• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya ben sperm lekesiyle kizin lekelendigini sanmiyorum ki kaldi ki zaten raporda kizin bakire oldugu spermide göz önüne alarak tecavüze zorlandigi ama olmadigi diyor..neden kiz lekelensin anlamiyorum...Allah kourusun böyle bir olay herkesin basina gelebilir yani bence leke filan yok ortada..sahsen ben camasirinda leke var diye duydugumda yazik kiz direnmis diye düsündüm bicok kiside böyle düsünmüstür...evet yanlis var ama lekeyle alakasi yok bence mesela neden kizin sadece camasirinda sperm var neden baska bi yerinde yok belki aciklamasi vardir hani ilk oraya dokununca filan gibi bilemiyorum..birde sorulmasi gereken nden iki tane ic camasiri cikiyor yani polisin rapaora göre rengi farkli tek bir tane adli tipa göre iki tane ic camasiri...haa mesela ben etek giyince bazen altima tayt gidiyorum kisa düserim filan diye ama kiz pantolan giymis bi tane camasir giyecek üstüne boxer giyecek bence bunlara bakilmali evet diger seyde kötü ama bundada sadece kiz lekendi diye bakilmali bu hatanin sebebine bakilmali yoksa dier türlü bana sacma geliyor

Münevver cinayeti film oluyor!
Hiç kimse Münevver'in sevgilisi rolünü oynamak istemiyor

17.07.2009 10:57
Yönetmen Melih Göğebakan, Münevver'in hayatını film haline getirmek için bir çok ünlü oyuncuya teklif götürdü

ıstanbul'da yaşayan ancak memleketine dizi oyuncusu bulmak için geldiğini belirten Melih Göğebakan, Münevver Karabulut cinayetini film haline getirmek için bir çok ünlü oyuncuya teklif götürdüğünü söyledi.

Karabulut cinayetinin, Türkiye'nin kanayan yarası olduğunu belirten Göğebakan, yapmayı düşündükleri filmden maddi gelir beklemediğini belirterek, şöyle konuştu: "Bu filmi çekmek istemimizin amacı sinemaya ölümsüz bir belge bırakmak. Toplumsal bir mesaj vermek istiyoruz. Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'nin kanayan bir yarası oldu. Film için görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda Münevver karakterini canlandırmak isteyen tanınmış bir çok oyuncumuz bulunmakta. Oyuncu Yasemin Balak'a Münevver, karakterini oynaması için teklif götürdüğümüzde, hiç bir maddiyat beklemeden kabul edeceğini söyledi. Ayrıca Merve Sevi ile görüşmelerimiz oldu. Merve'de memnuniyetle oynayabileceğini ifade etti. Herkes Türkiye'ye toplumsal mesaj vermek için bu proje içerisinde bulunmak istiyor. Tek sorunumuz, erkek karakterini bulmakta zorlanıyoruz. Hiç kimse Münevver'in sevgilisi rolünü oynamak istemiyor. Bunun için Almanya, Hollanda ve Avusturya'daki erkek oyuncularımızla görüştük. Bir ay içinde bu işe başlamayı düşünüyoruz. 70'e yakın oyuncularımızla anlaştık. Çekimlerimiz 90 gün sürecek. Tüm çekimlerimiz ıstanbul'da olacak. Ayrıca filmin hukuki boyutunu da avukatlarımızla görüştük."

lekelenme olarak ben speerm olayından bahsetmedim; evet kız bakire. sperm olaylarında bende aynı şeyi düşündüm direnmiş herhalde diye. benim bahsettiğim msn kayıtlarını ortaya çıkarmaları ve sanki münevver hep çocuğun evine gidip orada birşeyler yapmış gibi gösterilmesiydi. bir haber sitesinde msn kayıtlarını okumuştum altındaki yorumlar hiçte hoş değildi. yazık kaç gün geçti; dilerim yakalanır ve gereken cezayı alır.

lekelenme olarak ben speerm olayından bahsetmedim; evet kız bakire. sperm olaylarında bende aynı şeyi düşündüm direnmiş herhalde diye. benim bahsettiğim msn kayıtlarını ortaya çıkarmaları ve sanki münevver hep çocuğun evine gidip orada birşeyler yapmış gibi gösterilmesiydi. bir haber sitesinde msn kayıtlarını okumuştum altındaki yorumlar hiçte hoş değildi. yazık kaç gün geçti; dilerim yakalanır ve gereken cezayı alır.

haa bak ben yazarken onu yazacaktim ama onu unuttum ne yazacaktim diye düsünüp duruyordum..evet ya ona tamamen katiliyorum cok yazdim buraya msn kayitlari kimi ilgilendiriyor ne kadar insan yazdi, düsündü haber yorumlarini okuduysaniz hani bi konusmada iste evde yemek yapmislar uzanmislar filan onu yayinlayinca insalar aaa buda demek böle dediler..
ya ne olursa olsun orada cemin nerede oldugunu belirten bisy olmadigi halde herkesle paylastilar bunu ya özel hayat diye birsey kalmadi ne kadar ölmüste olsa ailesi zaten bunlari okumustur ama neden 70 milyona bunu bildirme geregi duyuldu tamemen katiliyorum burada sana sirf o kizinda cok temiz olmadigi izlenimi vermekti..hala haber sitelerindeki yorumlarda yaziyorlar iste zengin diye cocukla oldu böle oldu diyorlar...ben son günlerdeki spermden dolayi öyle anladim kusura bakma hani babasida lekelendi filan dedi ya o acidan dedim

haa bak ben yazarken onu yazacaktim ama onu unuttum ne yazacaktim diye düsünüp duruyordum..evet ya ona tamamen katiliyorum cok yazdim buraya msn kayitlari kimi ilgilendiriyor ne kadar insan yazdi, düsündü haber yorumlarini okuduysaniz hani bi konusmada iste evde yemek yapmislar uzanmislar filan onu yayinlayinca insalar aaa buda demek böle dediler..
ya ne olursa olsun orada cemin nerede oldugunu belirten bisy olmadigi halde herkesle paylastilar bunu ya özel hayat diye birsey kalmadi ne kadar ölmüste olsa ailesi zaten bunlari okumustur ama neden 70 milyona bunu bildirme geregi duyuldu tamemen katiliyorum burada sana sirf o kizinda cok temiz olmadigi izlenimi vermekti..hala haber sitelerindeki yorumlarda yaziyorlar iste zengin diye cocukla oldu böle oldu diyorlar...ben son günlerdeki spermden dolayi öyle anladim kusura bakma hani babasida lekelendi filan dedi ya o acidan dedim

yok canım konunun üzerine yazınca öyle anlaşılmış; ama sperm olayını demiyorum. o yazışmalar çok gereksizdi bencede. kızcağızı başka türlü göstermek istediler o anlamda dedim.

sürekli olarak gezmeye alışmış bir genç 7/24 kapalı bir ortamda...yüzme havuzlu lüks villada yaşıyor olsa bile bence aşırı psikoloji bozucudur....

sakın ola ki kimse sözlerimi çarpıtmasın:olmaz: demiyorum ki yakalanmasın
demek istediğim kaçmak ve saklanmak çok psikoloji bozan bir durumdur.....insan gölgeden bile huylanır en ufak bir sese tıkırtıya bile acaip korkar olur...kendi adıma bunu düşünerek bir parça olsun rahatlıyorum...

ve yürekten inanıyorum er geç (ki çok geç olacağını sanmıyorum) bu zanlı Türk kanunları önünde yargılanacak cezasını çekecekturkbayragi

....

sürekli olarak gezmeye alışmış bir genç 7/24 kapalı bir ortamda...yüzme havuzlu lüks villada yaşıyor olsa bile bence aşırı psikoloji bozucudur....

sakın ola ki kimse sözlerimi çarpıtmasın:olmaz: demiyorum ki yakalanmasın
demek istediğim kaçmak ve saklanmak çok psikoloji bozan bir durumdur.....insan gölgeden bile huylanır en ufak bir sese tıkırtıya bile acaip korkar olur...kendi adıma bunu düşünerek bir parça olsun rahatlıyorum...

ve yürekten inanıyorum er geç (ki çok geç olacağını sanmıyorum) bu zanlı Türk kanunları önünde yargılanacak cezasını çekecekturkbayragi

....

nşallah canım inşallah:Saruboceq:inşallah bu arada kafasını bozmazda adilce yargılanır ve gerekli olan cezasını çeker:Saruboceq:

o kafayı falan bozmaz bence zaten bozuk kafası. böyle bir katliamı normal bir insan yapabilirmi? haberlerde kızlarla çekilmiş videosunu gösteriyorlarda midem kalkıyor o pis pis gülmesine. tam bir piskopat gülüşü var çocukta ya. umarım korkuyodur korku hata yapmasına neden olur. ve inşallah cezasını çeker.

Muhammed'in katil zanlısı intihar etti

Gazeteci Müge Anlı'nın ortaya çıkarttığı dehşet intiharla bitti. Annesini ve sevgilisini yatakta çıplak gören 6 yaşındaki Muhammed'i öldürdüğü iddia edilen zanlı, cezaevinde intihar etti
Türkiye geçtiğimiz aylarda korkunç bir cinayete sahne olmuştu. Anne, yasak aşkı ve ev sahibinin oluşturduğu bermuda şeytan üçgeni, 6 yaşındaki Muhammed Fırtına'nın ölümüyle son bulmuştu. Gazeteci Müge Anlı'nın ortaya çıkarttığı bu dehşet intiharla noktalandı.

ÖNCE DÖVÜLMÜŞTÜ
Çorlu' da 14 Nisan'da kaybolan ardından da 45 gün sonra cesedi bir tarlada bulunan Muhammed'in katil zanlısı Sinan Gök (23) intihar etti. Muhammed, annesi Dilber Fırtına'yı (23) sevgilisi Kemal Ermiş (41) ile Gök'ün evinde çıplak görmüştü. Küçük çocuğun, tanık olduğu bu görüntüden sonra Gök tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilmişti. Olayın ardından anne Fırtına, Ermiş, Gök ile Ermiş'in imam nikahlı eşi, kızları ve oğlu tutuklanmıştı.

KABUL ETMEMİŞTİ

Ermiş ile birlikte Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Gök, önceki gün ayakkabı bağı ile intihar etti. Gök, suçlamaları kabul etmemişti.

bu gün tavim gazetesinde okudum dilber öldü derken sinan ölmüş dilber ne alemde acep

aaaaa şokkk oldum:1shok:ii olmuş gebermiş pislik darısı diğerlerinin başına ama dilber iintihar etmesin acı çeke çeke gebersin çürüsün inşlh:Saruboceq:resimde gördüm cesedini ambulansa alıyolardı suratsızın:kızgın:gebermesi ii olduda bu intihar etti nasılsa artık yok diye suçu diğerleri buna yükleyip yırtmazlar inşlh :Saruboceq::kızgın:ya mugede biran önce başlasa artıkk :dance:

münevver olayı türk polis, adli tıbbı,adalet bakanlığı tarihine kara bir leke olarak geçti..

paranın gücünün bu kurumları nasıl satın alabileceğini gösterdi bence:olmaz:

Balıkesir'de Cem alarmı
ıstanbul'da başı kesilerek öldürülen lise öğrencisi Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu ile ilgili bir ihbar Çanakkale ve Balıkesir polisini alarma geçirdi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, Münevver Karabulut'in katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 06 ZJY 29 plakalı kırmızı Renault Clio marka otomobille Ayvacık ılçesi, Küçükkuyu Beldesi istikametine gittiği ihbarını aldı.

Çanakkale polisi, otomobilin il sınırlarını geçmiş olabileceği ihtimali üzerine durumu saat 17.10'da Balıkesir polisine bildirdi. Bunun üzerine Balıkesir polisi, Edremit, Burhaniye, Ayvalık ılçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile aracın bulunduğu güzergahtaki ekipleri telsiz anonslarıyla uyardı. Polis, kırmızı renkli otomobili aramaya başladı.

alinti

bence buda sacmalik neden hemen haberlerde ya yakalanmamasi icin ellerinden geleni yapiyorlar adam bunu okuyunca zaten saklanacak bir delik bulur tabi hala türkiyedeyse

plakaya kadar belli. doğruysa bu adam bu saatten sonra herhalde yoluna o araçla devam etmez. bu kadar da duyurulmasa herşey, sanki biraz daha yaklaşılcak şu piskopata. kaç yerde görüldü güya; hepsi fos çıktı. şaşırtmaca yapılıyordur yine.

gecende msnden yazışmaları kaydedildi dediler kırıkkalede galiba polisler ıp numarasından baskın yapmışlar olayla hiç alakası olmayan bir öğretmene ait çıkmış bilgisayar ya madem böyle bir ihbar var polis yaptığı operasyonun sırrını neden versin ya uydurma hepsi hedef şaşırtmaca :olmaz:

o kafayı falan bozmaz bence zaten bozuk kafası. böyle bir katliamı normal bir insan yapabilirmi? haberlerde kızlarla çekilmiş videosunu gösteriyorlarda midem kalkıyor o pis pis gülmesine. tam bir piskopat gülüşü var çocukta ya. umarım korkuyodur korku hata yapmasına neden olur. ve inşallah cezasını çeker.

Korkmasaydı kaçmazdı...

nice katiller var...karısını ailesini ya da birilerini öldürüyor ondan sonra gidip "ben cinayet işledim" diye polise teslim oluyor ...

savunmasız bir insanı öldürmek cesaret değildir...cesaret ondan sonra olacak sonuçlarına katlanmaktır.!

hata yapmaz çünkü etrafı onu kaçıranlar ve saklayanlar hata yapmasına izin vermezler.!!!

polisimizin işi hiç kolay değil...

Türkiyede olduğunu kesinlikle sanmıyorum...cinayetten 3-5 saat sonra yurtdışına kaçırıldığına nedense çok inanıyorum....

çok normal bir insan değil ki bu. piskopatlık derecesinde ruh hastası. doğrudur korkmuyordur arkası sağlam nasılsa. koskoca kurumları bile satın alabilecek güçleri var. yazıklar olsun. amcası için de yakalama emri çıkartılmış kaçakçılıktan dolayı. bencede yurtdışında. hatta bir iki ülke varmış yakalansa dahi Türkiye'ye iade etmiyormuş, onlardan birinde olabilir.

Back