• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence çocuklarla diyalog tabiki çok önemli ve olmalıda ama hiçbir şeyin garantisi yok arkadaşlar..hepimiz için esas önemli olan kötüye denk gelmemek..gelince ailene,yakınlarına haber vermiş olsan da olacakların önüne geçemezsin..ama bunu söylerken kaderci olmak da olmaz tabiki tedbirli,dikkatli olmak lazım..
çocukları baskı altına almadan bilinçlendirmek lazım..geriye dua etmek kalıyor..
hepimizi allah korusun..

arkadaşlar ne kadar bana katılırsınız bilmiyorum ama bizlere iyi kötü Allah korkusu öğretildi ama yeni nesil çocuklara aman o çocuk anlamaz diyoruz sonra okulu bitsin diyoruz sonra ergenliğe giriyo ve inançsız cani yaratıklar haline geliyorlar.birde üstüne üslük bazı dizileri 2_3 yaşındaki çocuklara izletiyoruz.erkek çocuklarına küçükken silah alıyoruz ahhh vurdun beni öldüm diyoruz çocuk eğlensin diye çocuk ölümü eğlence oyun sanıyor.kızlarımız gece 12den sonra bilmem ne otelinin bilmem ne barında eğlenceye katılıyor ama biz özgürlükçü iyi aile sayıyoruz kendimizi.çocuklar okula gitmek istemiyor hemen iyi diyoruz gitme oysa hayatın zorluklarını gösterip okula gitmeyi kendinin istemesini sağlamamız gerekiyor.yani ben çocuğu takip etmekten öte Allahı dini öğretmek grektiğini,iyi kötü ne onu öğretmek gerektiğini düşünüyorum

arkadaşlar ne kadar bana katılırsınız bilmiyorum ama bizlere iyi kötü Allah korkusu öğretildi ama yeni nesil çocuklara aman o çocuk anlamaz diyoruz sonra okulu bitsin diyoruz sonra ergenliğe giriyo ve inançsız cani yaratıklar haline geliyorlar.birde üstüne üslük bazı dizileri 2_3 yaşındaki çocuklara izletiyoruz.erkek çocuklarına küçükken silah alıyoruz ahhh vurdun beni öldüm diyoruz çocuk eğlensin diye çocuk ölümü eğlence oyun sanıyor.kızlarımız gece 12den sonra bilmem ne otelinin bilmem ne barında eğlenceye katılıyor ama biz özgürlükçü iyi aile sayıyoruz kendimizi.çocuklar okula gitmek istemiyor hemen iyi diyoruz gitme oysa hayatın zorluklarını gösterip okula gitmeyi kendinin istemesini sağlamamız gerekiyor.yani ben çocuğu takip etmekten öte Allahı dini öğretmek grektiğini,iyi kötü ne onu öğretmek gerektiğini düşünüyorum

haklısın eftelya

arkadaşlar mügede alt yazı çıkmış cem garipoğlunun evine yapılan baskın az sonra diye...
işyerindeyim izleyemiyorum..bahsedebilir misiniz?

CEM'ıN EVıNDE YENıDEN ıNCELEME

Soruşturmayı yürüten savcı ve Cinayet Masası dedektifleri, Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 98 gündür aranan Cem G.'nin Bahçeşehir'deki villasında dün incelemelerde bulundu. Kamera kayıtlarında Münevver'in olay günü villaya girdiği anın görüntülerinin olmaması üzerine çevrede keşif yapan Savcı Faruk Erşen ile dedektifler villanın arka bölümünde bir kapı daha olduğunu fark etti.

KAMERAYA YAKALANMAMAK ıÇıN...
Yapılan incelemelerin ardından, Münevver Karabulut'un, katil zanlısı sevgilisi Cem G. tarafından ön kapı yerine güvenlik kameralarının olmadığı arka kapıdan içeriye alındığı belirlendi.

CEM'ıN EVıNDE YENıDEN ıNCELEME

Bu şok gelişme, cinayetin önceden planlandığı iddialarını güçlendirdi. Daha önce Münevver Karabulut'un Cem G.'nin ailesiyle ilgili bilmemesi gereken bir sırrı öğrendiği ve bu nedenle öldürülmüş olabileceği de öne sürülmüştü.

kızlar allah nasip ederse ve çocuğum olursa inşallah, kendi ailemde yetiştiğim şekilde büyüteceğim onları..hem annem hem babam en iyi arkadaşlarımızdı kardeşimin ve benim...büyüklük taslamadılar ve sevgi,ilgi hiç eksik olmadı..elimizde para olmadığı zamanlarda, yada sırf para biriktirebilmek için ailem kimseye boyun eğmedi..varsın bizden çok para gitsin ama kimsenin hakkı kalmasınlarla büyütüldük biz..nasıl aşılandı bilemiyorum ama kimsenin evini kurcalamadık kimsenin verdiği birşeyi almadık..yanlışlarımız olduğunda
alıp karşılarına konuştular bizimle saatlerce, yargılamadılar sadece kötüyü,kötülükleri örnekler vererek anlattılar..
allahın büyüklüğü,sevgisi,insanları ve hayvanları sevmenin önemi..cennet ve cehennemin bu dünyada olduğu gibi konulardan bahsettiler..kısacası bize zaman ayırdılar ve şu anda kardeşimin ve benim sağlıklı bireyler olduğumuza inanıyorum...
para hiçbirşey, sevgi ise herşey...
cemin ailesi çocuğu ilgisizce yurtdışlarına sepetlemiş yıllarca..şimdi gerekli ilgiyi saklayarak gösteriyor olabilirler diyorum..ama bir yandan da çocuğunu şirketini yönetecek sıradan eleman gibi görüpte öyle muamele eden bir ailedeki sevginin boyutu tartışılır olduğuna göre çocuğu öldürüp(cemi yani) beladan kurtulmaya çalışmış olabilirler..

hamsikolonisi canım çok eski bir türk filmi vardı hatırlıyormusun bilemem ama çok zengin bir baba vardı filmde çocuğuna sadece hediyeler alıp para veriyordu ve buna sevgi diyordu

hamsikolonisi canım çok eski bir türk filmi vardı hatırlıyormusun bilemem ama çok zengin bir baba vardı filmde çocuğuna sadece hediyeler alıp para veriyordu ve buna sevgi diyordu

yoğun olan para konusunda hırs yapmış olan insanlar çocuklarına karşı parayla açıklarını kapatırlar çoğunlukla..ama bu insanlar çocuklarını sevdikleri için yapmazlar bunu bence,baştan savmak içindir....
seven insan vakit bulur her koşulda..
sevmeyen insan yada parayı daha çok seven insan diyelim ilgilenmek istemez..sevmeyen demekte uygun değil aslında sevgiyi bilmeyen insan demeliyiz..

sevmeyen insan yada parayı daha çok seven insan diyelim ilgilenmek istemez..sevmeyen demekte uygun değil aslında sevgiyi bilmeyen insan demeliyiz..

İşte tüm sorun bu arkadaşım zaten.Doğru "sevgi" yi öğrenebilmek,öğretebilmek.Tamam,herkesin doğrusu farklı.Ama,doğru sadece bir tane.Aileler,bizler yani neyi,nasıl öğrendiysek doğruyu o kabullenip öyle öğretiyoruz.

bravo 98.gun villaya arka kapidan sokuldugu ogrenilmis Munevverin buyuk basari 98yilda cozulmez bu cinayet neden cunku asaglik katil zengin gariban olaydi anasindan kardesine kadar hapse tikilirdi bence cem coktan bol parasiyla yeni kimligi ve degistirilen yuzu ile yurt disinda fink atip kendi haberlerine guluyordur onun ailesi olacak mahluklarda bu basarilarina guluyorlardir katil ogullarini saklayip olan yine olene oldu anasi hergun kizinin parcalandiginin kabusuyla bogusuyor Yarabbim ben bu aciya dayanamazdim evlat acisina katlanamazdim onlarin acisini gostermesin Rabbim

Münevver olayı tamamen kurgulanmış bir cinayet bence. Arka kapıdan kızı sokmalar. O kesici aletlerin
evde olması. Ceseti koydukları kutuya kadar herşey planlı.
Ve şundan da eminimki bu çocuğun sahte pasaportu sahte kimliği herşeyi vardı. Dolayısıyla olay
olduktan sonra bunu Cem yaptı densede o anda o adam başka kimliğe sahip olduğundan çok güzel gitti buralardan.
O adam Türkiyede değil bence. Nereye kadar kaçar bilmiyorum ama para her kapyı açıyor sanırım.
Umarım bulunur da münevverin annesinin birazda olsa içi rahatlar.

arkadaşlar cem şu an üçkağıtçılık konusunda uzman olan insanlar tarafından saklandığı için ilerde yakalansa bile ona ifadesinde ne anlatacağı,nasıl olayı daha masum göstereceği falan anlatılıyodur ve yakalanınca ki inş yakalanır hapiste öyle sıkıntı çekeceğini fln sanmıyorum onu tek kişilik bi odaya koyarlar tv si fln herşeyi olur tek sıkıntısı dışarıya çıkıp gezememek olur yoksa diğer mahkumlar gibi kötü muamele görüp işkence fln görüceğini mi sanıyosunuz? ayrıca parası olan herkesi aynı kefeye koymayın lütfen,bunlar parayı olabildiğince kötü işlerde kullanan ve bunu normal gören ,bikaç tane mafya bozuntusuna para yedirip arkasını kollattıran adamlar...bu çocuğun babası da amcası da zamanında dolandırıcılıktan hapis yatmış insanlar yani bunlar illegal işlerle uğraşıp haram yiyen yaratıklar..ayrıca düşünün Allah korusun bizim babamız bizim yüzümüzden hapiste olucak fln nerde olsanız koşup gelmez misiniz babamın ilgisi yok herşeyi ben yaptım onu bırakın demez misiniz? ve ayrıca cemin ibizadaki görüntülerinde hiç de öyle içine kapanık insana zarar veremiyicek masum bi tip diil nasıl oluyo da tanıyanlar hayatta böyle bişey yapamazdı diyolar..bi kere alkol yada bunun gibi uyuşturucu madde kullanan insanlar her şeyi yapabilirler çünkü normal insanlarda olmayan bi cesaret gelir kendilerine...kim ne derse desin olan münevvere oldu...

8.5 yıl önce lise öğrencisi çağlada böyle başı kesilerek öldürüldü
müge anlı konuyu işledi katil elini kolunu sallayıp ortada geziyor daha cinayette kızın iç çamaşırı soymuşlardı ama tecavüz evde çalınan eşya yoktu varılan sonuçta yokttttu 8.5 yıl geçti aradan
umarım münevverde böyle olmazzzzzz

Münevver olayı tamamen kurgulanmış bir cinayet bence. Arka kapıdan kızı sokmalar. O kesici aletlerin
evde olması. Ceseti koydukları kutuya kadar herşey planlı.
Ve şundan da eminimki bu çocuğun sahte pasaportu sahte kimliği herşeyi vardı. Dolayısıyla olay
olduktan sonra bunu Cem yaptı densede o anda o adam başka kimliğe sahip olduğundan çok güzel gitti buralardan.
O adam Türkiyede değil bence. Nereye kadar kaçar bilmiyorum ama para her kapyı açıyor sanırım.
Umarım bulunur da münevverin annesinin birazda olsa içi rahatlar.

inşallah tez vakitte bulunur

8.5 yıl önce lise öğrencisi çağlada böyle başı kesilerek öldürüldü
müge anlı konuyu işledi katil elini kolunu sallayıp ortada geziyor daha cinayette kızın iç çamaşırı soymuşlardı ama tecavüz evde çalınan eşya yoktu varılan sonuçta yokttttu 8.5 yıl geçti aradan
umarım münevverde böyle olmazzzzzz

evet pazar günü izledim bende annesi konuştu şimdi yaşasaydı sanırım oda 24-25 yaşlarında olacaktı

Bilgisi olmayan varsa diye yazıyorum..Böyle ışlenen suçların zaman aşımı süresi 22 yıldır..Çağlanın katil yada katilleri 9 yılı devirdiler..13 yıl daha yakalanmazlarsa,daha sonra yakalansalar bile ceza almıycaklar zaman aşımı yüzünden...

cem içinde geçerli tabi..

DAVA ZAMANAŞIMI

Madde 66 - (1) Kanunda başka türlü yazılmış olan hâller dışında kamu davası;

a) Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektiren suçlarda otuz yıl,

b) Müebbet hapis cezasını gerektiren suçlarda yirmibeş yıl,

c) Yirmi yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasını gerektiren suçlarda yirmi yıl,

d) Beş yıldan fazla ve yirmi yıldan az hapis cezasını gerektiren suçlarda onbeş yıl,

e) Beş yıldan fazla olmamak üzere hapis veya adlî para cezasını gerektiren suçlarda sekiz yıl,

Geçmesiyle düşer.

(2) Fiili işlediği sırada oniki yaşını doldurmuş olup da onbeş yaşını doldurmamış olanlar hakkında, bu sürelerin yarısının; onbeş yaşını doldurmuş olup da onsekiz yaşını doldurmamış olan kişiler hakkında ise, üçte ikisinin geçmesiyle kamu davası düşer.

Alıntıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cem katili cinayeti işlediğinde 18 ini doldurmadığından dolayı şöyle bir madde var TCK'da..Üzülerek yazıyorum..Umarım farklı şekilde yargılanır sadist katil..

TCK. 31.Madde

Fiili işlediği sırada onbeş yaşını doldurmuş olup da onsekiz yaşını doldurmamış olan kişiler hakkında suç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde onsekiz yıldan yirmidört yıla; müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde oniki yıldan onbeş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. Diğer cezaların üçte biri indirilir ve bu hâlde her fiil için verilecek hapis cezası oniki yıldan fazla olamaz

Back