Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Yanlız dikkat ederseniz Aralıktan beri yani yaklaşık 6 aydır çözülmeyen olay ,bu ailenin 1 haftadır Müge Anlıya gelince çözüldü.Artık el insaf diyorum.

Yanlız dikkat ederseniz Aralıktan beri yani yaklaşık 6 aydır çözülmeyen olay ,bu ailenin 1 haftadır Müge Anlıya gelince çözüldü.Artık el insaf diyorum.

bende tam onu düşünüyordumalkisalkisalkis

kizlar bazen denk geliyorum bu programa
bazen bana hersey bir kurgudan ibaretmis gibi geliyor acikcasi

olay rutin ana haber bültenleri dışında basına yansıdığı gündemi epey bir meşgul etmeye başladığı zaman gerek tv ye gerekse de polise ihbar istihbarat yağmaya başlıyor...

yoksa keramet müge de değillmaz:..mügenin kermati çok cesur olmasıopuyorumnanaktan...hiç bir gazetecinin tv cinin cesaret edemediği şekilde taşın altına gövdesiyle girmesinde

yoksa polisimiz müge anlıyı beklemiyor olayları çözmek içina.s.

medyanın gücünü birkez daha takdir ettim,bu polisi kötülemek değil,medyaya çıkınca daha kolay ulaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…