Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kanlı bir balta var arkadaşlar kemalin evinden çıkmış üzerindeki kanlar muhammedemi ait diye araştırılacak..

battaniyede hurdacı sinanın evinden çıkmış o da muhammedi sarıp attıkları battaniyeymiş..

Altta son dakika haberi:kemal'in evinden cikan kanli baltanin muhammed'in olumuyle bir ilgisi var mi?
Konustuklari Umit'in tedavisi:bbo:

Ya bu Kemal'in ailesi yok mu? Kemal'in o kadar adi gecti neden cikipda bir cift laf etmiyorlar
bu adamin colu cocugu yok mu, bu nasil is?

Ya bu Kemal'in ailesi yok mu? Kemal'in o kadar adi gecti neden cikipda bir cift laf etmiyorlar
bu adamin colu cocugu yok mu, bu nasil is?

sinanında 3 çocuğu daha varmış yok canım millet dilini yuttu herkes sus pus oldu..

100 kere dedim bir 100 kere daha derim bunları kısırlaştırsınlar...

bende aynen ümitin zeka özürlü olduguna inanıyorum,embesil yaratık,olan biteni hep ağzı acık ayran budalası gibi izledi.hatta kemal programa geldiğinde dilebere kim bu diye sormustu aralarındaki konusma yayına gelmişti.

normal insanların IQ'su 90 ile 110 arasındadır bu moronunki max15-20 falandır.

artık sıktı bu ümit...ne arıyo hala orda anlamadım...özürlü olduğuna ben de inanıyorum...bu salağın bi daha evlenip yine çocuk yapmasına kim engel olabilir...bu konu çözümlenmediği sürece bu tip olaylara daha çok tanık olacağız..yazık bu masumlara.... senağlama

Normal halde hiçbir babanın kızını bu ne olduğu belirsiz insana vermemesi gerekiyor.Ama belli olmaz tabi...

nefret ediyorum bu dilberin surat ifadesinden gülüyo kadın ya evladını öldürmüş gülüyo çirkin yaratık :mymeka:

arkadaşlar bu balta olayı nedir ben tv izleyemiyorumda buradan okudum çocuğa bişey mi yapmışlar y oksa

kemal denen adamın evinde kanlı bir balta bulunmuş canım. muhammetle alakası olup olmadığı araştırılacak..

kızlar aklıma muhammetin 6 aylıkken çekildiği fotoğraf geldi.. muhammetle ümit in kafa şekilleri aynı.. yani çocuk ümitten çıkacak dna da...

inanmıyorum ya baltaylamı dövdüler çocuğu yoksa

bencede yüzde yüz babası o heriç çıkacak

dna işi lafta kalmadı yani..kesin yapacaklar öyle mi...İnşallah ondan çıkınca yüreği 5.000 kat daha fazla yanar ama bir bakıma da çok saçma.Senin olsun başkasının olsun masuma nasıl kıyılır...Bunun hiçbir özrü olamaz...

bu olay git gide dahada çirkinleşiyo balta falan yoktur inş :1no2:

oo pis pis gülüşünü gördünüz mü kızlarrr var ya kesinlikle assınlar bu pisliğiiii kötükedihüso

Arkadaslar ekranin altinda son dakika haberi duruyor ama olayi konusmuyorlar balta olayindan bahsetmiyorlar gelisme oldukca yazariz, cocuk olu bulundugunda dilberle umiti teshis icin goturduklerindeki goruntuleri verdiler dilberin suratinda bir dalga ifadesi salak salak guluyor aptal kadin!

bu olay git gide dahada çirkinleşiyo balta falan yoktur inş :1no2:

oo pis pis gülüşünü gördünüz mü kızlarrr var ya kesinlikle assınlar bu pisliğiiii kötükedihüso

Eski gülüşlerini mi gösteriyorlar yoksa hapishanedeki çekim falan mı?Asmazlar ama gözlerini oyarlar kesin..İdam geri dönsün diye birşey yapalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…