Bak canım bu da çok ağır oldu....benim 13 yaşında bir kızım var.Her an peşindeyim İstanbul Bakıköy de yaşıyoruz .2 senedir dershaneye gidiyor.Kışın saat 7 de çıkıyor ufaklığımı anneme, komşuya bırakıyorum,evimi ihmal ediyorum onu almaya gidiyorum.Belki 1 sene daha peşinde olabilirim.Lise de de takipteyim.Ama o da bir hayat yaşayacak. hayatı öğrenmeye başlayacak düşe kalka, üzülüp ağlayarak.Eşimde bende sık sık olabilecekleri hayatın ve bu hayatta karşılaşacağımız insanların acımasızda ,çok iyide olacağını anlatıyoruz,sahip çıkıyoruz.Ama karşısına çıkacak insanların ailesi de benim kadar sahip çıkmıyorsa insanlığı öğretmiyorsa,ne yapacağım.Rabbim hepimizi iyi ve kafası sağlıklı insanlarla karşılaştırsın...
Gecenin bir vakti dediğiniz saatei göüznüz görüyormu hanfendi 19.30 civarı zaten öldürülmüş kız.
Sz kim oluyorsunuz ki aileyi yargılıyorsunuz. Bir oh iyi olmuş evde otursaymışda öldürülmeseymiş demeniz kalmış. Nereden bilsin babası kız ben Ayşedeyim dese fatmadan çıksa babadan anadan biliniyor. Yalan söylüyorsa ve baba buna güveniyorsa kim suçlu!
Başa gelmeden insnlar bazı şeyleri anlamıyor.
Sizde bunlardan birisiniz. Büyük konuşmayın kimse istemezdi böle birşeyi.
Vay edendim nasıl babaymış
Bablığı sizemi soracaktı. Hiç röportaj dinlememişsiniz siz anlaşılan kız hep vaktinde
gelirmiş eve öyle gezip tozan başka yerlede kalan biri değil ki öyle bile olsa sonu bu
olmamalıydı.
Diyorum ya başınıza gelmemeiş hiç birşey dışardan ahkam kesiyorsunuz.
O yaştaki bir kız istese herşeyi yapar 18 yaşında. Sen döversin söversin ama gene
yapacaksa yapar. Babalığa analığa laf etmemek lazım. Sonuçta psikopat olan münevver
değil cem. Nereden bilebilirdi o içten pazarlıklı şerefsizin kendini öldüreceğini.
Firinizi özgürce söyleyin ama geçip burada süper anneymiş gibi ahkam kesmeyin bazen anne babanın elinden birşey gelediği durumlarda oluyor. Sizin başınıza gelmemeiş ne
güzel oyüzden endinizi mükemmel hissedebilisiniz ama başınıza gelirse birgün(tabi Allah
vermesin kimseye) ozaman siz suçlandığınızda içiniz çok acır haberiniz ola
Bak canım bu da çok ağır oldu....benim 13 yaşında bir kızım var.Her an peşindeyim İstanbul Bakıköy de yaşıyoruz .2 senedir dershaneye gidiyor.Kışın saat 7 de çıkıyor ufaklığımı anneme, komşuya bırakıyorum,evimi ihmal ediyorum onu almaya gidiyorum.Belki 1 sene daha peşinde olabilirim.Lise de de takipteyim.Ama o da bir hayat yaşayacak. hayatı öğrenmeye başlayacak düşe kalka, üzülüp ağlayarak.Eşimde bende sık sık olabilecekleri hayatın ve bu hayatta karşılaşacağımız insanların acımasızda ,çok iyide olacağını anlatıyoruz,sahip çıkıyoruz.Ama karşısına çıkacak insanların ailesi de benim kadar sahip çıkmıyorsa insanlığı öğretmiyorsa,ne yapacağım.Rabbim hepimizi iyi ve kafası sağlıklı insanlarla karşılaştırsın...
Sağol canım.Ama gerçekten bu zamanda kız olsun erkek olsun çocuk yetiştirmek çok çok zor..hayat çok zor...tekrar diyorum rabbim bizi kötülerden korusun...canım seni tebrik ediyorumvereliniortak
valla sende istediğini söyleyebilirsin canım ama bunlar benim fikirlerimm..kimsede bunu yargılayamazz.....sende dahilsin buna....eğri oturup dooru kunuşş..madem düzgün bi iş yapıcaklardı neden kameralardan güvenlikten saklanıyorlar...
Nasil yani kiz neden guvenligin bunlari gormesini istemiyor cekincesi ne?CADIARZU
valla sende istediğini söyleyebilirsin canım ama bunlar benim fikirlerimm..kimsede bunu yargılayamazz.....sende dahilsin buna....eğri oturup dooru kunuşş..madem düzgün bi iş yapıcaklardı neden kameralardan güvenlikten saklanıyorlar...
Sağol canım.Ama gerçekten bu zamanda kız olsun erkek olsun çocuk yetiştirmek çok çok zor..hayat çok zor...tekrar diyorum rabbim bizi kötülerden korusun...
amiinn diorum canım yaa.....yani alında şu topicde herkes senin gibi eleştiri yapabilse daha güsel paylaşımlar olur ama hani damara damar basmak vardırya o olay oluo ve maalesef tahrik oluorumm..nese canımmm saol sen çok güsel yazmışsın...çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor..rabbim senin çocuklarını ve herkesin çocuklarını anne babalarına bagışlasın..
Aile bu sözleri okusaydı evlat acılarını bir kere daha derinden ve taze yaşarlardı herhalde...Okuduklarıma çok üzüldüm...Ben o ailede yaşamadım,babanın ananın içinde değilim..o arkadaşlığı da ben yaşamadım...bu kadar kesin konuşmaları çok yanlış buluyorum.Allah kimsenin başına vermesin.
sanane ne iş yapacakları seni ne ilgilendirir kastin yatmak falansa bu da bizi ilgilendirmez o işi yapacak kızında öldürülmeyi hakettiğini düşünmüyorum.
Zaten senin üslubundan belli düşüncelerin
Tartışmayacağım seninle bilmem ne haber kanalındaki yazışmlaara benziyor yazıların.
Orada da o saatte gezen ölsün zaten o kız yaşamıyordu yazmışlardı sinir olmuştum
yobaz yobaz konuşmak bu olsa gerek. Allahın verdiği canı Allah alır yapılan bir günah
varsa o Allahla kul arasındadır. Kul hakkı olmadığı sürece sana bana düşmaz kimin
öldürülüp kimin yaşatılacağı tamam mı
valla canım benim yazdıklarımda bişi yookk..sen açta bi facebook gruplarına bakk daha çok üzülürsün ozman
ya valla tuhafsınız yaa...ondan sanane bundan sanane ozaman size ne yaaaa o cinayettennn.....
Sen direk hakketmişlere getirmişsin lafı ...daha ne yazacaktın bilmiyorum valla...Ben üzülüyorum zaten..her gazeteyi,televizyonu,interneti açtığımda...Üzülmeklede kalmıyorum önlemde alıyorum tabi ama..özeti hakketmişler tarzı yazılar çok kötü bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?