Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ay kızlar içim karardı ya sabah sabah gene
8 kişi evde ölü bulunmuş 3ü çocukmuş nereye gidiyoruz böye offf artık şu ölümler dursun bi çare bulsunlar buna kimsenin kimseden korkusu kalmamış zaten insanın içinde en başta Allah korkusu olmazsa herşeyi yapar ama yeter artık yeterrr hergün bi ölüm haberi cinayet haberi daral geldi bana

bu olayı deselendıkce yasak ılskıler ortaya cıkıyor...
herkes nıkahsız dost hayay,tı yasıyor carpık ılskıler sonrası cıkan sonucu bak ufak bır cocugun cani bır sekılde olumu..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hepsıde seyıne pek duskunmusss
umıttede var bır sorun oda bana ınandırıcı gelmıyoryaaa:mymeka:
onuunda vardır bır dalgası:jeyyar::jeyyar:

kemalin finansörü :dance::dance:
ay çok tuttum bu lafı alkisalkisalkis:lepi:vereliniortakseni gidi kibarcıkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Adana'da bir apartman dairesinde 3'ü kadın, 3'ü çocuk ve 2'si erkek olmak üzere 8 kişi öldürülmüş olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, olay, merkez Çukurova Mahallesi Huzurevi Mahallesi, 142. Sokak Özemek Apartmanı A Blok, 11. katta meydana geldi. Sabah saatlerinde bir zehirlenme vakası ihbarı üzerine olay yerine giden Adana Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran ekipleri, söz konusu dairenin kapısını açarak içeri girdi. Ekipler, 3'ü çocuk 8 kişinin cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, dairenin çeşitli odalarında ve banyoda 8 kişinin başlarına silahla ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi. Ölenlerden 5'inin kadın olduğu kaydedildi.
Bu arada Adana Valisi ılhan Atış da, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Atış, basın mensuplarına yaptığı açıklamada konu hakkında bir bilgileri olmadığını ancak içerde 3'ü çocuk 8 cesedin bulunduğunu bildiklerini söyledi. Polis ekipleri, giriş ve çıkışlarını tuttuğu apartman çevresinde de geniş güvenlik önlemi aldı. ahallede şüphelilere yönelik çalışma yapılıyor.
Öldürülenlerden birinin hemşire Nalan Yüksel olduğu belirtildi. Yüksel'in 10 yıl önce eşinden boşandığı ve 2 oğlu, annesi, babası, kardeşleriyle birlikte burada yaşadığı, kısa bir süre önce de Dikili ilçesinden bu apartmana taşındığı öğrenildi. Öldürülenlerden kimlikleri tespit edilenler şöyle:

Nalan Yüksel(hemşire): 1969 doğumlu
Günay Yüksel: 1947 doğumlu
ıbrahim Yüksel
Halil ıbrahim Kopar: 1992 doğumlu-Nalan Yüksel'in oğlu
Arif Kopar: 1990 doğumlu-Nalan Yüksel'in oğlu

Öldürülen diğer kişilerin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç ise, olayın bir kıskançlık veya husumet nedeniyle meydana gelmiş olabileceğini belirtti.

ya kızlar haklısınız ama insan birkitle olduğu sevdiği kişinin yaptığına inanamıyor sanırım onun için öyle diyorlar gerçi bu kadarda saf olunmazki vatandaşlar itiraf etmiş işte

Bu muge de iyice havaya girdi erkenden, veda etmeden bir aciklama yapmadan programi bitirmeler falan

kemalin finansörü :dance::dance:
ay çok tuttum bu lafı alkisalkisalkis:lepi:vereliniortakseni gidi kibarcıkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tesekkür ederim canım ama benim türkçem bu kepazeliği anlatmaya yetmiyor,artık hepimiz dalgaya vurduk.

bu arada demin dilberin 40 lirayı acıkladıgı sahneyi yeniden izledim,müge diyor ki: hadi 10 lirayı kemalden aldın kalan 30'u nereden buldun? bizim f....şe de şöyle bir arkasına yaslanıyor haa kalan 30'u mu diyor,nasıl da belli kafasında yine tilki dolaştırdıgı,hemen de bulmuş yalanını pislikkk seni geberesice....

o kuzucugun gözündeki korkudan beter korkuları ceke ceke sürünürsün insallah,evlat katili,uçkur meraklısı kepaze.

ya kızlar haklısınız ama insan birkitle olduğu sevdiği kişinin yaptığına inanamıyor sanırım onun için öyle diyorlar gerçi bu kadarda saf olunmazki vatandaşlar itiraf etmiş işte

kesinlikle katılıyorum,zaten muhammet olayı daha acıklanmamışken habire diyodu ya "işin içinde bir cocuk olmasa bu olayı bukadar uzatmam diye" kocaman bir yalan! dikkat ettinizmi bilmiyorum ama ben hergün bakarım reytinglere mügenin programı tavan yaptı bu olayda, o yüzden bir dönem herkes bunlardan bıktıgı halde ısrarla devam etti programa -aa iyiki de devam etmiş o ayrı-.reytingler artınca eli güçlendi tabi bir anda magazinci kimliğinden sıyrılıp "adalet meleği" oldu,ana haberlere cıkmaya başladı ve tabi kanalda borusunu öttürmeye başladı.

hakkını da yemem asla şuan ki format magazin programından yüzkere daha güzel ve oturaklı hiç diilse hayır duası alıyor.

memleketçe çok güveniyoruz,herkese.bence bu beyza işinde de akrabalarının yada tanıdıklarının parmağı var.yapan kesin mahalleden.bence akrabaları tek tek tek tek sorgulanmalı.hani çapraz sorgu mu diyorlar ondan yapılmalı işte.benim de çocuğum var,kınamayayım ama,kadına çok kızıyorum.bu ne rahatlık.

Aynen g...u kalkti mugenin
Inat etmismismis yersen

Beyza'yı boğup yakmışlar
Konya'da yaklaşık 1 ay önce kaybolan 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Kıraç Sokak oturan Seyit (31) ve Arzu Çökekoğlu (28) çiftinin 4 yaşındaki kızları Beyza, komşuları Kezban U. ile bakkala alışverişe gittikten sonra kaybolmuş ve kendisinden bir aydır haber alınamamıştı.

ya ben su an uzuntuden bayılacak gıbıyım
kızlar ya ıcım cekılıyo beyzanın annesı bu gun cıkmıstı ekrana
cocuk oldurumus
senağlama

Beyza'yı boğup yakmışlar

Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 300 polisle yapılan araştırmalar sonucu, küçük kızın bakkala birlikte gittiği Kezban U. tarafından boğularak öldürüldüğü ve cesedinin sobada yakıldığını belirlendi. Gözaltına alınan Kezban U.'nun çocuğunun daha önce hastalık sonucu öldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ıHA

bu bilgi gerçekmidir? Daha 1 saat önce annesi tv deydi, çok şaşırdım. Aydınlatmanızı rica ediyorum. Selamlarla...

evet canım ya mynet te yazıyo bende programı sımdı ızlıyordum netten bırde haberlerı okuyaym dedım ve gorunce ınanamadım sok oldumm

evet öldürülmüş komşusu tarafından belki bu bilgi programın sonunda verildi ve o yüzden apar topar program bitirildi yani canlı yayın yapamadılar

ya mınıcık yawru ya benım yegenımde 4 yasında adı beyza ve sok oldum bız evde dıger odaya gıdınce bıle pesıne gıdıyoruz bu anne nasıl gondermıs o canı yaratık ufacık cocuktan ne ıstemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…