Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ben programi her zaman izleyemiyorum ama dilberi bir kaç kez izlemistim.dun bir arkadas olanlari anlatinca kanim çekildi resmen.aman allahim nasil insanlar var.ben onun pisman olduguna inanmiyorum.olduysada kendi akibeti için olur,o kuçuk masum yavru için degil.boyle insanlari idam etmeli,yasatmamali.çigdem83 sana katiliyorum insallah içerde bulur cezasini.omur boyu hapis az gelir buna .

ilknurun katili hapiste öldürülmedi.
MÜGE ANLI bugüne kadar konuk ettiği acılı anneler arasında ilknurun annesi vardı münevver yürüyüşünde de vardı
ilknurun katiline lanetler yağdırdı

bu çorludaki komşular hç polisi aramamışmı bu çocuk aç diye yazık ya küçük kız bie neer görmüş neler büyüyünce annesini istemez

ben oralarını kaçırmışım demekki,ben de kendisi geldi zannetmiştim.kendi kendime ne kadar çelişkili diyordum.bravo tam oscara aday.

aksine olay daha da büyüdü.peki şu otobüs muavini ile ilgili bir açıklama yapıldı mı.aslında onlarında sorgulanması gerek.acaba onlar da bu tezgahın içindemiydiler.ne yapayım çok merak ediyorum.tekrarını da izlemeye vaktim yok.

son gunlerde ruyalarimda hep cocugum kayboluyor.icime isledi bu olay. bir turlu aklimdan cikmiyor. bu ne vicdandir. daha dogrusu vicdansizliktir.aklim almiyor bir turlu.kendi canina nasil kiyar insan.opmeye sevmeye kiyamadigi yavrusunu nasil atar tarlaya, kurda kusa yem eder..esim bu programi izlememi yasakladi.iki gundur migrenim tuttu.kafami kaldiramaz oldum...insallah icerde gebertirler bu dilber denen adi mahlugu..cocugu oldur at tarlaya, hanfendi otellerde sefa yapiyor..vallaha benim aklim almiyor bir turlu bu nasil bir sey..

kızlar akşam haberlerinde gördünüzmü..
dilberlere linç girişimi olmuş..
nasıl öfkeli bi kalabalık vardı..

bide dilber sorgudan çıkarken halini gördünüzmü yamuk yamuk yürüyor suratı 5 karıştı...
eşimle konuşuyoruz aaa dedim bunda bi tuhaflık var..
eşim dedi eee sorguda benzetmişlerdir... dedi..
acaba dilberi sorguda dövmüş olabilirler mi?

düşündükce insan inanamıyor ya bir anne bu kadar canavar olurmu yazık cocuk acaba nasıl öldü acı cektimi hep kafamda cok üzülüyorum bu gün cocuklar yani muhammedin arkadaşları tv röpörtajda annesi hep dövüyordu diyorlar ya inanilmaz afedersiniz ama hayatta insanın evladından başka ne degerli olabilirki ama dilber icin belli işte neyin belli oldugu cok şeyler söylemek istiyorum ama burdan olmuyor işte şerefsiz i bir anne bence aşka birşey olamaz ya ama genede babaanneden nefret ediyorum onu görünce sinirlerim tepeme cıkıyor yazık o kızın yedigi bir lokma ekmekten yemekten ne olurki gerci cok iyi oldu onlarda kalmadıgıBENıM KIZIM VAR COCUK DıYORKı ANNE ıYıKı DıLBERıN BABASI ALMADI KIZI SONRA ODA ANNESı GıBı OLURDU DıYOR YA kücücük cocuk bile bunun farkında

inşallah dövmüşlerdir kesin bence dövmüştürler diye düşünüyorum gerci hicbirşey o cocugun cektigi acıyı azaltamaz ama inşallah daha beter bir şekilde kendi başına gelir inleye inleye geberip gider allahın huzurunda bakalım ne dyecek nasıl kendini savunacak öbür dünyada bilmem ne yapmak icin cocugumu öldürdümmü diyecek acaba

dilber anlatılanlara göre istediği kadar uyuyan öğlelere kadar çocuğu sokağa salıp uyuyomuş yemek yapıp yedirmeyen çocuklarına bakmayan bir anneymiş ümitin annesi nededi yayında çocuğun altını bile alamıyor başı hep böceklenmiş ayıklamamış dedi kaynansıyla kavga ediyormuş kızını ona veriyormuş sonrada kendiside otelde rahat rahat sigarasını içip keyfine bakmış kadın ayıklamış bitlerini küçük kızın yazık çocuk ne yapsın devletin alması daha iyi bence o küçük kızı en azından okurda meslek sahibi olur kendini kurtarırı büyüyünce tahminim çocukları dövmeside birlikte oldukça beraber olduğu kişilerle susturmak içindi günahı boynuna yazıklar olsun

bu çorludaki komşular hç polisi aramamışmı bu çocuk aç diye yazık ya küçük kız bie neer görmüş neler büyüyünce annesini istemez

komşuları aramamışlar canım polisi falan... onlara da kızmadan edemiyor insan.. bu çocuk bu hale gelmeden yapmaları gerekeni yapmayıp sonrada kadın televizyona çıkınca patır patır konuştular...

birde çorlu da oturan bir arkadaşım var.. olayın ilk başlarında sorduğumda ben burada oturuyorum valla duymadım senaryo falandır demişti... tabi sonradan olanları okuyunca doğruymuş dedi... birde sanırım halkımızın bir kesimi bu tarz olaylarda BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN diyor o yüzden...

sen onunla bununla oynaşcaksın diye yavrunu öldür,tarlaya at 45gün otelde keyif yap canlı yayında kıkırdaş ümit denilen şahsiyetle.. bunlara diyecek sözüm yok ama ümitte baba değil en az dilber kadar kötü.. adam hiç bişi bilmiyorsa bile yeni neler öğrendi hem aldatıldığını,hem çocuğunun öldüğünü,hemde annesi tarafından katledildiğini... hiç bi tepki yok hala gelmiş saçma sapan konuşuyor bunları öğrenen normal bir erkek neler yapar dünyayı yıkar be adamın başına bunun umrunda bile değil.. iiyikide kızı aldılar ellerinden bunların yanında büyüse kimbilir ne olurdu yavrucak devletimiz sahip çıktı şükür...
ALLAHım dilbere sen layığını ver... yaptığı bu kötülüğün eziyetini hem bu dünyada hem ahirette en acı şekilde çektir..

ya arkadaşlar günlerdir aklımdan çıkmıyo bu olaylar. çok etkilendim. hele o anne dilber denen pisliğin yüzü gözümden gitmedi kaç gun. ben programıçok yakından takip edemedim şu kader denen kadın var ya bi de annesi mi ne.. onlar neden tutuklandı ne yapmışlar?

onlarda bu olayin icinde olduklari icin
cocuga ne oldugunu bildikleri halde sustular bu yüzden öldürenler kadar onlarda suclu
insallah hepsi de hakettigi cezayi bulur

Kızlar dilber'in ilk çıktığı günü seyretmek istiyorum.Var mı müge anlı'nın eski programlarının olduğu bir site.Burda bir arkadaş link vermişti ama orda sadece son 3 gün var...

bu kadar insan ekrana çıkıp da milletin yuzune nasıl baktılar pes yani

Hani ufacık bebeğe tecavüz eden bir yaratık vardı,aynı o olayda ki kadar yaktı bu olay da beni.....rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu bizleri böyle insanlarla karşılaştırma.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…