• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bir sürü yalan ahlaksızlık diz boyu.. bence herşeyden haberi vardı. bu insancıklardan herşey beklenir, anlaşmış bile olabilirler. umit söyleneni 3 gün sonra idrak ediyor moduna sokmuş kendini ki akli dengesi yerinde değil denilsinde az ceza alsın diye

müge programın süresini kısaltmayı başarmış sonunda,hep şikayet ediyodu bu program cok uzun diye.aman ne güzel izliyorduk işte ne vardı sezon bitene kadar idare etseydi...

balta ve battaniye olayını muge açıklamıştı kızlar
sinanın evinde muhammedi tarlaya atarken kullandıkları battaniye çıkmış uzerinde muhammede ait kalıntı varmış
kemalin evindede kanlı bir balta bulunmuş, kanın muhammede ait oldup olmadığı araştırılıyormuş.
yanlız muge bu bilgileri gayri resmi bir yerden almış, onuda söyledi

baltayla öldürmüşlerdir o zaman..kanlı baltanın başka bir açıklaması olamazki?
ama bu zamana kadar temizleyip atarlardı bir yere..kendilerine çok mu güvendiler evde tuttuklarına göre?
+ arazide yaptılar bence ne yaptılarsa...çünkü bir çocuk arabanın bagajından sesler geldiğini söylemişti..
ahh yavrum yaa..çok talihsizmiş...
bu pislikler acı çeke çeke ölür inşallah..

hala o pisliğin suratını gösteriyolar ya aklım almıyor...ne yapmaya çalışıyolar acaba...kötülere örnek olsun inşallah başka bişey istemem...böyle ana babalar olmaz olsun...
:mymeka:

sinan iki suçtan yargılanacakmış
biri ölume sebebiyet diğeri fuhuşa göz yummak
muge bunuda açıklamıştı.. sinan öldurduyse baltanın kemalin evinde ne işi var?
inşallah muhammed uzerinde kullanmamışlardır baltayı
daha çok pislik çıkacak bu olaydan gibime geliyor

münevverin katilini de göz göre göre kaçırdılar ...geçen akşam bir programda duydum...o kişiyi tanıyan bir genç kız cinayetten sonra yaklaşık bir ay evine girip çıktığına şahidim dedi...korkunç gerçek...kan tutar bu pislikleri bir süre cinayet mahalinden ayrılamazlar..polis bu gerçeği bilmiyor muydu da gözetlemedi ne dersiniz :uhm:

suçu işlemişler madem delileri neden yok etmemişler her konuyu kapatıp 45 gün durabildiler yakalanacağını düşünmeden baltayı temizleyip delili yok edemedi mi kemal

bu işin en temelinde aile ve eğitim var... ümit in ailesi zamanında doğru düzgün ilgilenselerdi ümit askerdeyken 4 kez kaçma olayını yapmazdı.. hadi zar zor askerliğini bitirdi ne acele ediyorsun evlendirmek için ? adam daha vatani görevini yapmaktan kaçıyor değil ki aldığı kadına baksın.. pehh

dilberin ailesi zamanında kızlarını çekip kenara onun bir kız olduğunu ileride evlendiğinde adının temiz kalması gerektiğinden bahsetselerdi dilber de haşna fişne olaylarına girmezdi.. ve babası ümit i ve ailesini zamanında araştırmış ve kızlarını öyle vermiş olsalardı (ki askerliğini yapmayana kız verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz) bütün bunlar yaşanmamış olacaktı..

diyeceksiniz ki dilberin içinde var zaten.. içinde varsa bile en azından evlenmemiş,çocuk sahibi olmamış, başka bir insanın daha başını yakmamış olacaktı..

ama artık bütün bunlar olmuş.. şimdiyse adı cani ye çıkan bir kadın var (anne demeye dilim varmıyor).. onun da ruh hali bozuk.. aslında bozuk olmayabilir de. ne bileyim kim 45 gün önce çocuğunu öldürüp kayboldu diye ekrana hergün çıkar, hadi çıktı diyelim her gün yeni bir yalanı ortaya çıkınca öyle değildi böyleydi bilmem ne der? ve soğuk kanlılığını nasıl bu kadar iyi muhafaza eder? (hala şaşırdığım tek olay bu)

çocuk öldü ya... artık ne baltanın ne battaniyenin ne de ilk tokatı kimin vurduğunun bir önemi yok... adı geçen 6 kişinin hepsinin de bir tek parmağı sadece parmağı bile temas etmiş olsa o yavruya hepsinin de en ağır cezalarla yargılanmasının önemi var.. bütün izleyenleri kandırmalarının önemi var..

bugün ümiti ekrana çıkarıp (adam zaten ruhsuz duygusuz bakıp duruyor) aynı olayı deşelemenin bir mantığı yok... ümitten neyin açıklamasını bekliyorlar.. (ümit ancak 4-5 gün önceki mevzuyu yeni kavramış oluyor.).. biz artık ümit in ne yapacağını bilmek istemiyoruz.. ne yapacaksa yapsın ama artık yok olsun şu ekrandan...

darlandım valla...

sinan iki suçtan yargılanacakmış
biri ölume sebebiyet diğeri fuhuşa göz yummak
muge bunuda açıklamıştı.. sinan öldurduyse baltanın kemalin evinde ne işi var?
inşallah muhammed uzerinde kullanmamışlardır baltayı
daha çok pislik çıkacak bu olaydan gibime geliyor

bu olayı derinlemesine incelense
kaderin çocuğu baba belli değil
kadir eroin bağımlısı
hurdacı sinan ve karısı çarpık ilişkiden 5 çocuk var
kemal annesine ailesine bakmayım çükünün derdinde düşmüşşşşşşş
müge her bir konuyu incelemeye başlasa yayın dönemi ve sabrı yetmezzzzzzzz
müge anlı da tatile giriyorrrrrrr

bugün bir iki kere konusu geldi yeni yayın dönemine yine katilleri yakalarız felan dedi
bomba gibi gelecek aydınlanmamış davası bitmemiş dosyalar var. bu dönem 17 kişi hapse girmiş yeni yayın dönemindede yarım kalanlar ve davası sonuçlanan dosyaları ele alacakmış mügeeeeeeeee

bu akşam deşifre programında gene münevverin konusu işlenecek..
ben o katilin bulnucağına pek inanmıyorum bulunsada baya zaman geçer gibi
para her kapıyı açıyor işte kaçtı kadar kaçar yakalanıra yakalnır
kesinlikle ailesi cemin nerde olduğunu biliyor
alsalarya sorguya şöğle bi güzel dayak çekip söğletseler
ama olmaz paraları var ..en az cem kadar aileside suçlu..
çocuklarını para ile yetiştirmişler sevgi ve insanlıktan yoksun
bunlar ana baba olsa ne olur. dilber -ümitin başka vearsiyonuda bunlar tek fark para..
inşallah o zenginlikleri bi gecede yokolur
sürüm sürüm sürünürler hepsi ...
diri diri o kızı kesene pislikte
daha beter bir şekilde katledilir
etleri lime lime yapılır inşallah..

kızlar evet bugün müge yeni yayın dönemi falan diye laflar eti.bence okulların tatil olmasıyla birlikte müge de tatile girecek. bu arada bugün yayın neden erken bitti ki ? ayrıca mügenin yarın görüşmek üzere falan dediğini de duymadım.

Anlayamıyorum nasıl bır kın ve nefret bu adı kasdın zaten kocasınada Şıkayet edıp o cocugu dÖvdÜrÜyormuŞ yaramazlık yapınca o balta neyın nesı acaba herhalde olayın ortaya cıkacagını tahmın edemedıler ve baltayı o Şahsıyetın evınde sakladılar bızım evı aramazlar dıye dÜŞÜnmÜŞ olsalar gerek adlı tıp dr sÖylemesıne gÖre ne kadar yıkasalar bıle kan ızlerı ıncelenınce ortaya cıkıyormuŞ mÜnevverın olayında acıklamıŞtı demekkı bunlarda yıkadı ama acıgacıktı ıncelenınce bence ama yınede ınŞallah beltayla ÖldÜrÜlmemıŞtır o yavrucak

Bugun esim evdeydi bakamadim ben programa umitin ne isi varmiski programda hala...Sizlerin yazdiklarinizla idare ediyorum bugun ..Hepinize tesekkurler....

şu ümit denilen adam hala ne arıyor tv de anlamıyorum. besbelli adamın karısının ne halt ettiğinden hbri var. adamın derdi çocuğunun ölmesi değil, ortada kalmış olması. çocuğun baltayla öldürülmüş olabilir be adam bi tepki ver be. bu ne biçim babalık. bunlar nasıl ana baba. yazıklar olsun böyle insanlara. müge anlı da lütfen çıkartmasın bunları yayına. adamın şimdi çenesi açıldı bas bas bağırıyor kendini eleştirenlere. izledikçe sinirim bozuluyor görmek istemiyorum bunları artık.

Back