• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

45 gün boyunca hiç konuşmadı vicdanı olsa keyif çatacağına kendini sorgulardı.bir sinir anında oldu derdi ... çocuk annesinin pisliğine kurban gitti
yetmezmiş gibi tarlada köpeklere yem etti çocuğu kurtlandırdı.diğer çocuğu bitleri içinde kaldı hayvan bile değil bu kadın bunun hiç bir açıklaması yok şimdi hapis yatacak ağırlaştırılmış müebbet bile alsa hücrede tek başına kalacak .dışaradaki hayatı çok mu iyiydi şimdi içerde derdi m yok tasam yok yan gelip keyif çatayım der bu kadın............ bu kadını taksim meydanına bağlamalı 1 hafta boyunca halkın eline verecekler.. sonra ağırlaştırılmış müebbetini yesin

kadın 45 gün hiç konuşmadı beeee....
ne ağzı sıkıymış..
ağzını sıkı tuttuğu kadar k....nıda sıkı tutsaymış.....
şimdi muhammetimiz hayatta olurdu....
pis f....e

komşuları aramamışlar canım polisi falan... onlara da kızmadan edemiyor insan.. bu çocuk bu hale gelmeden yapmaları gerekeni yapmayıp sonrada kadın televizyona çıkınca patır patır konuştular...

birde çorlu da oturan bir arkadaşım var.. olayın ilk başlarında sorduğumda ben burada oturuyorum valla duymadım senaryo falandır demişti... tabi sonradan olanları okuyunca doğruymuş dedi... birde sanırım halkımızın bir kesimi bu tarz olaylarda BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN diyor o yüzden...

bence en çok ordaki insanlar şuçlu b, polisi arayıp diyebilirlerdi hatta bi çcuk konuştu beyaz arabaya dilber geldi çocuk sesi duyduk diye arasalardı beki yaşıyr olcaktı

bu dilberin sözde sevgilisinin karısı yokmu dilberin ailesi yokmu ümit iki çocuğu için dna yaptırcakmş ne günlere kaldık

arkadaşlar benim artık dilbere sözüm yok:kızgın:,onu cani olarak görüyorum ve bana kalsa elektrik sandalyesine bağlardım onusengözlerimebaksanab,ben şunu demek istiyorum,iyiki babaannesi kız torunu vermiş devletevereliniortak,keşke daha önce yapsaydı,o bebeğin piskolojisi ne durumdamafoldumben?bazı insanlar tepki veriyor,kızıyorlar ona,ama bence hiç önemli değil,öz mu değil mı,o bebek,onun sağlıklı ruh ve beden çok önemlibenneyaptımki,bu ailenin içi-dışı çürük,en azından bebeği kurtulur,keşke muhammed de kurtulsaydı:Saruboceq:,canım onun için yanıyormafoldumben,ama geri dönüş yok malesef,ve mügeye alkışlıyorumalkisalkisalkis,o cani benim karşimda dursa ben onu ellerimle boğardımkötükedihüso

.....rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu bizleri böyle insanlarla karşılaştırma.......
amin:Saruboceq:

bence dilbere idamda , hapiste ödül olur idamda kestirmeden ölür gider. Hapiste devletin elinde yaşar gider.bunu ve bunun gibileri işkence kampları varya öyle bir yere sokacaksın geberene kadar sürünecek ölümü özleyecek ama ölemeyecek..

ızmir"de 1.5 yaşındaki bebeğe tecavüz skandalının baş zanlısı olarak 21 yıl hapis cezası alan Yılmaz V., Kaynaklar Cezaevi"nde mahkumların saldırısına uğradı. Çay kaşığıyla bir gözü oyulan Yılmaz V. iki kez ameliyata alındı

Türkiye"yi ayağa kaldıran bebeğe tecavüz rezaletinin baş zanlısı Yılmaz V. cezaevinde saldırıya uğradı. Mahkemece 21 yıl hapis cezasına çarptırılan Kaynaklar Cezaevi"nde tutuklu bulunan Yılmaz V., tek kişilik hücrede kalmaktan sıkıldığını belirten bir dilekçeyi yönetimine sundu. Koğuş arkadaşıyla kalmasına izin verilen Yılmaz V., belli aralıklarla bahçede diğer hükümlülerle bir araya gelmeye başladı. Ancak hükümlüler arasında, Yılmaz V."nin bebeğe tecavüz ettiği haberi hızla yayıldı. Yaklaşık 20 gün önçe de olayı duyan hükümlülerden biri eline geçirdiği çay kaşığıyla Yılmaz V."ye saldırdı. Çay kaşığının sapıyla bir gözünü çıkardığı Yılmaz V."nin ikinci gözünü de oymaya çalışan hükümlü gardiyanlar tarafından engellendi. Bir gözü tamamen kör olan Yılmaz V."nin diğer gözü de kör olma noktasına geldi. ıki kez ameliyata alınan Varlı"ının en azından tek gözünün görebilmesi için üçüncü bir operasyon geçireceği belirtildi.

ANNE DE 5 YIL CEZA ALMIŞTI

1 Ocak günü ızmir 11. Ağır Ceza Mahkemesi"nde görülen davanın karar duruşmasında 1.5 yaşındaki N.N.B"ye “Eziyet ve tecavüz” edildiği iddiasıyla yargılanan sanıklardan Yılmaz V. 21 yıl, anne Fadime B."ye de “Küçük çocuğa eziyet” suçundan 5 yıl hapis cezası verilmişti. Aynı davada tutuklu yargılanan M.D. ile tutuksuz yargılanan A.A. ise beraat etmişti.
17 aylık bebeğe tecavüz etmişti - EnSonHaber.com

Ben bunu duymuştum doğru mu diye araştırdım bu yazıyı internette buldum.Bakalım dilberi ne bekliyor?

Tecavüze uğradıktan sonra koruma altına alınan 17 aylık bebeği bir komutanın evlat edindiği ortaya çıktı

ızmir'de tecavüz kurbanı 17 aylık N.N.B.'yi evlat edinmek için çok sayıda başvuru oldu. Başvuranlar arasında yüksek rütbeli bir subay da vardı. SABAH GAZETESıNDEN METAHAN DEMıR, BU ıLGıNÇ EVLAT EDıNME ÖYKÜSÜNÜ YAZDI:
Uzun süredir uygun bir aile aranan tecavüz mağduru 17 aylık bebeğin yeni babası faal bir subay oldu. Operasyon büyük bir gizlilik içinde tamamlandı.

ızmir'de annesinin erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğrayan ve öyküsü tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran 17 aylık N.N.B. bebeğe bir üst düzey bir subay sahip çıktı. Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun, "Aile bulamıyoruz" sözleriyle yeniden Türkiye'nin gündemine gelen ve sahiplenecek bir aile arayışının uzunca bir süredir devam ettiği N.N.B'nin öyküsünün detaylarına sadece SABAH ulaştı. Bir çok aile tarafından istenen N.N.B.'yi evlat edinen ve uzun süreden beri sır gibi saklanan ailenin reisi, üst düzey bir asker. Halen faal görevde bulunan komutanın eşi ise sivil ve o da aktif görevde. Eşinin öncülüğü ile evlat edinme işlemini gerçekleştiren askerin ve eşinin kimliğini ise, bebeğin geleceği paralelinde insani ve etik kaygılarla gizli tutuyoruz.

YENı BıR KıMLıK...

Talihsiz bebeğin kaderini değiştiren süreç soluk soluğa bir operasyonla gerçekleştirildi. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun da başından beri titiz çalışmaları ile yürütülen süreçte, beklenmedik bir anda sürpriz bir teklif bizzat Bakan Çubukçu'ya ulaştı. Hemen araştırmalar yapıldı. Nimet Çubukçu da bu süreçte bir kaç kez aile ve anne adayı ile görüştü. Yüzyüze yapılan görüşmelerle aileye güven sağlandıktan sonra düğmeye basıldı. ılk önce ızmir'den ıstanbul'daki Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na getirilen N.N.B.'nin adı değiştirildi. Bu ad değiştirme işlemi hakkında sadece bir kaç kişinin bilgisi oldu. Bunun ardındansa operasyon daha da derinleştirildi. Bebekle ilgilenmek üzere yeni bir ekip oluşturuldu. Artık N.N.B.'nin yerinde; kayıtlarda hayata ve her şeye yeniden başlayan, sıradan bir aile tarafından evlat edinilmeyi bekleyen başka isimde bir bebek vardı. Gelecekte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı fazla beklemeden bu bebeğin bulunduğu yuvalar ardı ardına değiştirildi ve izinin tamamen kaybedilmesi sağlandı. Son noktada, bebeği aileye teslim eden görevliler bile kim olduğunu bilmiyordu. Sonuçta bebek ailesine teslim edildi ve tüm ülkede büyük üzüntü ve nefrete yol açan olayda mutlu sona ulaşıldı. Talihsiz bebek şimdi mutlu bir halde yeni yaşamının ilk adımlarını atıyor.

Tecavüze uğradıktan sonra koruma altına alınan 17 aylık bebeği bir komutanın evlat edindiği ortaya çıktı - NetHaber Internet haber sitesi

Bu da yavrumuzun akibeti...Şu an yurtdışında olduğunu da duymuştum bu yüksek rütbeli asker ailesi ile ama onun resmi haberini bulamadım henüz..

http://www.nethaber.com/Haberler/613/Tecavuze-Ugrayan-Bebek

Burada olayın genel bir özeti var...

Son düzenleme:
tüüüüüüüüü Allah kahretsin o adamı..ya bu gardiyanlarda neden yetiştiyse..bırak öteki gözünüde çıkarsın..çıkarsın ki o adam bir daha kimselere zarar vermesin..valla ben doktor olsam adamın öteki gözünüde ben oyardım,yarım kalan işi bitirirdim...
ya küçücük bebekten ne istedin..o kadar mı gözün dönmüştü..o kadar mı önemli bu bedensel zevk....rezil heriffff..anan seni doğuracğına taş doğursa imiş

Son düzenleme:
arkadaşlar bu dilberin evlenmeden önce de çok adı çıkmış hatta bi gün babası gece yarısı dilberin penceresine tırmanan bi adam görmüş fln bence bunu zaten daha fazla rezil olmayalım diye bu salak ümite kakaladılar...bi de benim aklıma takılan şey çocuğu hangisi dövdü muhabbeti var ya bence sinan da dövenler arasında çünkü yoksa kader kadir fln mutlaka ihbar ederlerdi sinanın ilgisi olmasaydı..en fazla evlerinde fuhuş yapıldığı öğrenilirdi...dilberle kemal hapse atılırdı sdc...günahları boynuna ama müge anlının programında bu kadirin mahkemeye götürülüşünü gördüm ağır çekim yaptırdı müge anlı,çocuğun bi gözü feci şiş ve mordu fena benzetmişler bunları sorguda..

hadi yaaaaaaaaaaaa.gözü mü şişmişti..hiç dikkat etmedim...acaba sorguda mı oldu yoksa daha önce mi oldu...ayol sorguda olsa bile az bunlara azzzzzzzzzzzzz...hepimizi hem deli ettiler hemde vidansızca bir çocuğun ölümüne sebep oldular..bakalım daha neler çıkacak altından

yaa benimde aklıma geldi bu köyden kovulma meselesinde biri demişti bunların evinin önünde bi sürü araba ve motosiklet olurmuş hani
dilberde ümit motosiklet tamir ediyodu ondan motosiklet oluyodu evin önünde dedi de ümitte hee tamir ediyorum demişti

ee madem ümit efendi motosiklet tamir etmeyi biliyoda çorludaki motosikletin tamir parası ne muhabbetti
o tamir parası için dilber motosikletçide çalışmış yaşardan mı kimden para istenmiş falan filan

yaa benimde aklıma geldi bu köyden kovulma meselesinde biri demişti bunların evinin önünde bi sürü araba ve motosiklet olurmuş hani
dilberde ümit motosiklet tamir ediyodu ondan motosiklet oluyodu evin önünde dedi de ümitte hee tamir ediyorum demişti

ee madem ümit efendi motosiklet tamir etmeyi biliyoda çorludaki motosikletin tamir parası ne muhabbetti
o tamir parası için dilber motosikletçide çalışmış yaşardan mı kimden para istenmiş falan filan

Sen yazınca aklmıa geldi .Ümit dedi yaa.Tamrciye borcumuz vardı karşılığında Dilber gitti dedi.Sonra orad temizlik yapıyordu dedi.Anlayan alnadı artık.Ümit herşeyi biliyor.

Back