Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Evet yani adam sapkın bir pislik çıkmasaydı mutlaka yemek yiyecekti ,film vs dönecekti.Pişman olurdu, olmazdı daha ileri yaşardı bizim haberimiz bile olmazdı.Ben kızımın gitmesini istermiyim..Yok istemem ,kızarım,sürekli cepten ararım önlem alırım ama ben 1 saat ilgilenemedim cahil bir yaşı bir hata yaptı.Karşılığında canı yandı..Biride beni yolda gördü dedi ki ama sen ne biçim annesin o bir saattede aramalıydın yani bence hakkettin...Beni orda öldür...Ben o kızı doğurmuşum,yedirmişim,canım kadar sevmişim,saçının kılına ölmüşüm.Kızı 18 yaşına getirmişim.Gelecek benim anneliğimi sorgulayacak.Olmaz...

Tamam çocuklarımızı sıkmayacağız,serbest bırakacağız vede güveneceğiz ama asla başıboş bırakmamak lazım...
Arkadaşlarını,çevresini iyice araştırmalı,kötü yönleri var ise uygun bir dille anlatmalı vede bir anne babadan çok arkadaş gibi olmalıyız...
Süreyya bey, kızı Cem ile beraberken kızı Cemden geri kalmasın diye tekstil firması ile anlaşıp,kızına kıyafetler diktirmeyi biliyorda,azıcık akıl edip Cem'i baştan niye araştırmıyor...lmaz:
Madem satanist sitelere üye,biraz araştırsa çok rahat öğrenir Cemin nasıl biri olduğunu...lmaz:
Münevver olayındada maalesef olan zavallı Münevvere oldu,gerisi yalan....
Ne olursa ölene olur,kalan gene devam eder bi şekilde hayatına.
Yazık gençecik kız....:çok üzgünüm:

Gülizar hanım olayı ise başlı başına rezalet...
Ben bu olayda 2 terbiyesizlik görüyorum...
Zaten evli bir adama imam nikahı ile kuma olmak...
Elalem laf edermiş de ondan kıymışlar imam nikahını...
Etsinler, kaynının oğlu yeğenin yani....
Yeğenim de kapa milletin ağzını....:1closedeyes:
İmam nikahı kurtuluş mu hayır değil bence bahane...lmaz:
2. si ise kaynını oğlu ya,nasıl bir midedir bu....lmaz:
cinsellik yaşamasan bile rezillik...lmaz:
İmam nikahı zaten resmi evlilik olmadan geçersiz bir durum ...
Birde evli,nikahlı adamla imam nikahı...lmaz:
Allahım ya ne biçim bir zihniyettir bu...

Ya bu program saka mi? baktigim zaman hep olu bulunuyor aranan kisiler ya, bu millet iyce sapitti, rabbim korusun bizleri of offffffffff

Hiç kimse , hiç bir hatasının bedelini başı kesilerek ödemeyi hak etmez....Allah hepimizin kalbine

merhamet versin, nasıl olursa olsun diğer insanları yargılamadan onlar içinde gerçekten

üzülüp,yardımcı olabilmeyi nasip etsin...ben çok üzüldüm hanımefendinin yazdıklarını okuyunca..

( sürreyya beyin

babalığı konusunda fikir beyan etme yetkim yok, ama yaşadıkları o acı hürmetine bari böyle sözleri

hak etmiyorlar...

bence burda konuşulması ve yargılanması gerek Cem, Cem i saklayan anne, baba ,amca ...(

Tadlicik arkadasım,
Tedırgınlıklerınde haklısın canım ama kullandıgın kelımelerı yanlıs yerlerde kullandın ve tepkılerı uzerıne cektın canısı...
"Kızlarına sahıp cıksalarmıs","babada baba olsa" gıbı ıfadeler senın munevverın böyle canice katledılmesıne hak vermene gelıyor canım...Hayır desende öyle anlasıldı...
Buradakı herkesın tepkısı bunun uzerıne yoksa tabıkı herkes bu olayla cocuklarına daha cok dıkkat etmesı gerektıgını anladı...
Ama gercekten cok feci bır cınayet ve gundemde... Devlet bıle gecte olsa sesını yukseltmeye basladı artık ve ne olursa olsun hıcbır genc kız ya da erkek olsun sırf aılesı bıras rahat yetıstırdıgı ıcın böyle ölmeyı haketmıyor canım...

Hepimiz öyleyiz Allah kimseye özellikle evlatlarımızın acısını yaşatmasın.Yanlış anladıysam gereksiz tepki olduysa özür dilerim ama ben gerçekten öyle anladım.Seni kırmak üzmek bana birşey kazandırmaz.Zaten öyle bir niyetimde yoktu sen fikrini söyledin ben fikrimi söyledim.Bir nevi sohbet olarak gör.Hayat zaten zor...

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Bindik bir alamete, gidiyoz kiyamete
Baska ne denebilir ki dunyanin kazigi koptu

est.canımmm bende çok kötü niyetlerle yazmadım bazı şeyleri..ama söylediklerim yanlış taraflara çekildi belkide söylediğim bi iki talihsiz cümle yüzünden..ama burdaki bir kaç üyenin insanı tahrik etmekte üstüne yok maşallahh....

kızlar eğer gerçekten bu münevver olayından ders çıkaracaksak kızın ailesininde bazı yanlışları varmış yanii kabul etmek lazım. elbetteki hiç kimse öldürülmeyi hak etmez heleki bu kızcağazınki öldürülmek değil katledimek remsen bunu kimse hak etmez.ben 24 yaşındayım şuan yaklaşık 1 senelik evliyim ve bebek bekliyorum.eşimle 1.5 sene nişanlı kalmama rağmen asla gece 23:00 dan sonra eve girmedim ki ailem çok anlayışlıdır.benim bütün kız yada erkek arkadaşlarımı annemde babamda tanırdır.üniversitede okumama rağmen hiç bir arkadaşımın evine yalnız gitmedim kız yada erkek arkadaşlarım hep bize gelirdi ailemle yaşadığım için onlarıda asla tek kabul etmedik.yanlış anlaşılmak istemem ama bu kız günlüğüne yazmış sevgililer gününü bilmem ne otelinde kutladık gece 24:00 den sonra bilmem nereye gittik diye yani anneside bildiğini söylemişti ve bu kız daha lise öğrencisi benim ailem asla böyle birşeyi kabul etmezdi bende zaten yapamam sevgilimde olsa gecenin o saatinde tek başıma ne işim var

büyük konusmamak lazim hayatta hicbir sey icin...baskasinin cocugu bize basit gelir..evladi olan kimse baskasinin cocugu icin sunu yapiyor bunu yapiyor dememeli...
bir anne-baba en cok cocugunun ne yaptigini bilmez.evde oturt dibinden ayirma ama kapidan disariya cikinca bambaska bi dünya zaman degisti artik kizlar evden disariya cikmadan oturmuyor..anne baba suclu diyorsun mesela benim 20 yasinda erkek kardesim var bak sana ne diyorum erkek 20 yasinda yurt disinda yasiryorz bu cocugu heryere göndermeyiz,nere gitse dk basi arariz,arkadaslarini biliriz (ama bize getirip tanistirdigini) 15 yasindaykende böyleydi simdide böyle ama o surdayim derse orda diye inaniyorsun bazen oluyor ki istemdigimiz kisilerle görüyor dövecek misin yapma,etme diyorsun konusuyorsun yine gidip konusuyor ben burda 20 yasinda bir erkekten bahsediyorum yani biz bu kadr üstüne düsmüsken o istedigini yapiyorsa 17 yasinda bir genc daha farkli kararlar verir...
birde üstüne bi kiz öldürülmüs yani sanki haketmis der gibisin...
tabiki bir anne baba herzaman cocugunun pesinde olsun ama bu kadarida agir baba simdi ne yapsin aman benim kizim hakketi mi desin.böyle basite indirmeyin bunlarin olacagi bilinmezdi
birde kiz annesiyle paylasmis sevgilisini illaki evine gittigini dememistir ama en azindan demis ayrica ya ölen kizin ardindan yok yatacakti yatmisti su bu denilmesin...
evet kiz rahatca geziyormus belki ailesi üstüne düsmedi ama bunu demek öldü simdi baba ne yüzle cikiyor demek degil..valla nasil denilir bu söz ben anlamiyorum

vereliniortakvereliniortakvereliniortak​

bende bir genç kız annesi olarak düşüncelerimi yazmak istedim.
bizim çocukluğumuzda açıkcası kız erkek arkadaşlığı diye bir kavram yoktu. olsada zaten mahalle basksından hatta aile baskısından bir erkek arkadaşlık kuramazdık.fisfisfis
kendimi asla gerici olarak yetiştirilmiş olarak görmedim

allah böyle bir acıyı hiç bir anne babaya yaşatmasın.
bu zamandada çocuklarımızı sabah gönderip allaha emanet deyip uğurluyoruz.
her ne kadar takipte etsek ne yapıyor ne ediyor her daim gözetliyemiyoruz ki:umursamaz:

erkek arkadaş kavramına geri dönecek olursam ben bu şekil büyütüldüm inşallah kendi kızımıda bu şekil yetiştirmeyi nasip etsin mevlam:Saruboceq:
kimseye mani verecek kınayacak durumum asla yokfisfisfis
o anne babada istemezdi böyle olmasını. zaman kötü çocuk yetiştirmek zor.
bu zamanda kız arkadaştanda erkek arkadaştanda korkar olduk:çok üzgünüm:
rabbim her ne verirse hayırlısını versin diyorum:Saruboceq:

Yok güven ayrı birşey tabi de serbestlik asla..Öyle bir zamandayız ki erkek çocukları delikanlılar bile tehlikede..Benim çocukluğumda annem bana cinsel taciz konusunda sürekli bilgi vermek zorunda değildi,kapının önünde de oynardım,komşu teyzeye de giderdim.Ağaca da tırmanırdım.Ama ben kızıma taciz bilgileri vermek zorundayım,kapının önünde arkadaşlarıyla oynasın ben bulaşıkları yıkayayım falan hayal artık.Kesinlikle olmaz.Komşuya bensiz gidemez.Ne otu olduğunu bilmediğim otuda elleyemez (virüs mikrop vs)Annemde torununa bana küçükken dikkat ettiğinden 1000 kat daha fazla dikkat ediyor.Annem beni sevmiyor muydu seviyordu ama bilmezdik ki böyle şeyler..ılk çocuk tacizini okuduğumda acıdan midemi boşaltmak zorunda kalmıştım.

Neyse yani benim savunduğum serbestlik güzel birşey ...herkes çocuğunu salsın boşverin birşey olmaz gibi birşey değil..35 yaşında bile olsa gözünüzü dört açın hatta bence..Ama o kız gitmiş,anne baba hatası varsa bile onunla mezara girmiş.Ders alacaksan al sen dersini ama onlara artık ders versen ne olur vermesen ne olur..Ölmüş sayılır onlar artık..

Son düzenleme:

Sen aslında bence gayet yararlı bir sohbet açtın.Ahlar vahlar bize birşey kazandırmıyor.Bu tarz eleştirdiğimiz,kafa yorduğumuz,uzun cümleler kurduğumuz,karşılıklı bilgi alışverişi yaptığımız mesajları çok seviyorum.Bu sayfayı sürekli okuyorum.Ama pek yazmıyorum çünkü Zaten herkes ahh vahh demiş ben yazmasamda olur artık içimde yaşıyorum ama şimdi senle birşeyler tartıştık ben tanıştığımıza memnun oldum.Umarım daha güzel konularda da bilgi alışverişimiz olur.Zaten ortak noktamız var .Evet bende çok pipirikliyimdir,bende gayet normal türk ailesinde yetiştim.Değerlerimiz ortak aslında.Anlaşamadığımız tek konu birkaç cümlen idi sadece...
Hani ''ya keşke kıza şöyle yapsalardı,yada böyle deselerdi''...ayrı...bu da babamı! ayrı..Ben oraya takılmıştım.Yani adam haftalarca seyrettiğimiz Ümitlede bir değil bence..Ümiti bile ailesi öyle yapmış dedik..Ümit gibisine denecek laf o bence....

Neyse ya anlaştık bitti canım...

Son düzenleme:

tatlicik, bak canım ben senin demek istediğini cidden çok iyi anlıyorum...vereliniortak
zaten burada hiç kimse " ohh çok iyi oldu,kızları haketmiş" diyecek kadar düşüncesiz değil...lmaz:
Sen içini ferah tut...
İsteyen istediği yöne çeksin...
Olaya geniş açıdan bakıyorsun bence,sadece cem suçlu demekle yetinmiyorsun...
Biz alışmışız hep at gözlüğü ile bakmaya olaylara,ortada bir suçlu varya tamam iş bitti,olay kapandı..lmaz:
Ama cidden olay bittimi,olayın sebebleri ne vs vs diye sormayız bile...
lmaz:

canım konu o değil sadece bazı arkadaşlarımız aşırı korumacı hem bu konuda hemde müge anlı konusunda açıkcası bende okuyorum ama her zaman yazmıyorum kimseyle tartışmak istemediğim için.oysa herkes birbirinin fikrine saygı duysa sorun kalmayacak

saol canım buna bende sevindim..bi anda günah keçisi ilan edildim ame inan kötü niyetle söylemedim cümlelerimin hal aarkasındayımm...y akorkuorum yemin ederim korkuorum şu son yaşanan olaylar dizlerimi titretio...işyerimde önceden bir geldiğinde kapımı açık bırakırdım rahattım yani..ama öle diili artık adamı kapının dışında bırakıorum..içerde imzalamam gerekn varsa halledip adama öle veriorum...biras bozuluoalr ama napımm...6 sene evvel babamı kaybettim benimde biri 15 dgri 11 yaşında 2 erkek kardeşim var ben onlardan uzaktayım ama her daim telefonla sorguluorum..anneme dahi kızıorum ya nerde bu çocuklar die,sen umursamıosun die anneme bile kızıorum...ya kardeşlerimi karşıma alıp çok konuştugum olmuştur...yanlış yaptıklarında söylerim onlara..babasız büyüyolar çnk..benim kadar şanslı diiller çnk..babam çok otoriterdi gözünün önünden ayırmazdı bizi...çok kızardım ozamanla ama iikide yapmış...bilmem iikide serbest bırakmamış yani...nebilim ya daha yazılcak çok şe varda ...

baharcığım gülüzar olayındaki düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.(münevver olayınada)

bu olay ablamların binasında oluyor. şu 3. şahısı filan dışardan tanıyorum.
bu olay apartmanlarında zaten sürekli konuşuluyordu bu medya olayından sonra dahada deşifre olacaktır.
ama ne yazıkki müge yarın tatile giriyor.
neyse artık ben duyduklarımı buraya yazarımkaydirigubbakcemile3

lakin bu gülüzar dedikleri kadınada şeytanın sağ koluydu diyorlar.
çok uyanıkmış benim duyduğum. hatta başka kocayada gitmiş olabilir de diyoorlar ama ben sanmıyorum açıkcası.
:umursamaz:
bence öldürüldü diyorum.
ablamla konuştuğumuzda bu olayı ben taştan öldürmüştür diyorum
o sanmam d
yor taştan bunu yapmaz .gamyoncuiremsu
yapmaz dediğimiz neler yapıyor benneyaptımki
baksanızya şu konyadaki olayda kadın seri katimi neymişkötükedihüso

Son düzenleme:

doooru söze dicek en ufak lafım yok..saol canımmmvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…