 yaşındaki Münevver Karabulut’u, Garipoğlu Ailesi’nden iki erkeğin öldürdüğü iddia edildi.

ıddiaya göre, Adli Tıp’taki ilk incelemede genç kızın cesedinde birden fazla erkeğe ait DNA örneği ve iç çamaşırında ise bu DNA’larla uyuşmayan sperm kalıntısı buldu. Münevver’in tırnak altında bulunan iki farklı kişiye ait doku örneği, boğuştuğu katillerini ele veren en önemli delildi. Adli Tıp Kurumu DNA analiziyle, tırnak altındaki doku kalıntılarındaki Y-STR kromozomlarının Garipoğlu Ailesi’ne ait olduğunu belirledi. Cinayette kullanılan testerenin sapında ve saklandığı poşetin içinde de aynı DNA örnekleri bulundu. Bu da Münevver’in iki ayrı erkekle boğuştuğunu gösteriyordu. Cem Garipoğlu’nun babası Mehmet Nida Garipoğlu da Münevver’in tırnakları arasından çıkan DNA’ları açıklayamadığı için tutuklandı. Açılacak davada, Garipoğlu ailesinden iki kişinin fail olarak yargılanması kesinleşti.

alıntıdır

Cinayette şok gelişme</SPAN>

Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme daha. Valizde bulunun DNA'lar korsan taksiciye, poşet ve testeredekiler ise Bahçeşehir'deki nalbura ait çıktı.

</SPAN>
Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme. Adli Kurumu Başkanlığı genç kızın cesedinin taşındığı valiz, başının konduğu poşet ve başının kesildiği testere üzerindeki incelemesini tamamladı. Delillerde bulunan DNA'ların eşleştirilmesi sonucu bavul üzerindeki DNA'lar tüm dünyada aranan Cem G.'nin cesedi taşımak için çağırdığı korsan taksici Mehmet Ceyhan B.'ye ait çıktı. Başının konduğu poşet ve testerede tespit edilen DNA'ların ise Cem G.'nin testereyi satın aldığı Bahçeşehir'deki nalbur dükkanının sahibine ait olduğu belirlendi.

</SPAN>
Öte yandan Adli Tıp Kurumu'nun hazırlamış olduğu otopsi raporuna göre, cinayeti G. ailesinden birden fazla kişinin işlediği kesinlik kazandığı iddia edildi.
Rapor doğrultusunda G. ailesinden iki kişinin yargılanacağı ortaya çıktı. Cinayetle ilgili olarak Cem G.'nin babası Mehmet G. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Mehmet G. nin tutuklanmasındaki en büyük nedenin Münevver Karabulut'un tırnak içlerinde iki farklı kişiye ait doku örneğinin bulunması olduğu iddia edildi</SPAN>

mynet haber

buyrun işteturkbayragi

avukatın ortaya çıkarttırdığını iddaa ettiği video görüntüleri kesin kanıt değildir ama bu kesin % 100.000 kanıttır

yurtdışına kaçmamış olsaydı Türk Polisi şimdiye dek defalarca yakalamıştıturkbayragi

Karabulut cinayetinde şok iddia

Başı kesilerek öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut&#8217;un babası Süreyya Karabulut'tan dehşet verici iddia..

Başı kesilerek öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un babası: Beni susturmak istiyorlar, tehdit telefonları aldım ama susmadım, susmayacağım

Başı kesilerek öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, kızının katil zanlısı Cem Garipoğlu ile aynı aileden bir başka erkek tarafından öldürüldüğü yönündeki iddialarla ilgili, "Adli Tıp Kurumu, DNA analizlerine göre 2 kişi deniyor, ancak bence 3 kişiler. Çünkü, cinayetin işlendiği sitenin kamera kayıtlarında bir kişi daha vardı" diye konuştu. Polisin istese Cem Garipoğlu'nu hemen bulacağını ve bu konuda çok çirkin olayların döndüğünü savunan Süreyya Karabulut, ailesine yönelik tehditler aldığını da açıkladı.

Münevver Karabulut cinayetinde yaşanan skandallar ve gelişmeler sürerken, iddialara göre Adli Tıp Kurumu ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede genç kızın cesedinde birden fazla erkeğe ait DNA örneği buldu.

Münevver Karabulut'un tırnak altında bulunan iki farklı kişiye ait doku örneği incelemeye alındı ve tırnak altındaki doku kalıntılarındaki Y-STR kromozomlarının Garipoğlu ailesine ait olduğu tespit edildi.

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut ise yaşanan gelişmeleri değerlendirirken cinayet failinin h&#226;l&#226; yakalanmamasını Garipoğlu ailesinin bazı çevrelerdeki etkin gücüne bağladı. Karabulut, "Kızımın cinayeti aşk meşk işi değil, zaten aile de katlettikten sonra eline yüzüne bulaştırdı. Anne baba ilk etapta tutuklandı ama paralar saçıldı, serbest kaldı. Adli Tıp'taki bazı kimseler satın alındı, ortada büyük bir rant var ve çok çirkin oyunlar dönüyor.

"Olaylar dönüyor"

Emniyet isteseydi, 24 saatte her şeyi ortaya çıkartır, Cem Garipoğlu'nu da yakalardı. Şimdi raporda cinayeti Garipoğlu ailesinden iki kişinin işlediği söyleniyor, bence 3 kişiler. Çünkü, cinayetin işlendiği sitenin kamera kayıtlarında bir kişi daha vardı. Ama cinayetin işlendiği akşam bile polis inceleme yaparken, içeri işadamları girebiliyorsa, bunun anlamı çok açıktır" diye konuştu.

Süreyya Karabulut, "Beni de susturmak istiyorlar en baştan beri. Ama susmadım, susmayacağım. Tehdit telefonları aldım" dedi.

ATK BAŞKANI ıNCE: Rapor pazartesi günü açıklanıyor

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Cengiz Haluk ınce, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili hazırlanan raporda son aşamaya gelindiğini belirterek raporun en geç pazartesi günü savcılığa teslim edileceğini söyledi. Basında çıkan haberlerin çoğunun yanlış olduğunu öne süren ınce, "Bu haberleri yazanlar rapor açıklandığında üzülecekler. Bir basın toplantısı düzenleyerek tüm ayrıntıları paylaşacağız" dedi.

Karabulut cinayetiyle ilgili nihai raporun henüz çıkmadığını ancak işin son aşamasında olduklarını ifade eden ınce, "Otopsi raporu verdik. ıkinci incelemenin son aşamasındayız. Çarşamba günü (bugün) kurulda görüşüldükten sonra pazartesi günü en geç raporu cumhuriyet savcılığına göndermiş olacağım" diye konuştu.

Kişi sayısı yanlış bilgi
Münevver Karabulut'un tırnakları arasında iki ayrı kişiye ait doku elde edildiğiyle ilgili basına yansıyan bilgilerin yanlış olduğunu vurgulayan ınce, "Kişi sayısını lütfen yazmayın, çünkü bu yanlış bir bilgi" açıklamasını yaptı. ınce, "Benim söylemediğim konular da yazılıyor. Pazartesi günü o raporu koyduğumuz zaman, bize 'kapıya kilit asın' diyen insanlar üzüleceklerdir" dedi.

Cem'in babasına tahliye yok

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun tahliye talebi reddedildi. Daha önce serbest bırakma kararı veren hâkim Yavuz Öztürk, itiraz üzerine incelediği dosyaya bu kez, delillerin karartılma ihtimali nedeniyle tahliye vizesi vermedi. Garipoğlu, 7 Mart'ta gözaltına alındıktan sonra tutuklama istemine rağmen serbest bırakılmış, ancak adli tıp raporunda, gömleğinde Münevver'in kanı tespit edilince 27 Nisan'da tutuklanmıştı. Öte yandan dün akşam Show TV'de bir programa katılan Münevver'in annesi ve kardeşi yeni iddialarda bulundu.

Enver Karabulut, "Jandarmanın ulaşamadığı kamera kayıtlarını biz 5-10 günde bulduk" dedi. Anne Nagehan Karabulut ise cinayet gecesi polisin fotoğraf albümünden Cem'i tespit ettiğini, Enver'i de yanlarına alarak Bahçeşehir'deki evine gittiklerini öne sürdü.

sabah fox haberde izledim
münevverin raporları ORTADA YOK avukat yol alamıyoruz raporlar nerede bizden önce kimlerin eline geçiyorne oluyor belli değil dedi
bu arada müge bu programa 12 aĞUSTOSDA BAŞLADI
bu dönemde ne zamn başlıyacak bilgisi olan varmı
nasıl oluyorda otopsi raporları karışıyor gizem de bu oluyor münevverde de klava:klava:klava:

demekki gercekten oda işin içinde allahım ya başından sonuna kadar izlemiştim sessiz duruodu bende bunun alakası yoktur olayla diordum allah cezasını verdi

ama kemaldi galiba şu dilbere para veren adam onun yalan söledini anlamıştım kim suçluysa onunda sonu muhammet gibi olsun

valla ben sinanın intihar ettiğine inanmıyorum..
onu içerde haklamışlardır da intihar süsü vermişlerdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…