- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
ya ben sperm lekesiyle kizin lekelendigini sanmiyorum ki kaldi ki zaten raporda kizin bakire oldugu spermide göz önüne alarak tecavüze zorlandigi ama olmadigi diyor..neden kiz lekelensin anlamiyorum...Allah kourusun böyle bir olay herkesin basina gelebilir yani bence leke filan yok ortada..sahsen ben camasirinda leke var diye duydugumda yazik kiz direnmis diye düsündüm bicok kiside böyle düsünmüstür...evet yanlis var ama lekeyle alakasi yok bence mesela neden kizin sadece camasirinda sperm var neden baska bi yerinde yok belki aciklamasi vardir hani ilk oraya dokununca filan gibi bilemiyorum..birde sorulmasi gereken nden iki tane ic camasiri cikiyor yani polisin rapaora göre rengi farkli tek bir tane adli tipa göre iki tane ic camasiri...haa mesela ben etek giyince bazen altima tayt gidiyorum kisa düserim filan diye ama kiz pantolan giymis bi tane camasir giyecek üstüne boxer giyecek bence bunlara bakilmali evet diger seyde kötü ama bundada sadece kiz lekendi diye bakilmali bu hatanin sebebine bakilmali yoksa dier türlü bana sacma geliyor