bişi dicem bende huylandım bu kadından..zaten dilber vakasından sonra herkesi potansiyel suçlu olarak görüoruz ama bu kadındada bişiler var ama hadi hayırlısı bakalımm
be başını kaçırdım, asuman kendimi gelmiş programa ?
Benim etrafımdada çocuklarını bakkala gönderen çoook var.Hatta ben kızımı göndermiyorum diye bana kızıyorlar.Onlara göre bu çocuğa güven veriyormuş ve daha akıllı ve olgun olmalarını sağlıyormuş.Al işte sonra böyle kabolunca bizimde yüreğimiz yanıyor.Çocuklarınıza bakın bizide üzmeyin.kaydirigubbakcemile
ya allah aşkına bu program ne için yapılıyor amaç ne hala cahil insanlar olayı çözebilmiş değil.cahillere değilde olan cahil çocuklara oluyor.yazık garibim daha damla kadar çocuğu nasıl bakkala yollarsın onu dünyaya getirirken hiçmi canın yanmdı bu kadar esneksin.arkadaşlar bu kadında aynı dilber gibi soğuk nursuz vede 35 gündür kayıp bir damla yaş yok.inş. bu olayın sonu muhammedim gibi aydınlanmaz.iyi sonuçlanır.yemin ederim ikinci evlat acısına bünyem kaldırmaz yazık evlatlarımıza ortalık organ mayfası dilendiriciler kol gezer ken sen nasıl çocuğunu dışarı salarsın.mügenin dediği gibi allahın bi oyunu gibi yaa
arkadaşlar başını izlemedim de size sorayım...bakkaldan dönerken kaybolan çocuğun çevrede araması yapılmış mı...bi yerlere düşmesin yavrucuk...kuyu falan..Allah korusun da...
ayy allam yarabbimm
inş sonu muhammed gibi olmaz ama var altında bişeyler buda çok ruhsuz ve gamsız kesinlikle bişey varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?