ümit tarlaya gitmiş duygusal anlarıymış.....
bu benim yavrum işte ben onu çok seviyorum diyo...
hadi naşşşşşşş....
hiçte inandırırcı değilsin be ümit!
hala oynuyorsun ne diyim...
dişini kırarken o evladın canını yakarken sevmiyordun horluyordunda şimdi cesedinin bulunduğu yeri öpüp işte bu benim yavrum diyosun....
onu bi geç kendini kandırma..
hadi naşşşşşşş....
dişini kırarken o evladın canını yakarken sevmiyordun horluyordunda şimdi cesedinin bulunduğu yeri öpüp işte bu benim yavrum diyosun....
kaderin çoçukta ercandan değil allah allah bu nasıl bir yer ercanın mide nasıl bir mide hamile kadınla 1 olmuş arkadaşlığı......şaştım kaldım valla.......
Kader dogum yapmis canim zaten....Sanirim cocuk ercandan cunki bugun ercana sordu dogum yapmis dogrumu diye...Ercanin kiz arkadasiymis zaten kader...Buyuk ihtimal cocuk ondan yoksa kim hamile bir kadinla beraber olur...Bunlar tamamen asmislar olayi...Benim hayret ettigim seyde bu kader babasi kemal dilber ercan ordayken nasil birbirlerini sadece bir iki kere gorduklerini soylediler meger o evi tamamen fuhus yeri olarak kullaniyorlarmis....Ercan da oraya SIK SIk gidiyormus zaten ondan iyi biliyor olaylari...
Bende bu cocugun sirf gordu diye olduruldugunu sanmiyorum..Zaten herkes umitte dahil biliyormus...Nesinden korkacakki dilber..Zaten korktuguda yok umitten..Yazik cocuga baska seyler yaptilar kesin o sebepten oldurduler.... !
hadi naşşşşşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?