Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

madme o kadar emindi ve biliyordu o zaman polise diyecekti bunları..şimdi neden konuşuyor..böyle şeylerede sinir oluyorum..herşey oluyor bitiyor,sonrada birileri çıkıp aslında böyle oluyorda şöyle oluyorda bilmem ne anlatıp duruyor..şimdi benim ne elime geçecek bu bilg ile..hiçç bişi..en azından o zaman söylese idi belki yakalanırdı...madem o zaman söylemedin şimdide söyleme sus

münevver in vücuduna satanizm ile ilgili sembollerde çizilmiş bugün deşifrede satanizm olayı işlenecek
konular ele alınıyor ama sonuç yokkkkkkkkkkkkkkkk
evde dört beş kişi cinayet işleyecek adam kesip ayin yapacak koskoca yerde gören olmayacak olaydan sonra cem eve gelecek yurt dışına anne kaçacak biz daha hangi konuyu işleyeceğiz
bu öldüren dört beş kişi de çok güçlü zengin aile çocuğu ki olaYA çocuklARININ ADI YENİ KARIŞTI ONLARDA SAKLICAĞINI SAKLADI TEMİZLİĞİ YAPTI
SAKLANMAYA DEVAM EDİYORLAR BAKALIM NEREYE KADAR
DİLBER GİBİ FAKİR AKILDAN YOKSUN KİŞİ GÖZGÖRE GÖRE YALAN KONUŞUP İNSANLARI 45 GÜN OYALADI
BUNLAR BU GÜÇLE NE KADAR SAKLANABİLECEK

Allah bıldıgı gıbı yapsın bu 6 kişiyi adlarını bıle anmak mıdemı kaldırmaya yetiyor...

Insallah balta olayı gercek cıkmaz,o zavallı yavrucagın korkulu gözlerını düşünmek bıle mahvedıyor benı...

Allah ıslah etsın hepsını,cezaevınde de bunları pek ıyı seylerın bekledıgını zannetmıyorum...

bence tatile gireceği için o zamana kadar yeni konu işlemek istemiyor yarım kalır diye o yüzden ümitle dilbere devam...

2 hafta sonra sezon bitiyo demişti ama bilmiyrum cem yakalanmaz yurt dışına çıkmıştır kaç gün geçti estetik yapmış hatta isim bile değiştirdi adamda para bol koskoca sitede insan çığlık duymaz mı bu arada münevverin babasınn saçları dikkatimi çekti hiç beyazlama yok

bide haberlerde duydum duydum münevverin iç çamarından alınan sperm örnekleriye cemin babasından alınan örnekler tutmamış ya spermler ceme ait değil yada cemin babası öz değil dediler

bide haberlerde duydum duydum münevverin iç çamarından alınan sperm örnekleriye cemin babasından alınan örnekler tutmamış ya spermler ceme ait değil yada cemin babası öz değil dediler[/QUOTE]

belki 3. biri daha vardır..

yaw bu balta olayı nedir bugün açıklamadılar demi
linç etmeye kalmışlar keşke gebertselerdi oracıkta o pis yaratığı adını duyunca sinirlerim bozuluyo artık çıkmasınlar ekranlara adi yaratıklar

ölmesinler çeksinler ömür boyu insan içine çıkamıycaklarmı sürüm sürüm sürünsünler insan öz evladını öyle öldürür mü

müneverin babası süreyya bey birazdan uğur dündarın konuğu olacakmış canlı yayında..
star ana haber bülteninde...

son 9 günmüş yaaaaaaaaaaaa
ama yeni sezondada devam edecekmiş programa...
ah şu münever olayıda çözülüp bitseydi keşke sezon...

yarın münevver cinayetindeki olay az da olsa aydınlanacak
dna sonuçları yarın açıklanacak
kaç kişi öldürdü arkadaşları varmıydı belki yadım edenlar çıkarda gerisi çorap söküğü gibi gelir

sanki münevver olayı kolay kolay çözülemeyecek gibi geliyor bana.. ama tabiki temennim bir an önce katillerinin bulunması..

kızlar az önce stvde hayat dersi programı varya ona denk geldim oradada muhammedinkine benzer bir olayı işlemişler..

birde benim aklıma takıldı bu balta oları acaba münevverinki gibi muhammedide parçalayıp mı evden çıkartmak istediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…