ayy inanamıyorum pess diye diye dilimde tüy bitti.Dilberin babası cıkar kızımı kandırdılar o yapmamıştır der, ercan cıkar kaderin yaptıgına inanmıyorum yapamaz der,kemalin finansörü cıkar kemal yapmaz yapamaz elim kolum ayağımdı o benim onsuz ev bomboş der.Bunlar ne kadar güven telkin eden insanlarmış böyle vayy bee...
ben bunların bindebirini yapsam ne kocam ne ailem suratıma bakmaz,biz mi onurluyuz yoksa bunlar mı midesiz.
kemalin finansörü :dance::dance:
ay çok tuttum bu lafı alkisalkisalkis:lepi:vereliniortakseni gidi kibarcıkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya kızlar haklısınız ama insan birkitle olduğu sevdiği kişinin yaptığına inanamıyor sanırım onun için öyle diyorlar gerçi bu kadarda saf olunmazki vatandaşlar itiraf etmiş işte
kesinlikle katılıyorum,zaten muhammet olayı daha acıklanmamışken habire diyodu ya "işin içinde bir cocuk olmasa bu olayı bukadar uzatmam diye" kocaman bir yalan! dikkat ettinizmi bilmiyorum ama ben hergün bakarım reytinglere mügenin programı tavan yaptı bu olayda, o yüzden bir dönem herkes bunlardan bıktıgı halde ısrarla devam etti programa -aa iyiki de devam etmiş o ayrı-.reytingler artınca eli güçlendi tabi bir anda magazinci kimliğinden sıyrılıp "adalet meleği" oldu,ana haberlere cıkmaya başladı ve tabi kanalda borusunu öttürmeye başladı.
hakkını da yemem asla şuan ki format magazin programından yüzkere daha güzel ve oturaklı hiç diilse hayır duası alıyor.
beyza'yı boğup yakmışlar
konya'da yaklaşık 1 ay önce kaybolan 4 yaşındaki beyza çökekoğlu'nun öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, merkez meram ilçesi alavardı mahallesi kıraç sokak oturan seyit (31) ve arzu çökekoğlu (28) çiftinin 4 yaşındaki kızları beyza, komşuları kezban u. Ile bakkala alışverişe gittikten sonra kaybolmuş ve kendisinden bir aydır haber alınamamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?