Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bende izliyordum..evdeyken işe başladım kaldı..helede içleri yanan ailelerin katille yakalanıncaki hallerine yüregim parçalanıyordu..Allah yar ve yardmcıları olsun..

arkadaşlar bende ümit ve dilbere kızgınım nefret ediyorum ama yinede kendimce onlara pek kızamıyorum bu cocuklar neden böyle oldu diye kendi kendimede sormadan yapamıyorum herhalde sevgi yoktu dilberin babası dilberi cok yaşlı birine verecekmiş zaten ümitin annesine sen al almassan o şahsa verecem demiş yani o yaşta bir kız cocugu neden babası yaşında bir insana verilsin ümitinde cok sevgisiz ir ortamda yetiştigine eminim bu gün bir kez daha haklı cıktım ne olurdu o cocuga babannesi sahip cıksaydı 45 gündür hep atıp tutuyordu ne olduda şimdi bir gecede o cocuk yuvaya verildi ben o kadının samimi olmadıgını baştan beri biliyordum ve haklı cıktım GERCEKTEN BU GÜN ÜMıTıN AGLAMASI BENı BıTıRDı cok üzüldüm cok

umitinkilerde timsah gozyasi zerre kadar inanmiyorum ona oda suclu pislik beles para gelsin karisinin etini satmasina resmen goz yummus otel odalarinda kal eminonunde gezdir hic bu pislikten suphelenme adi herif senin cocugun kaybolmus nasilda rahat konusuyorsun benim evladim kaybolucak dunyayi yikarim gaz doker yakarim kendimi hadi birde cesedi bulundu yavrunun ana ogul yine programda ulan evladin musalla tasinda otopsi yapiliyor hangi vicdanla oturup hala durum kritigi yapiyorsun boynuzlu salak evladin lime lime gitmis hala yuzunde zerre aci yok dilber kadar bu adamda suclu

muge anlıyı dıkkatle seyredenler bılırler bundan bır kac ay once hıc acımadan ilknur ve 2 yavrusunu acımasızca olduren okan vardı.ilknurun evıyle benım aramda 2 sok varr bugun bır arkadasın esı tahsınle dukkan komsusuymuss ve okanı ceza evınde otekı mahkumlar ÖLDÜRMÜŞkötükedihüso bu konu hakkında bılgısı olan varmı aranızda mugede fılan dogrulandımı yoksa bı mahalle soylentısımı

ayy evet ben bu olaydanda çok etkilenmiştim. günlerce gözümün önünde olmuş gibi yaşadım .:a015:
ama tek kişilik hücreye konulacağından bahsetmişlerdikötükedihüso
öldürüldüysede ne mutluturkbayragi

kelimesi kelimesine katılıyorum.....ümit ne göz yaşı döküyor nede bişey$....
arkadaşlar bu yavru....resmen dünyada ot gibi yaşayıp ot gibi.:1no2:. öldü ne bir seveni oldu ne bir öpeni...ölümü bile anasının elinden oldu...ve bulhalde bile bir damla pişmanlık duymayan ..sadece alacakları cezaya üzülen insan müsveddeleri......sen yavrunu öldürmüşsün....cezayı az alsan nooolur....almasan nolur...
ama arkadaşlar....yavrucağın annesi bütün türkiye kadınlarıturkbayragi yani bizler olduk ...keşke sonuç böyle olmasaydı başka şartlarda muhammede sevgimizi verseydik.senağlama...

ahhh keşke bu bir söylentiden ibaret olmasa...
keşke gerçek olsa....
öyle çok işsterimki öldürülmüş olmasını...
pis cani....
bi araştır bakalım merdiyet bu olay gerçekmi?

ciddiden okanı öldürmüşler mi rahmetli ilknurun annesi dua etmişti vezaevi duvarlarnda kızımn torunarımın yüzünü gör aklını yitir diye gerçek mi bu olay merak ettim

boyle dilber gibi ,okan gibi insanlari bir yere toplayip gebertmeli bunlar cop kutularina atilan coplerden bile degersiz gereksiz insan demeyecegim mahluklar yasamalari oyle gereksiz ki oksijen sarfiyati yeryuzunde herseyi bir nedenden yaratan Rabbim bunlari ibret alinmasi icinmi yaratti acaba Muhammede cok uzuldum ama buyuk Allahim bu kadinin anneliginde kalmasin diye cocugu yanina aldi gercekten ileride ne olurdu acaba kizini kurtarsalarda bari o pislikten annen oldu desinlerde o yavrunun basina birsey gelmesin dusunsenize o kiz cocugu biraz daha buyuse birseyler gorse onunda sonu ayni olurdu bir tarlada biterdi kisacik omru kac gundur bir lokma yiyemiyorum cignedigim hersey bogazimdan gecmiyor karni ac orda can cekisip usuyerek oldu diye zavallim bir melek oldu cennet bahcelerinde simdi ama o kursagi bos oldu bunu aklimdan cikaramiyorum

ne biçim insan bunlar..aslında insan bile denmez ama...dilber zatren caninin önde gideni..ama o ümit denen şerefsiz de en az okadar suçlu..bizler bırak kendi evladımıza başksının evladına üzülüyoruz.göz yaşı döküyoruz..ama ümit denen şerefsiz 45 gün boyunca üzülmedi bile ya..bunlara ölüm kurtluş olur..dağlıyacksın bi yerlerinden sürünecekler.vicdansızlar..cehhenem odunları..

bu suçluları lav gölü olacak tekmeyi vurup onları oraya atıcaksın hiç acımadan.kötükedihüso.

hepiniz gerçekten izleyemeyenler için en ince ayrıntısına yazmışsınız teşekkürler.arkadaşlar,benim aklıma bir şey takıldı.bu olayın televizyona çıkınca daha çabuk aydınlanacağı belliydi,peki dilber niye televizyona çıktı?bir suçlu kendi kendini ele verir mi.anlayamadım gitti.

Canım televizyona çıkan ne dilberdi nede ümitti..Babanne semiha hanım çıktı tv ye aramak için..Ben Mügeye gidicem ,bulucam torunumu demiş gitmiş ATV ye..E semiha hanım çıkınca dilberlerde geldiler..yoksa hemen emniyetin,insanların dikkatini çekerdi..Çocuğunu arayan anne-baba gibi 45 gün herkese oyunculuk nasıl olurmuş öğrettiler..klava:

Canım tv ye dilber k.validesinin zoruyla çıkmış,o küçüçük beyniyle ben bunları kandırırım olayda kapanır gider diye düşündü sanırım..
Süreklide benim çocuğum gitti gelmez demiş..

o kus beynini matkapla delmek lazim birde lafa bak katil kasar da BENIM COCUGUM mua senin bu lafi agzina almaya hakkin varmi pis yaratik bu laflari eden agzina agzina patlaticaksin klava:

Kızlar bu dilber gibi, canileri, ırz düşmanlarını içerde rahat bırakmazlar,
ıçiniz rahat olsun, ölmek ödül olur onun için, esas işgence şimdi başlıyor.. Hem psikolojik işkence, hemde bedenen, hakettiğini bulsun inşallah, öyle birilerinin eline düşsünkü, feryatlar etsin, zülmededenin zülmü , ahedenin ahı yerde kalmaz.......

kızlar hastaydım doktor yoluna düştüm dilber olayını biraz kaçırdım
kızı yurda vermişler
adliyeye giderken açıklama verilecekti orda ne dendi biliyormusunuz

ahhh keşke bu bir söylentiden ibaret olmasa...
keşke gerçek olsa....
öyle çok işsterimki öldürülmüş olmasını...
pis cani....
bi araştır bakalım merdiyet bu olay gerçekmi?

bende cok merak edıyorım ınsallah dogrudurr. ilknurun gorumcesını zaman zaman markette goruyodum .. bır daha denk gelse sorucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…