• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

hergün polisin yapacagi herseyi basin bildiriyor bir gizlilik yok buda cemin ekmegine yag sürüyor..münevverin babasi hakli evlat acisi ama bu kadar bilgileri paylasip her kanalda anlatmasi onu kaciranlara yeni yerlere itiyor..cem belki moskovaya giderdi abisi oradaydi ama masallah hergün rusyada yakalandi su oldu bu oldu diye diye adam artik orayada gitmez..bence gizlilik olmali bu olayda

ya evlat sahibi olurken gazini uykusunu sorun ederdim yok yadi yok kabiz oldu biraz buyudukce bu sorunlara gulmek lazim sokaklar sapik ruh hastasi kayniyor bunlardan nasil koruyup onlem alicaz cocuklarimiz icin Muhammed yuzunden zaten kendimde degilim hala yas tutuyor icim umittende anasindan o adam ve o pislikle ilgili herseyden nefret ediyorum gormek bile istemiyorum ama simdi baska bir evlat mezarda munevver yazik ya bir insan kolay mi yetisiyor fidani kirip atmak bu kadar mi kolay nasil bir vahsettir henuz canli birinin boynunu kesmek Allahim aklima mukayet olsun ama kizlar sunu soyliyim bu cem pisligi kolay bulunmaz nedeni para zenginin kabahatini bile saklamasi kolay para oldumu hersey ortulur

ben hala o cani kadinin sokundayim inanamiyorum bir türlü inanmak icimden gelmiyor nasil 45 gün boyunca o yayinda oturabildi yazacak okadar cok sey varki
yalniz arkadaslar benn bisey anlamadim kader ve kadir ne yapmislar
??

gununuz aydın olsun kızlar

16 yaşında çocuk sahibi olan için 4 yaşında bebeğin bakkala gönderilmesi gayet normal geliyor herhalde

aman kızlar herkesten kıllanır oldum bu kayıp olaylarında bu olayın altında inş. başka bişey çıkmaz :Saruboceq:

bişi dicem bende huylandım bu kadından..zaten dilber vakasından sonra herkesi potansiyel suçlu olarak görüoruz ama bu kadındada bişiler var ama hadi hayırlısı bakalımm

ah yawrum ckta sırın karabıber gı masallah ıns basına bıse gelmeden bulunur sonu muhammede benzemes

çocuga bakamıcaksan dogurmucaksın.
doguruyorsanda gözbebegin gibi bakacaksın.
hangi akılla 4 yaşındaki çocugu bakkala gönderiyorsun sen.
birde bu olayda da tel.dan resimleri silinmiş tesadüfe bak ya.
müge hanım iyi dedi tuvaletemi düştü diye.

Back