Öle mı??hayır canım programı içeriği nedeni ile kapatıldı kanala uyarı gelmiş ve program kapatılmş
saçma sapan ve uygunsuz olduğu için..
zaten kaset çıkarııyormuş Esra ceyhan onun hazırlığı içindeymiş şuan..
eskiden böğle değildi bu kadın gayet seviyeli ve eğitici program yapan sayılı kişiler arasında idi..gündemde kalmak için kendisini ve kariyerini mefetti ..
Aaa cok feci yaa...'Senin için müthiş planım var'
Münevver Karabulut cinayetinde şok gelişmeler... Zanlı Cem Garipoğlu'nun bilgisayarındaki MSN kayıtlarını inceleyen polis, cinayetin planlandığını tespit etti. Vahşetten 1 gün önce Münevver ile yazışan Cem, "Yarın gece senin için müthiş planlar içindeyim" diyor. Planın ne olduğunu soran kıza Garipoğlu, "Tarihin en büyüklerinden biri" cevabını veriyor. Mum ışığında yemek hazırlayacağını söyleyen Garipoğlu, genç kızın "Güvenlik var o görür" yazısına ise, "Arka kapıdan gireceğiz" yanıtını veriyor. Kamera kayıtlarına göre; genç kızı arka kapıdan eve alan Cem, bir süre sonra villadan çıkıp yakındaki bir pasajdan testere alıyor. Zanlı, saat 19.26'da ise elinde cesedin bulunduğu bavul ve gitar kutusu ile evden çıkıyor.
tüm bunlar oluo kız gecenin bi vakti evden dışarı çıkıo babasıda ben babayım die ortada dolanıo....ben kızarım kardeşim buna kızarımm..allahım kimsenin başına vermesin çok kötü bir olay ama babada o saatte kızından bihaber olmasın yaa...bilsin kızının nerde naptıgını..bu devirde çocuk sahibi olmak çok zor..çocugu büyütmek daha zor..kız çocugu yetiştirmek dahada zor...istanbul gibi bi yerde yetiştirmenin zorlugunu varın siz bilin artık...
Canım bu olay olalı neredeyse 100 gün oldu Cem in kızı okuldan aldığını dünya biliyor.Çocuklar attıkları her adımı söyleseler anne baba mutlaka engel olurdu.Senin çocuğun varsa sanırım küçük,ergenlik çağına gelsin bu fikirlerin o zaman daha farklı olacak.Babada babayım diye ortada dolaşmasın bu çok ağır bir cümle.Genç kızın tabiki erkek arkadaşı olacak,ne bilsin insanlar karşılarına böyle cani bir yaratık çıkacağını...
bir hadis var "kınadığımız başımıza gelmeden can vermeyeceğiz".
tüm bunlar oluo kız gecenin bi vakti evden dışarı çıkıo babasıda ben babayım die ortada dolanıo....ben kızarım kardeşim buna kızarımm..allahım kimsenin başına vermesin çok kötü bir olay ama babada o saatte kızından bihaber olmasın yaa...bilsin kızının nerde naptıgını..bu devirde çocuk sahibi olmak çok zor..çocugu büyütmek daha zor..kız çocugu yetiştirmek dahada zor...istanbul gibi bi yerde yetiştirmenin zorlugunu varın siz bilin artık...
Canım bu olay olalı neredeyse 100 gün oldu .Kız gecenin bir vakti evden çıkmıyor.Cem in kızı okuldan aldığını dünya biliyor.Çocuklar attıkları her adımı söyleseler anne baba mutlaka engel olurdu.Senin çocuğun varsa sanırım küçük,ergenlik çağına gelsin bu fikirlerin o zaman daha farklı olacak.Babada babayım diye ortada dolaşmasın bu çok ağır bir cümle.Genç kızın tabiki erkek arkadaşı olacak,ne bilsin insanlar karşılarına böyle cani bir yaratık çıkacağını...
mafoldumbenAY ÇOK KÖTÜÜÜ:çok üzgünüm:'Senin için müthiş planım var'
Münevver Karabulut cinayetinde şok gelişmeler... Zanlı Cem Garipoğlu'nun bilgisayarındaki MSN kayıtlarını inceleyen polis, cinayetin planlandığını tespit etti. Vahşetten 1 gün önce Münevver ile yazışan Cem, "Yarın gece senin için müthiş planlar içindeyim" diyor. Planın ne olduğunu soran kıza Garipoğlu, "Tarihin en büyüklerinden biri" cevabını veriyor. Mum ışığında yemek hazırlayacağını söyleyen Garipoğlu, genç kızın "Güvenlik var o görür" yazısına ise, "Arka kapıdan gireceğiz" yanıtını veriyor. Kamera kayıtlarına göre; genç kızı arka kapıdan eve alan Cem, bir süre sonra villadan çıkıp yakındaki bir pasajdan testere alıyor. Zanlı, saat 19.26'da ise elinde cesedin bulunduğu bavul ve gitar kutusu ile evden çıkıyor.
'Senin için müthiş planım var'
ecel geldi cihana baş ağrısı bahane derler..kızın vakti tükenmiş ama keşke bir hastalıktan falan ölse idi,böyle ölmeseydi
valla ben annemden habersiz bir yere gidemezdim..annem bilirdi okul giriş çıkış saatimi,dershane mi falan..gizli birşey yapmak işstesemde yapamazdım yani:) zaten yapmadım da o zamanlar.) ama ne biliyim hem insanlar diyorlar ki genç kız arkadaşı da erkek arkadaşı da olur hem de sonrasında başına bişi gelince ahhhhhh vahhhhhhh ediyorlar..tamam her yaşta insanın başına bişiler gelir ama 17 yaşındaki birisinin aklı ile de 27 yaşındaki birisinin aklı bir çalışmaz...keşke ailesi izin vermese idi , ne biliyim okulu ,öss yi falan bahane etselerdi..gerçi o zamanda yapmak istese yine yapardı....zor zorrrrrrrr
allah seni nasıl biliorsa öle yapsıınnn
Bak canım bu da çok ağır oldu....benim 13 yaşında bir kızım var.Her an peşindeyim İstanbul Bakıköy de yaşıyoruz .2 senedir dershaneye gidiyor.Kışın saat 7 de çıkıyor ufaklığımı anneme, komşuya bırakıyorum,evimi ihmal ediyorum onu almaya gidiyorum.Belki 1 sene daha peşinde olabilirim.Lise de de takipteyim.Ama o da bir hayat yaşayacak. hayatı öğrenmeye başlayacak düşe kalka, üzülüp ağlayarak.Eşimde bende sık sık olabilecekleri hayatın ve bu hayatta karşılaşacağımız insanların acımasızda ,çok iyide olacağını anlatıyoruz,sahip çıkıyoruz.Ama karşısına çıkacak insanların ailesi de benim kadar sahip çıkmıyorsa insanlığı öğretmiyorsa,ne yapacağım.Rabbim hepimizi iyi ve kafası sağlıklı insanlarla karşılaştırsın......kızlarına sahip çıksalarmışş...
Gecenin bir vakti dediğiniz saatei göüznüz görüyormu hanfendi 19.30 civarı zaten öldürülmüş kız.
Sz kim oluyorsunuz ki aileyi yargılıyorsunuz. Bir oh iyi olmuş evde otursaymışda öldürülmeseymiş demeniz kalmış. Nereden bilsin babası kız ben Ayşedeyim dese fatmadan çıksa babadan anadan biliniyor. Yalan söylüyorsa ve baba buna güveniyorsa kim suçlu!
Başa gelmeden insnlar bazı şeyleri anlamıyor.
Sizde bunlardan birisiniz. Büyük konuşmayın kimse istemezdi böle birşeyi.
Vay edendim nasıl babaymış
Bablığı sizemi soracaktı. Hiç röportaj dinlememişsiniz siz anlaşılan kız hep vaktinde
gelirmiş eve öyle gezip tozan başka yerlede kalan biri değil ki öyle bile olsa sonu bu
olmamalıydı.
Diyorum ya başınıza gelmemeiş hiç birşey dışardan ahkam kesiyorsunuz.
O yaştaki bir kız istese herşeyi yapar 18 yaşında. Sen döversin söversin ama gene
yapacaksa yapar. Babalığa analığa laf etmemek lazım. Sonuçta psikopat olan münevver
değil cem. Nereden bilebilirdi o içten pazarlıklı şerefsizin kendini öldüreceğini.
Firinizi özgürce söyleyin ama geçip burada süper anneymiş gibi ahkam kesmeyin bazen anne babanın elinden birşey gelediği durumlarda oluyor. Sizin başınıza gelmemeiş ne
güzel oyüzden endinizi mükemmel hissedebilisiniz ama başınıza gelirse birgün(tabi Allah
vermesin kimseye) ozaman siz suçlandığınızda içiniz çok acır haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?