kızlar eğer gerçekten bu münevver olayından ders çıkaracaksak kızın ailesininde bazı yanlışları varmış yanii kabul etmek lazım. elbetteki hiç kimse öldürülmeyi hak etmez heleki bu kızcağazınki öldürülmek değil katledimek remsen bunu kimse hak etmez.ben 24 yaşındayım şuan yaklaşık 1 senelik evliyim ve bebek bekliyorum.eşimle 1.5 sene nişanlı kalmama rağmen asla gece 23:00 dan sonra eve girmedim ki ailem çok anlayışlıdır.benim bütün kız yada erkek arkadaşlarımı annemde babamda tanırdır.üniversitede okumama rağmen hiç bir arkadaşımın evine yalnız gitmedim kız yada erkek arkadaşlarım hep bize gelirdi ailemle yaşadığım için onlarıda asla tek kabul etmedik.yanlış anlaşılmak istemem ama bu kız günlüğüne yazmış sevgililer gününü bilmem ne otelinde kutladık gece 24:00 den sonra bilmem nereye gittik diye yani anneside bildiğini söylemişti ve bu kız daha lise öğrencisi benim ailem asla böyle birşeyi kabul etmezdi bende zaten yapamam sevgilimde olsa gecenin o saatinde tek başıma ne işim var
bu söylediklerine ben de katılıyorum kızın babasının haberi olmasa bile annesinin haberi vardı cem den ve kendisi söylemiş hiltona gidin sevgililer gününde diye 17 yaşında bi kız için de bu çok fazla ben bu yaşımda bile 10.30 dan sonra eve giremem buna bile bi senedir izin veriliyo..lisede kaç tane kız var bu kadar rahat sevgililer gününü otelde gece yarısına kadar kutlayan? annesinin olaya el atması gerekiyodu bence annem bana hala gündüz bile erkek arkımla çıkarken bir sürü öğütler veriyo arabasına binme bilmem ne diye aslında kızıyorum ama hak da veriyorum..ama dediğim gibi kız çok küçük cem de kurnazın teki aklını güzel çelmiş ve zaten ne olursa olsun böyle bi ölümü hiçbişey haklı kılamaz..olan gidene oldu tabi..