ben de 23 yaşındayım okuyorum ailem her zaman benimle ve abilerimle çok ilgili olmuşlardır babamdan çekinirim otoritesi vardır herkesin üstünde ve hukukçu olduğu için de bizim şimdi duyup da şok olduğumuz olaylar ona çok sıradan geliyo çünkü o mesleği gereği böyle aptal saptal insanlarla sürekli karşılaşmış o yüzden de çok korumacıdır izin vermez her şeye..arkadaşlarımda kalmama asla izin vermez her ne sebeple olursa olsun gece evinde uyumanı istiyorum der ama tabi akşam da dışarı çıkıoyrum annem erkek arkım olduğunu bilmesine rağmen dışarı çıkınca kız arklarımın ismini söylüyorum ikisine de yani demek istediğim siz ne kadar korumacı veya modern bi aile olursanız olun çocuklarınızın mutlaka sizden sakladıkları şeyler vardır ve münevver daha 17 yaşındaydı nasıl bi güven sağlamış ki cem onda evine gidiyo işte çocuk gitar çalıcam yemek yapıcam fln diyo o yaşta kız da bi sakınca görmüyo tabi inanıyo böyle romantik konuşmalara...dahası kızın erkek kardeşi enver bile güveniyo çocuğa..ve konuşmada cem ona söyleyebileceğin bi bahane yok diyo yani demekki daha önce de cem münevveri eve götürmek istemiş ama münevver hep bi bahane bulmuş,güvenlik var demesi de hani adam cemin annesine fln söyler kız geldi eve diye kadın da yanlış anlar münevver hakkında kötü düşünür diye münevver huzursuz olmuş demekki...ayrıca bi insan bırakın masum temiz birini hayat kadını bile olsa böyle bir muameleyi hiç ama hiç kimse haketmez....
ya canım neden böle birşey söylim..demediğim lafları bana mal etme....sen özet olarak dediklerimden onu çıkarmışsın..bense bunları dioru ''genç kızınız varsa hele o kızda farkedilecek kadar güzel bir kızsa...kızına dikkat ediceksin di,orum..insanların ne oldugu demekki anlaşılamıomuş''..tabiki benimde dileğim o caninin biranönce bulunup cezasını çekmesidir..yanına kar kalmamasıdır..ama keşke demeden önce önlemlerimizi alalaım diorum..ya son günlerde olan olaylar okadar psikolojimi bozduki yemi ederim işyerime gelen sucu kargocu falan onları bile içeri almaz oldumm....
Tamam çocuklarımızı sıkmayacağız,serbest bırakacağız vede güveneceğiz ama asla başıboş bırakmamak lazım...
Arkadaşlarını,çevresini iyice araştırmalı,kötü yönleri var ise uygun bir dille anlatmalı vede bir anne babadan çok arkadaş gibi olmalıyız...
Süreyya bey, kızı Cem ile beraberken kızı Cemden geri kalmasın diye tekstil firması ile anlaşıp,kızına kıyafetler diktirmeyi biliyorda,azıcık akıl edip Cem'i baştan niye araştırmıyor...lmaz:
Madem satanist sitelere üye,biraz araştırsa çok rahat öğrenir Cemin nasıl biri olduğunu...lmaz:
Münevver olayındada maalesef olan zavallı Münevvere oldu,gerisi yalan....
Ne olursa ölene olur,kalan gene devam eder bi şekilde hayatına.
Yazık gençecik kız....:çok üzgünüm:
Gülizar hanım olayı ise başlı başına rezalet...
Ben bu olayda 2 terbiyesizlik görüyorum...
Zaten evli bir adama imam nikahı ile kuma olmak...
Elalem laf edermiş de ondan kıymışlar imam nikahını...
Etsinler, kaynının oğlu yeğenin yani....
Yeğenim de kapa milletin ağzını....:1closedeyes:
İmam nikahı kurtuluş mu hayır değil bence bahane...lmaz:
2. si ise kaynını oğlu ya,nasıl bir midedir bu....lmaz:
cinsellik yaşamasan bile rezillik...lmaz:
İmam nikahı zaten resmi evlilik olmadan geçersiz bir durum ...
Birde evli,nikahlı adamla imam nikahı...lmaz:
Allahım ya ne biçim bir zihniyettir bu...
Hepimiz öyleyiz Allah kimseye özellikle evlatlarımızın acısını yaşatmasın.Yanlış anladıysam gereksiz tepki olduysa özür dilerim ama ben gerçekten öyle anladım.Seni kırmak üzmek bana birşey kazandırmaz.Zaten öyle bir niyetimde yoktu sen fikrini söyledin ben fikrimi söyledim.Bir nevi sohbet olarak gör.Hayat zaten zor...
kızlar eğer gerçekten bu münevver olayından ders çıkaracaksak kızın ailesininde bazı yanlışları varmış yanii kabul etmek lazım. elbetteki hiç kimse öldürülmeyi hak etmez heleki bu kızcağazınki öldürülmek değil katledimek remsen bunu kimse hak etmez.ben 24 yaşındayım şuan yaklaşık 1 senelik evliyim ve bebek bekliyorum.eşimle 1.5 sene nişanlı kalmama rağmen asla gece 23:00 dan sonra eve girmedim ki ailem çok anlayışlıdır.benim bütün kız yada erkek arkadaşlarımı annemde babamda tanırdır.üniversitede okumama rağmen hiç bir arkadaşımın evine yalnız gitmedim kız yada erkek arkadaşlarım hep bize gelirdi ailemle yaşadığım için onlarıda asla tek kabul etmedik.yanlış anlaşılmak istemem ama bu kız günlüğüne yazmış sevgililer gününü bilmem ne otelinde kutladık gece 24:00 den sonra bilmem nereye gittik diye yani anneside bildiğini söylemişti ve bu kız daha lise öğrencisi benim ailem asla böyle birşeyi kabul etmezdi bende zaten yapamam sevgilimde olsa gecenin o saatinde tek başıma ne işim var
Tamam çocuklarımızı sıkmayacağız,serbest bırakacağız vede güveneceğiz ama asla başıboş bırakmamak lazım...
Arkadaşlarını,çevresini iyice araştırmalı,kötü yönleri var ise uygun bir dille anlatmalı vede bir anne babadan çok arkadaş gibi olmalıyız...
Süreyya bey, kızı Cem ile beraberken kızı Cemden geri kalmasın diye tekstil firması ile anlaşıp,kızına kıyafetler diktirmeyi biliyorda,azıcık akıl edip Cem'i baştan niye araştırmıyor...lmaz:
Madem satanist sitelere üye,biraz araştırsa çok rahat öğrenir Cemin nasıl biri olduğunu...lmaz:
Münevver olayındada maalesef olan zavallı Münevvere oldu,gerisi yalan....
Ne olursa ölene olur,kalan gene devam eder bi şekilde hayatına.
Yazık gençecik kız....:çok üzgünüm:
...
est.canımmm bende çok kötü niyetlerle yazmadım bazı şeyleri..ama söylediklerim yanlış taraflara çekildi belkide söylediğim bi iki talihsiz cümle yüzünden..ama burdaki bir kaç üyenin insanı tahrik etmekte üstüne yok maşallahh....
est.canımmm bende çok kötü niyetlerle yazmadım bazı şeyleri..ama söylediklerim yanlış taraflara çekildi belkide söylediğim bi iki talihsiz cümle yüzünden..ama burdaki bir kaç üyenin insanı tahrik etmekte üstüne yok maşallahh....
tatlicik, bak canım ben senin demek istediğini cidden çok iyi anlıyorum...vereliniortak
zaten burada hiç kimse " ohh çok iyi oldu,kızları haketmiş" diyecek kadar düşüncesiz değil...lmaz:
Sen içini ferah tut...
İsteyen istediği yöne çeksin...
Olaya geniş açıdan bakıyorsun bence,sadece cem suçlu demekle yetinmiyorsun...
Biz alışmışız hep at gözlüğü ile bakmaya olaylara,ortada bir suçlu varya tamam iş bitti,olay kapandı..lmaz:
Ama cidden olay bittimi,olayın sebebleri ne vs vs diye sormayız bile...lmaz:
Sen aslında bence gayet yararlı bir sohbet açtın.Ahlar vahlar bize birşey kazandırmıyor.Bu tarz eleştirdiğimiz,kafa yorduğumuz,uzun cümleler kurduğumuz,karşılıklı bilgi alışverişi yaptığımız mesajları çok seviyorum.Bu sayfayı sürekli okuyorum.Ama pek yazmıyorum çünkü Zaten herkes ahh vahh demiş ben yazmasamda olur artık içimde yaşıyorum ama şimdi senle birşeyler tartıştık ben tanıştığımıza memnun oldum.Umarım daha güzel konularda da bilgi alışverişimiz olur.
tatlicik, bak canım ben senin demek istediğini cidden çok iyi anlıyorum...vereliniortak
zaten burada hiç kimse " ohh çok iyi oldu,kızları haketmiş" diyecek kadar düşüncesiz değil...lmaz:
Sen içini ferah tut...
İsteyen istediği yöne çeksin...
Olaya geniş açıdan bakıyorsun bence,sadece cem suçlu demekle yetinmiyorsun...
Biz alışmışız hep at gözlüğü ile bakmaya olaylara,ortada bir suçlu varya tamam iş bitti,olay kapandı..lmaz:
Ama cidden olay bittimi,olayın sebebleri ne vs vs diye sormayız bile...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?