• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar eğer gerçekten bu münevver olayından ders çıkaracaksak kızın ailesininde bazı yanlışları varmış yanii kabul etmek lazım. elbetteki hiç kimse öldürülmeyi hak etmez heleki bu kızcağazınki öldürülmek değil katledimek remsen bunu kimse hak etmez.ben 24 yaşındayım şuan yaklaşık 1 senelik evliyim ve bebek bekliyorum.eşimle 1.5 sene nişanlı kalmama rağmen asla gece 23:00 dan sonra eve girmedim ki ailem çok anlayışlıdır.benim bütün kız yada erkek arkadaşlarımı annemde babamda tanırdır.üniversitede okumama rağmen hiç bir arkadaşımın evine yalnız gitmedim kız yada erkek arkadaşlarım hep bize gelirdi ailemle yaşadığım için onlarıda asla tek kabul etmedik.yanlış anlaşılmak istemem ama bu kız günlüğüne yazmış sevgililer gününü bilmem ne otelinde kutladık gece 24:00 den sonra bilmem nereye gittik diye yani anneside bildiğini söylemişti ve bu kız daha lise öğrencisi benim ailem asla böyle birşeyi kabul etmezdi bende zaten yapamam sevgilimde olsa gecenin o saatinde tek başıma ne işim var

bu söylediklerine ben de katılıyorum kızın babasının haberi olmasa bile annesinin haberi vardı cem den ve kendisi söylemiş hiltona gidin sevgililer gününde diye 17 yaşında bi kız için de bu çok fazla ben bu yaşımda bile 10.30 dan sonra eve giremem buna bile bi senedir izin veriliyo..lisede kaç tane kız var bu kadar rahat sevgililer gününü otelde gece yarısına kadar kutlayan? annesinin olaya el atması gerekiyodu bence annem bana hala gündüz bile erkek arkımla çıkarken bir sürü öğütler veriyo arabasına binme bilmem ne diye aslında kızıyorum ama hak da veriyorum..ama dediğim gibi kız çok küçük cem de kurnazın teki aklını güzel çelmiş ve zaten ne olursa olsun böyle bi ölümü hiçbişey haklı kılamaz..olan gidene oldu tabi..

canım konu o değil sadece bazı arkadaşlarımız aşırı korumacı hem bu konuda hemde müge anlı konusunda açıkcası bende okuyorum ama her zaman yazmıyorum kimseyle tartışmak istemediğim için.oysa herkes birbirinin fikrine saygı duysa sorun kalmayacak

bende sürekli burayı okuyorum ama poleniğe girmek istemediğim için yazmak tan çekiniyorum açıkcasıyerimsenibenŞeniz

canım konu o değil sadece bazı arkadaşlarımız aşırı korumacı hem bu konuda hemde müge anlı konusunda açıkcası bende okuyorum ama her zaman yazmıyorum kimseyle tartışmak istemediğim için.oysa herkes birbirinin fikrine saygı duysa sorun kalmayacak

bende bunu diorum canımm...herkesin fikrine saygı duyulmalı..kimse kimsenin avukatı diiilll

sadece Cem in sucu yok belki ama ölen bir kiz var ortada simdi iyi oldu anlamina gelecek sözler söylememk lazim "Kızlarına sahıp cıksalarmıs","babada baba olsa"gibi
yoksa daha öncede yazmistim bir kizinda sevgililer günün gece 12lerde hiltonlarda kutlamasina izin verdiklerini ailenin burda hata yaptigini önceki sayfalarda yazdim ama bu sekilde sonu haketi anlamina gelen cümle kulanilirsa o yüzden tartisma havasina girer...yoksa herkes istedigini düsünmekte özgür bende yazmistim kimsede tartismaya yönelik birsy dememisti sanirim sectigin kelimelerden dolayi böyle

bu söylediklerine ben de katılıyorum kızın babasının haberi olmasa bile annesinin haberi vardı cem den ve kendisi söylemiş hiltona gidin sevgililer gününde diye 17 yaşında bi kız için de bu çok fazla ben bu yaşımda bile 10.30 dan sonra eve giremem buna bile bi senedir izin veriliyo..lisede kaç tane kız var bu kadar rahat sevgililer gününü otelde gece yarısına kadar kutlayan? annesinin olaya el atması gerekiyodu bence annem bana hala gündüz bile erkek arkımla çıkarken bir sürü öğütler veriyo arabasına binme bilmem ne diye aslında kızıyorum ama hak da veriyorum..ama dediğim gibi kız çok küçük cem de kurnazın teki aklını güzel çelmiş ve zaten ne olursa olsun böyle bi ölümü hiçbişey haklı kılamaz..olan gidene oldu tabi..

bak ben bunu bilmiodum bile..hangi anne baba böl eder kızına yaaaaaaaa..aklım almıo vallaaa

saol canım buna bende sevindim..bi anda günah keçisi ilan edildim ame inan kötü niyetle söylemedim cümlelerimin hal aarkasındayımm...y akorkuorum yemin ederim korkuorum şu son yaşanan olaylar dizlerimi titretio...işyerimde önceden bir geldiğinde kapımı açık bırakırdım rahattım yani..ama öle diili artık adamı kapının dışında bırakıorum..içerde imzalamam gerekn varsa halledip adama öle veriorum...biras bozuluoalr ama napımm...6 sene evvel babamı kaybettim benimde biri 15 dgri 11 yaşında 2 erkek kardeşim var ben onlardan uzaktayım ama her daim telefonla sorguluorum..anneme dahi kızıorum ya nerde bu çocuklar die,sen umursamıosun die anneme bile kızıorum...ya kardeşlerimi karşıma alıp çok konuştugum olmuştur...yanlış yaptıklarında söylerim onlara..babasız büyüyolar çnk..benim kadar şanslı diiller çnk..babam çok otoriterdi gözünün önünden ayırmazdı bizi...çok kızardım ozamanla ama iikide yapmış...bilmem iikide serbest bırakmamış yani...nebilim ya daha yazılcak çok şe varda ...

Canım ben babasız bir kız yetiştiriyorum.Üstelik babası yaşıyor yinede ilgilenmiyor.Evlendiğimde böyle şeyler yaşayacağımı bilir miydim?Gayet te zeki bir bayandım üstelik 29 gibi aklı başında evlenmiştim.Ama yaşadım.Oluyor işte hayat...
Bilirim yani sen ne kadar korkuyorsan,endişeliysen ben iki katı yani otomatikman..o yüzden de belki ana baba eleştirelerine hassasım çok zor büyütüyorum ben kızımı..O eksik kalmasın diye kendime almıyorum.O mutlu olsun diye olmayanı yaratıyorum.Ama insanlık hali,kız 18 yaşında markete gönderdim yolda çarptılar.Benim suçum mu yani?Zaten bana da çarptılar artık sayılır...Piyango gibi birşey münevverinki de işte..a.s.

Son düzenleme:
münevverin ailesininde hatası olabilir bilemem..
ama kimse böğle katledilmeyi haketmez ....
zaten ailesinde varsa hata çoktan anlamış pişman olmuşlardır

ölmüş birinin arkasından atıp tutmak iyi değildir..
ailesininde suçu olmuş olabilir ama
gene neolursa olsun arkadaşlar büyük konuşmayalım
hepimizin evladı var evladdan önce belki bizim başımıza gelebilir..
artık paronoya olduk çıktık butür olaylardan dolayı..
dün gece uykum kaçtı ve bu tür olaylar aklıma geldi
sonra ya benim evladımın başına gelse dedim..
hıçkıra hıçkıra ağladım gece evlatlarımın başında..
ben korumaya çalışıyorum ama itin biri alırsa elimden onları..
ben eğittim büyüttüm meslek sahibi ahlaklı evlat yetiştirdim
ya benim o evladıma kansızın biri kıyarsa..
biz elimizden geleni yaparız ahlaklı bir birey yetiştiririz..
ama işte örneklere bakıyoruz kansızlar kıyıyolar evlatlarımıza.
napicaz peki biz..
ahlaklı yetiştir ahlaksız katlediyo onu..
ahlaksız yetişen ayrı bir sorun zaten...

birde cem adisinin arkadaşları fecebook ta forum açmış cemi savunmak için münevverde suçlu diye okuyan varmı onu..

Canım ben babasız bir kız yetiştiriyorum.Üstelik babası yaşıyor yinede ilgilenmiyor.Evlendiğimde böyle şeyler yaşayacağımı bilir miydim?Gayet te zeki bir bayandım üstelik 29 gibi aklı başında evlenmiştim.Ama yaşadım.Oluyor işte hayat...
Bilirim yani sen ne kadar korkuyorsan,endişeliysen ben iki katı yani otomatikman..o yüzden de belki ana baba eleştirelerine hassasım çok zor büyütüyorum ben kızımı..O eksik kalmasın diye kendime almıyorum.O mutlu olsun diye olmayanı yaratıyorum.Ama insanlık hali,kız 18 yaşında markete gönderdim yolda çarptılar.Benim suçum mu yani?Piyango gibi birşey münevverinki de işte..a.s.

allah yardımcın olsun canımm...sende hassassın tabi....

sadece Cem in sucu yok belki ama ölen bir kiz var ortada simdi iyi oldu anlamina gelecek sözler söylememk lazim "Kızlarına sahıp cıksalarmıs","babada baba olsa"gibi
yoksa daha öncede yazmistim bir kizinda sevgililer günün gece 12lerde hiltonlarda kutlamasina izin verdiklerini ailenin burda hata yaptigini önceki sayfalarda yazdim ama bu sekilde sonu haketi anlamina gelen cümle kulanilirsa o yüzden tartisma havasina girer...yoksa herkes istedigini düsünmekte özgür bende yazmistim kimsede tartismaya yönelik birsy dememisti sanirim sectigin kelimelerden dolayi böyle

yok canım öyle olmuyor bazı arkadaşların kendi fikrinin dışındakini okumaya tahammüllü yok.ben dilber konusundada yazmıştım halada lafımın arkasındayım kadına bakmazsan para vermezsen iki çocuğuna bakmak için herşeyi yapabilir dedim bana kızdılar

Bilirim yani sen ne kadar korkuyorsan,endişeliysen ben iki katı yani otomatikman..o yüzden de belki ana baba eleştirelerine hassasım çok zor büyütüyorum ben kızımı..O eksik kalmasın diye kendime almıyorum.O mutlu olsun diye olmayanı yaratıyorum.Ama insanlık hali,kız 18 yaşında markete gönderdim yolda çarptılar.Benim suçum mu yani?Zaten bana da çarptılar artık sayılır...Piyango gibi birşey münevverinki de işte..a.s.

canım Allah yardımcın olsun insanoğlu bu belli olmuyor hani bir laf var ya kavun değilki koklayasın nerden bileceksinki kim ne

canım herkesin siniri gerilmiş değil 2_3 arkadaşımız sürekli tartışıyor.açıkcası bu durumdan hiçde hoşnut olmuyoruz ama yapacak birşey yok

münevverin ailesininde hatası olabilir bilemem..
ama kimse böğle katledilmeyi haketmez ....
zaten ailesinde varsa hata çoktan anlamış pişman olmuşlardır

ölmüş birinin arkasından atıp tutmak iyi değildir..
ailesininde suçu olmuş olabilir ama
gene neolursa olsun arkadaşlar büyük konuşmayalım
hepimizin evladı var evladdan önce belki bizim başımıza gelebilir..
artık paronoya olduk çıktık butür olaylardan dolayı..
dün gece uykum kaçtı ve bu tür olaylar aklıma geldi
sonra ya benim evladımın başına gelse dedim..
hıçkıra hıçkıra ağladım gece evlatlarımın başında..
ben korumaya çalışıyorum ama itin biri alırsa elimden onları..
ben eğittim büyüttüm meslek sahibi ahlaklı evlat yetiştirdim
ya benim o evladıma kansızın biri kıyarsa..
biz elimizden geleni yaparız ahlaklı bir birey yetiştiririz..
ama işte örneklere bakıyoruz kansızlar kıyıyolar evlatlarımıza.
napicaz peki biz..
ahlaklı yetiştir ahlaksız katlediyo onu..
ahlaksız yetişen ayrı bir sorun zaten...

birde cem adisinin arkadaşları fecebook ta forum açmış cemi savunmak için münevverde suçlu diye okuyan varmı onu..

tamamen haklısın canım,bizde ölüye saygı vardır üstelik canı yanmış bir babaya babada baba olsa.........ne demek yani biraz daha dikkatli olalım canım değilmi,kız dışarda geziyor öldürülmeyi hakediyor öylemi şimdi yazık,hiç kimse bu şekilde ölmeyi haketmez CEM GARİPOĞLU gibi insandışı varlık inşallah biran önce yakalanırda rahatlarız

benim de bi kızm var.aşık olduğunu da bilirim okuldan kaçtığını da
o benden farklı yetişiyor. ben de annemden farklıydım
yani değişen zamana direnmek insan doğasına aykırı
münevver olayında ben kendi adıma dersler çıkardım
dikkatliydim daha dikkatli olmaya başladım gibi
daha çok arar sorar oldum kızımı vs.
ancak bu olay bana kimsenin anne babalığını yargılama dersini vermedi
evet bi noktaya takılıp kalmamak lazım.olayın sebeplerini de görebilmek gerek
ama olayın sebeplerinden kendi adıma payımı alırım
o sebeplerin pişmanlığı o aileyi ilgilendirir
bana söz düşmez.düşerse korkarım ve susarım
esas olarak netice ilgilendirir insanlığı