kızlar allah nasip ederse ve çocuğum olursa inşallah, kendi ailemde yetiştiğim şekilde büyüteceğim onları..hem annem hem babam en iyi arkadaşlarımızdı kardeşimin ve benim...büyüklük taslamadılar ve sevgi,ilgi hiç eksik olmadı..elimizde para olmadığı zamanlarda, yada sırf para biriktirebilmek için ailem kimseye boyun eğmedi..varsın bizden çok para gitsin ama kimsenin hakkı kalmasınlarla büyütüldük biz..nasıl aşılandı bilemiyorum ama kimsenin evini kurcalamadık kimsenin verdiği birşeyi almadık..yanlışlarımız olduğunda
alıp karşılarına konuştular bizimle saatlerce, yargılamadılar sadece kötüyü,kötülükleri örnekler vererek anlattılar..
allahın büyüklüğü,sevgisi,insanları ve hayvanları sevmenin önemi..cennet ve cehennemin bu dünyada olduğu gibi konulardan bahsettiler..kısacası bize zaman ayırdılar ve şu anda kardeşimin ve benim sağlıklı bireyler olduğumuza inanıyorum...
para hiçbirşey, sevgi ise herşey...
cemin ailesi çocuğu ilgisizce yurtdışlarına sepetlemiş yıllarca..şimdi gerekli ilgiyi saklayarak gösteriyor olabilirler diyorum..ama bir yandan da çocuğunu şirketini yönetecek sıradan eleman gibi görüpte öyle muamele eden bir ailedeki sevginin boyutu tartışılır olduğuna göre çocuğu öldürüp(cemi yani) beladan kurtulmaya çalışmış olabilirler..