linç girişimdeki kalabalığa bakın helal olsun hemşerilerime
ohh olsun keşke bende gitseydim adliyenin önüne belki insanlık namına bi saçını tutsaydım asılsaydım saçına şöylee tüm gücümle o bile yeterdi
bide burası çıkış kapısı giriş kapısı ve ön kapılarda kimbilir nasıl kalabalıktı
kızlar daha önce haberlerde böyle birşey denmişti çocuklarını öldüren ve içeriye girenleri içeride yok ediyorlarmış.darısı bunların başına
insan sormazmı nerden geliyo bu para die karısının bir sürü erkekle ilşkisi varmış..:1shok:
kızlar daha önce haberlerde böyle birşey denmişti çocuklarını öldüren ve içeriye girenleri içeride yok ediyorlarmış.darısı bunların başına
bence anne öldürdü ...
muhammedin annesini ilk defa izlerken, hemen kayınvalidemi aradım ve bu çocuğa ailesi birşey yaptı dedim.
hiç bir anne bu şekilde soğukkanlı karşılayamaz evladının kayıp olmasını...
annenin bakışı duruşu bana çok tuhaf geliyor, psikolojisi bozuk
zaten tv yi arayan olayın üstüne düşen babaanne....
babaanne olmasa olay kapanacak...çocuk kayıp aranıyor polis kayıtlarında kalacaktı.
muhammedin yaşadığını sanmıyorum....annenin sinir krizi esnasında öldürdüğünden şüphe ediyorum....çocuk kayıp diye üzülen yok zaten ikisi de kendisini aklamaya çalışıyorlar...
Allah muhafaza benim başıma gelecek dünya üzerime gelse de evladımı bulun beni isterseniz asın linç edin derim....zaten hastanelik olur sakinleştiricilerle yaşayabilirim ayakta durabilirim...
Çapraşık ilişkiler yumağı,o onunla,bu bununla,çocukların kimden olduğu belli değil...
Gayrimeşru ilşikiler..
Böyle ilşkilerden de ancak böyle vahim olaylar doğar..
Ama çocuklara oluyor olanlar...
O kadına şööööyle kızgın bir demir lazım..Malum bir yerine...
alllah cezasını versin ya böyle bir yaratık olamaz ya benim 7 yaşında oğlum var ben bu haberi izlerken tüylerim diken diken oldu nasıl bir vicdandır bu ben böyle annelik görmedim duymadım bir yaşıma daha girdim acımasızlık bu ya nasıl bir anne yavrusuna kıyar inanmak istemiyom bana verseler bu kadını valla bir kaşık suda boğarım.biz yavrularımızın üstüne titriyoruz aman hasta olmasın diye aman başına bir şey gelmesin yavrumuz ağlayınca biz ağlıyoruz ve öbürtaraftada böyle bir cani yaratık yaaaaaaaazıkkkkklar olllllsuuuunnn nutkum tutuldu pesssssssss
peeski ne pes canımm
benim çocugum olmadıgı halde içim sızladııııı
onu bikaşık suda bogmak olmazz yavaş yavaş kıvrandıra kıvrandıra öldüreceksinnn......sonrada onun çocuguna yaptıgı gibi bitarlaya atacaksınnn..çürüsün gitsinnn pislik....
aklım durdu ama şaşıramadım...
ne biçim bir kadınmış bu ya.. hiç mi vicdanı yokmuş.. programı ancak bugün izleyebildim.. ve hastanede olduğum sürece yazdıklarınızı okumayı ancak bitirebildim.. ameliyattan çıkıp ayılmaya çalıştığımda MUHAMMET BULUNDU MU ANNE diye sayıklamışım.. Muhammet'i ailemizden biri olarak görmüşüm ve onu sayıklamışım ama kadına bak ya... anne diyemiyorum bu kadına vicdansız cani bir kadın.. umarım ve bu olaya adı karışan hepsi alabilecekleri en ağır cezayı alırlar...
birde cezaevinde bu tarz mahkumları diğer mehkumlar rahat bırakmazlarmış zaten.. umarım onların sonu o masum yavrunun ölümünden daha beter olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?