Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muge anlıyı dıkkatle seyredenler bılırler bundan bır kac ay once hıc acımadan ilknur ve 2 yavrusunu acımasızca olduren okan vardı.ilknurun evıyle benım aramda 2 sok varr bugun bır arkadasın esı tahsınle dukkan komsusuymuss ve okanı ceza evınde otekı mahkumlar ÖLDÜRMÜŞkötükedihüso bu konu hakkında bılgısı olan varmı aranızda mugede fılan dogrulandımı yoksa bı mahalle soylentısımı
umitinkilerde timsah gozyasi zerre kadar inanmiyorum ona oda suclu pislik beles para gelsin karisinin etini satmasina resmen goz yummus otel odalarinda kal eminonunde gezdir hic bu pislikten suphelenme adi herif senin cocugun kaybolmus nasilda rahat konusuyorsun benim evladim kaybolucak dunyayi yikarim gaz doker yakarim kendimi hadi birde cesedi bulundu yavrunun ana ogul yine programda ulan evladin musalla tasinda otopsi yapiliyor hangi vicdanla oturup hala durum kritigi yapiyorsun boynuzlu salak evladin lime lime gitmis hala yuzunde zerre aci yok dilber kadar bu adamda suclu
muge anlıyı dıkkatle seyredenler bılırler bundan bır kac ay once hıc acımadan ilknur ve 2 yavrusunu acımasızca olduren okan vardı.ilknurun evıyle benım aramda 2 sok varr bugun bır arkadasın esı tahsınle dukkan komsusuymuss ve okanı ceza evınde otekı mahkumlar ÖLDÜRMÜŞkötükedihüso bu konu hakkında bılgısı olan varmı aranızda mugede fılan dogrulandımı yoksa bı mahalle soylentısımı
boyle dilber gibi ,okan gibi insanlari bir yere toplayip gebertmeli bunlar cop kutularina atilan coplerden bile degersiz gereksiz insan demeyecegim mahluklar yasamalari oyle gereksiz ki oksijen sarfiyati yeryuzunde herseyi bir nedenden yaratan Rabbim bunlari ibret alinmasi icinmi yaratti acaba Muhammede cok uzuldum ama buyuk Allahim bu kadinin anneliginde kalmasin diye cocugu yanina aldi gercekten ileride ne olurdu acaba kizini kurtarsalarda bari o pislikten annen oldu desinlerde o yavrunun basina birsey gelmesin dusunsenize o kiz cocugu biraz daha buyuse birseyler gorse onunda sonu ayni olurdu bir tarlada biterdi kisacik omru kac gundur bir lokma yiyemiyorum cignedigim hersey bogazimdan gecmiyor karni ac orda can cekisip usuyerek oldu diye zavallim bir melek oldu cennet bahcelerinde simdi ama o kursagi bos oldu bunu aklimdan cikaramiyorum
hepiniz gerçekten izleyemeyenler için en ince ayrıntısına yazmışsınız teşekkürler.arkadaşlar,benim aklıma bir şey takıldı.bu olayın televizyona çıkınca daha çabuk aydınlanacağı belliydi,peki dilber niye televizyona çıktı?bir suçlu kendi kendini ele verir mi.anlayamadım gitti.
hepiniz gerçekten izleyemeyenler için en ince ayrıntısına yazmışsınız teşekkürler.arkadaşlar,benim aklıma bir şey takıldı.bu olayın televizyona çıkınca daha çabuk aydınlanacağı belliydi,peki dilber niye televizyona çıktı?bir suçlu kendi kendini ele verir mi.anlayamadım gitti.
Canım tv ye dilber k.validesinin zoruyla çıkmış,o küçüçük beyniyle ben bunları kandırırım olayda kapanır gider diye düşündü sanırım..
Süreklide benim çocuğum gitti gelmez demiş..
ahhh keşke bu bir söylentiden ibaret olmasa...
keşke gerçek olsa....
öyle çok işsterimki öldürülmüş olmasını...
pis cani....
bi araştır bakalım merdiyet bu olay gerçekmi?